İlişkimi bitirip bitirmemek konusunda kararsızım?

merhaba herkese. 3 aydır birlikte olduğum bir sevgilim var. başlarda her şey mükemmeldi hiç sorun çıkmazdı ama zamanla sürekli tartışır hâle gelmeye başladık. her şeye alınıyor ve trip atıyor, bu beni delirtiyor artık. oturup düzgünce konuşuyorum böyle yapmaması gerektiğini ama aynı günün akşamı yine böyle oluyor. bir de sürekli benimle uğraşıyor yani nasıl desem, sürekli beni kızdıracak şeyler söylüyor anlamıyorum gerçekten. dediğine göre onun sevme stili böyleymiş ama ben çok huzursuzum bu durumdan. adam gibi konuşup sorunları anlatıyorum ama yine de aynısını yapıyor. bana yaptıklarının aynısını ona yaptığımda ise sinirleniyor tavır takınıyor falan. böyle yazınca daha da bi sinirlendim şimdi hatta. ama şöyle de bir sıkıntı var, bir hafta kadar önce ara verdik ve ben 3 saat sonra deli gibi özleyerek geri döndüm sevgilime. ayrılsam pişman olurum diye çok korkuyorum çünkü şu zamana kadar kimseden ayrılamadım kıyamıyorum ilişkilerime işte... ne yapsam bilemedim sizin düşünceleriniz neler?
İlişkimi bitirip bitirmemek konusunda kararsızım?