İlişkimi bitirmeli miyim?

Selam, benim yaklaşık 3 yıldır bir iliskim var erkek arkadaşım benden 3 yaş küçük. İlişkimle alakalı kafamı karıştıran bazı şeyler var. Özetleyecek olursam geçen yıl çalışıyordum ve ikimiz de maaşımızı yemeye içmeye alışverişe harcıyorduk bazen bende olmadığında onun kartından alışveriş yapıp ona ödüyordum yani cüzdanımız ortaktı diyebilirim. Para aramızda hiç sorun olmadı sonra o işten ayrıldı farklı bir işe girdi birkaç ay sonra ben işten çıktım şansa o da işten çıkarıldı tabi kredi kartı ödemeleri var yapamadık haliyle ben son maaşımı ona göre ayarlamıştım ama o farklı şekilde değerlendirmemi söyledi öyle yaptık ve beş parasız kaldık ben aile evimde yaşıyorum parasal anlamda sıkıntım yok ama onun işe girmesi deneme süreci vs aylar sürdü bu sürede icralık oldu yani battıkça battı ben de destek olamadım ama o bana yardımcı oldu elinde oldukça. Yani bu borçlar icralar yüzünden psikolojisi bozuldu baya ama yaptığı bazı sorumsuzluklardan kaynaklı yine krediyle telefon alması parasını düzgün kullanamaması vs. Gibi ortak arabası var icralık olup karşı tarafı madur etmekten korktu strese girdi onun üzülmesine dayanamadım babam yardımcı oldu 70k. Borçları yüzünden bayağı bitik durumda psikolpjisi bozuk bana sürekli bağırıyor aşk yok sohbet yok gezme tozma yok ilişkiye dair uzun zamandır hiçbir şey yaşamıyoruz ve ben hiçbir şey hissetmiyorum artık ona karşı. Bana saygısızca tutumlarından anlaşıldığı üzere o da öyle güya aşık olduğunu söylüyor. Ben kendime takıntılı sağlıklı beslenen bakımlı bir kadınım ama o tamamen saldı kendini yani epey soğudum şu an işim var yeni başladım ama o bana yardımcı olmuşken şimdi ben elime para geçince onu terk etmiş vefasız biri gibi anılmak istemiyorum. Ailem onaylamıyor dışarıda para harcamayalım borç var diye kıyamayıp 1 sene evde buluşmamıza müsaade ettiler normalde asla onaylamayacak insanlar her hafta geldi ama bana kıyamadılar artık onlar da istemiyor ne yapmalıyım cidden bilmiyorum Normalde twittera yazacaktım ama hem o görür hem de incel erkekler tarafından linçlenirim diye buraya yazıyorum

İlişkimi bitirmeli miyim?