Aklım çok karışık. Sizce daha da ilerlemeden bu ilişkiyi bitirmeli miyim?

Arkadaşlar

Son iki haftadır Instagram'da flört ettiğim bir çocuk var. İkimiz de ilişki tercihimizin ciddi bir ilişki olduğunu belirtmiştik.

Ancak mesajlarıma genelde geç dönüyodu. Geçerli mazeretler sunarak işinin yoğun olduğunu söyledi. Ben de bu duruma isyan ettim ve ilişkiyi ciddiye almadığımızı düşündüğümü dile getirdim.

Bunun üzerine benden hoşlandığını ve böyle bir şey söylersem ondan hoşlanmadığımı düşüneceğini söyledi. Ben de ona, hoşlanmasaydım neden böyle bir isyanda bulunayım dedim.

Ayrıca, hala birbirimizin telefon numaralarını bile almadığımızı fark ettim ve bunu da isyanıma ekledim. O da şaşırarak neden numaralarımızı almadığımızı sordu ve kendi numarasını bana attı.

Ben de ona aklımda olduğunu ve ondan adım atmasını beklediğimi söyledim.

Fakat bir sorun daha var: Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ve şu an kolunda kırık olduğu için dinlenmesi gerekiyor. Bu yüzden buluşma planlarımız da sekteye uğradı.

Bunlara ek olarak, Instagram'da takip ettiği bazı çekici kızlar var. Ama hepsi için mantıklı açıklamaları olduğunu söylüyor. O kızları da tanıyor.

Şu sıralar bana sürekli iltifat ediyor ve gelecekteki hayallerinde benim de olduğumu belirtiyor. İlk telefon görüşmemizde ona aşık olduğumu hissettim. Ama ikinci görüşmede soğudum gibi bir his var.

**Aklım çok karışık. Sizce daha da ilerlemeden bu ilişkiyi bitirmeli miyim?**

Aklım çok karışık. Sizce daha da ilerlemeden bu ilişkiyi bitirmeli miyim?