İlişkimi bitirdim?

6 aylık uzaktan mesafe ilişkimiz vardı, 10 gün önce doğduğum şehri bırakıp onun yaşadığı şehire taşındım. Kendisi çok inat ve sinirlenince ne dediğini bilmiyor, bir kaç kez 2/3 günlük kısa ayrılıklar oldu, onun şehrine geldiğimde kavga da etsek ayrılsakta lütfen burdan gitme bizi bırakma diyordu. Dün gece muhabbet arasında eski kız arkadaşımla ilgili yanlış anlaşılma oldu, çıldırdı ve 12 saat ulaşmadı. Kendisine ulaşmayı başardım, dedim saatlerdir sana ulaşmaya çalışıyorum sevgi ve saygın bu mu dedim, sevgi saygı hiç bişey yok dedi. Tamam o zaman ben duyacağımı duydum dedm. Bu lafı demesi gururuma dokundu çünki sürekli ben sensiz yapamam sana alıştım yaşamaya geldiğim şehre bile sen geleceksin diye geldim diyordu. Kız kardeşi de mesaj atarak baya uğraştı. Bitti dedim çok sinirliydim. Öncesinde hep kavgada ben ona ulaşmaya çalışırdım. Artık ulaşmayacağım ve kadere bırakacağım benim de gurururum var. Bana ulaşmaya çalışırsa siz olsanız ne yapardınız? Kendisi boşanmış, 1 küçük kızı var. Ben bekarım.

İlişkimi bitirdim?