Lütfen yardım edin ne yapmalıyım ilişkimi bitirmeli miyim çok ciddi düşünceleriniz önemli?

1 buçuk yıllık ilişkim var. Bu süreçte hatalar kavgalar sorunlarımız oldu kopamadık devam ettik karşılıklı.. ama araştırmalar sonucunda sevgilim narsist olabilir mi diye düşünüyorum. Lütfen yardım edn. Takıntılı öfkeli sinirli ne dediğini bilmiyor. Hep kendi dediği doğru hep kendisi haklı kendini beğenmiş hep ilgi alaka isteyen biri. En küçük birşeyde küfürler laflar aşagılamalar neler neler.. yok dışarıda kendini göstermek mi amacın, yok birine baktın yok kafan eğik yürü bunun gibi neler nelerle savaşıyorum. Yapmadığm şeyleri yapmışım gibi söylüyor iftiralar anlayışsızlık. Kendi yapınca bir şey yok bn bir şey yapmadığm halde suçlu oluyorm. Sokak ortasında elini kaldırmalar, küfürlü konuşmalar. Herkese rezil etmiş durumdayız kendimizi. Ama bunlara rağmen peşimide bırakmıyor benide arada derede bırakıyor. Ben bıktım bu insandan kilo verdm psikolojik olarak iyi değilm krizler geçiriyorm ağlıyorm. Bağlıyım alışmışm ama benim kurtulmam gerek. Çevremdeki insanlar ailem sevgilime ısınmıyor ayrılın diyor böyle olmz bu hastalık. Bnde hep savunuyorm onu diyorm geçer geçer ama Evlenince daha beter olur diyorlar. Birileri akıl versn yaşayn varsa fikir versin ne olacak böyle. 😔

Lütfen yardım edin ne yapmalıyım ilişkimi bitirmeli miyim çok ciddi düşünceleriniz önemli?