3 yıllık ilişkim bitti?

Öncelikle yargılamadan dinleyin lütfen. 20 yaşındayım ve sevgilimle birbirimizin ilk aşkıyız. İlişkimiz 3 yıldır kesintisiz devam etti çok büyük kavgalar da etsek bir şekilde toparladık ama araya ayrılık girmedi. Ben tartışırken sivri dilliyim istemsiz imalar yapıyorum ve o bundan şikayetçiydi kendime engel olmaya çalışıyorum ama en sonunda patlak verdi bir tartışmada ve seni seviyorum ama soğudum bu durumdan gelecek görmüyorum diyip ayrıldı. Toksik falan değildik ben onu mutlu etmeye çok çabalıyordum o da aynı şekilde mutluyduk yani... Ansızın gelen ayrılıkla paramparça oldum. Dil döktüm ama zaman istedi yapamazsak affedersem yazarım sana dedi ama üzülme umut besleme dedi. İki gün önce yani kavganın ertesi günü ben evinin önüne gittim ve bana sarıldı soğudum demesine rağmen neden dediğimde sevdiğimden seni dedi o zaman sarilmasaydin dedim bende patladım. Şu an ne yapacağım bilmiyorum onu çok seviyorum çaresiz kaldım biraz özlemek istiyorum vs dedi ama bilemiyorum erkeklerden tavsiye almak istiyorum özellikle bu davranışlarının sebebi nedir =(( beni sevdiğinden şüphem yok araya üçüncü kişi girmedigine de eminim dipnot

3 yıllık ilişkim bitti?