Arkadaşlar çok severek başladığımız çok güzel günler yaşadığımız ama son bir yılda boka saran bir 3 yıllık ilişki yaşadım. En son erkek arkadaşım bitti dedi ve çok kararlı şekilde gitti beni her yerden engelledi, olmayacağını sen de biliyorsun aklı selim düşündüğünde doğru karar verdiğimi anlayacaksın dedi. Saygı bitmişti, giderken tüm hatalar bana kaldı. Vicdan yapıyorum. Canım çok yanıyor. Hiç geçmeyecek gibi bir daha onun gibisini bulamayacak gibiyim, hep mutsuz olacakmışım o mutlu olacakmış gibi. Bu şekilde uzun ilişkisi biten daha sonra mutlu olan var mı acaba?
Ya da kararlı bitiren hatanın çoğunu karşı tarafta bulan, ben de zorlanıyorum ama ayrılık bu kolay olmayacak tabi diyen , mutsuzum ama kafam rahat sıkıntım yok artık diyen yılmış erkek geri döner mi. Pişman olur mu?
Ya da kararlı bitiren hatanın çoğunu karşı tarafta bulan, ben de zorlanıyorum ama ayrılık bu kolay olmayacak tabi diyen , mutsuzum ama kafam rahat sıkıntım yok artık diyen yılmış erkek geri döner mi. Pişman olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer