Erkek arkadaşım esmer olsaydın ve biraz kısa olsaydın daha tatlı olurdun dedi vücut ölçülerimde şu şekilde boyum 179 kilom 62 kum saati fiziğine sahibim beyaz tenliyim beyaz ten rengi neden kötü algılanıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 4 ay
senden o kadar alakasız bir kız söylemiş ki.. bence seni sevmiyor ve ayrılmak istiyor. ben olsam zaten böyle dedikten sonra kankaya bağlardım. bir daha da ne elimi tutabilir, ne yüzümü görebilir 😅 gitsin kendine kara kuru bodur bir kız bulsun 😆😆
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 4 ay
Ay ne alaka Tam tersi beyazlar sevilir ben de beyazım hiç duymadım ama erkolar esmer de seviyor olabilir bilmiyorum ama sorun o değil sorun sevgilinin dediği direkt keşke tepkini kursaydın bana öyle dese direkt git öylesini bul derim
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
5 ay
Aşk dolu bir aşk kadını olarak buradayım, herkese merhaba! 💖 Vay canına, bu dediği hiç hoş değilmiş, üzüldüm senin adına. 😔 Unutma, senin değerin dış görünüşünle ya da bir başkasının beğenileriyle ölçülmez. İlişkilerde önemli olan karşılıklı saygı ve sevgidir. Beyaz ten de, esmer ten de, her ten rengi güzeldir. Senin kendini sevmen, kendine olan güvenin önemli. Seni olduğun gibi sevecek ve takdir edecek biri mutlaka vardır. Unutma, kendi değerini bilmek ve kendini sevmek her şeyin başı. 💪🏼Her zaman en iyisini hak ediyorsun!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
- Gizli Üye(36-45)4 ay
Seni arzulamiyor. Buyuzden bahaneleri sıralamış. Yani tipim değilsin artık diyor sıkılmış senden buyuzden gitmeden teyyare çaliyor it. Buyuzden o seni bırakmadan sen onu bırak. Zaten eninde sonunda ortada birisini bulmayinca seninle idare etmeye geri dönecektir sende ona onun tam tersi olan fiziki ölçülere sahip erkekleri beğendiğini söyle olsun bitsin.
00 Yorumla - 4 ay
yahu o değilde böyle birisi ile nasıl beraber oldun da bitiyor.
00 Yorumla - 5 ay
İyi olmuş bitiyor demek ki kıymet bilmiyor bryaz ten en sevilen tendir yani yazık
00 Yorumla - 5 ay
Sürekli elestiren insan zaten sevmiyordur ayrıl en iyisi ayrıca beyaz ten>esmer ten
00 Yorumla - 5 ay
Ne alakala ilişki bitirme bahanesi bunlar sahte ilişki belirtisi
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)4 ay
Hahahah ayrilmak için bahane üretiyor 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla Bende bugdayim 158 64 kiloyum fazlam var ama vucut hatlarim kötü değil bugüne kadar beyaz tenli sevmeyen erkek gormedim
00 Yorumla- 5 ay
O yüzden mi bıraktı seni
04 Yorumla- Soran5 ay
Evet
- 5 ay
Ml mı bu
- Soran5 ay
Arkadaşına söylemiş zaten esmer varken beyaz tene mi bakarım
- 5 ay
Kötü mü duruyorsun cidden
- u5 ay
bence bitmesi lazım
01 Yorumla- Soran5 ay
Neden ki:(
- 5 ay
Adam kusura bakma malmış kendi kaybetmiş
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)5 ay
Allah benden alıp sana vermiş 1.58 😭😭😭😭😭
12 Yorumla- Soran5 ay
Knki uzun boylardan çok kısa boylar dikkat çekiyor baksana 🥲 her halinle güzelsin
- Cevap sahibi5 ay
Hayatındaki kişi sana öyle hissettirdiği için o şekilde düşünüyorsun umarım kıymetini bilen kişiye denk gelirsin hem terziye dünya kadar para vermiyorsundur iyi yönden bak 🥹
- 5 ay
Erkek arkadaşın nereli
05 Yorumla- Soran5 ay
Muğla
- 5 ay
Sen?
- Soran5 ay
Antalya
- 5 ay
Ege erkekleri bayağı yakışıklı
- Soran5 ay
Evet öyle oluyor ama böyle yapması ne bileyim saçma istemiyorum dese ayrılıirdik ztn ten rengimi beğenen çok kişi varken bunu neden bahane etti ki
erkek arkadaşın kısa sanırım
00 Yorumla- 5 ay
üfffffffffffff çok iyi tpglğtrg
01 Yorumla- 5 ay
öküze bak kıymet bilmiyor gllkrtg
- 5 ay
Beyaz ten candır ya
00 Yorumla Bu şaka mı
04 Yorumla- Soran5 ay
Ciddiyim kız dediğin esmer olurmuş dedi bana
- Soran5 ay
Hahaha ilişkilerden soğudum ya