Sizce ilişkiyi bitirmeli miyim?

Yaklaşık 3 hafta önce kursta birisiyle tanıştım. Sevgili gibi olduk. Ama son zamanlarda bana karşı kırıcı davranmaya başladı. Dün evde büyük bir kavga çıkmıştı hatta eve polis bile geldi, ben de bunu ona anlattım. Bana "seni de baban delirtmiş" gibi bir cümle kullandı. Sonra bu cümleyi çekingen ve utangaç olduğum için kullandığını söyledi. Bugün de telefonda konuşurken "seni bağırırken hayal edince çok itici bir görüntü geldi gözümün önüne, hiç hoşuma gitmedi" falan dedi. Sonra eski bir arkadaşımın bana uyguladığı şiddetle ilgili bana "dayak yerken hayal ettim de seni çok itici" gibi bir şeyler söyledi. Dün babamı polise vermediğim için de "babanı polise vereceğini söylüyordun, artistlik yapıyorsun dün niye vermedin o zaman" dedi. "İnsan zaten babasını polise vermez de, öyle bir şey yapamaz zaten, ama sen vereceğini söylediğin halde artistlik yaptığın halde niye vermedin" gibi şeyler dedi. İnsanların çoğusunun iyi olmadığını söylediğimde de "sen çok mu iyisin" gibi bir tepki verdi. "Tanıdığın insanlar bir elin parmağını geçmez" dedi. Sonra tüm bunlara tepki gösterdiğinde de bana psikopat muamelesi yaptı. "Psikopat mısın kızım sen" falan dedi, ona sinirlenerek bir tepki göstermediğim hâlde. Ona "senden uzaklaşmam için mi söylüyorsun bunları" dedim, o da "öyle bir şey istesem direkt söylerim" dedi. Sonra "ben seni mutlu edemem, hakkını helal et" falan dedim. Ona da kızdı. Zaten önceden de ben durgun olduğum için bu halimi sevmediğini, canlı kanlı kızları sevdiğini söylüyordu. Sizce ilişkiyi bitirmeli miyim?

Sizce ilişkiyi bitirmeli miyim?