İlişki mi bitirmelimiyim?

Merhaba, nerden başlayacağımı bilmiyorum hayatım berbat durumda desem yeridir 2 yıldır bir ilişkim var ama bu ilişki giderek hayatımı mahv ediyor kız arkadaşım aşırı kıskanç ilklerde onunla arkadaşdım üniversitede sonradan bana karşı hissleri olduğunu dedi sevgili olduk sanki arkadaş olduğumuz zamanlar başka birisi idi ama şimdi ise tamamen başka birisi aşırı kıskanç hayatımda herşeyime karışıyor desem doğru olur şöyle diğim gözlük kullanmağıma bile izin vermiyor nereye bakdığımı göremiyormuş giyim olsun sosyal çevrem olsun aile ilişkilerim olsun hepsine karışıyor artık arkadaşlarımla görüşebilmiyorum annemle veya babamla bırak görüşmeyi telefonda bile en fazla 5 dakika falan konuşabiliyorum bundan rahatsız olduğumu söyledim ona bana, bak ben hiç ailemle görüşüyormuyum ya da arkadaşlarımla dışarı çıkıyormuyum diyor bende bir şey diğemiyorum kız arkadaşım biraz cinsel ilişkiye düşkün birisi her gün birlikte oluyoruz ama bundan zevk almıyorum dahası canımı yakıyor bu normal mi bilmiyorum uzun saatlerde birlikte oluyoruz sabah işe gitdiğimde aşırı yorgun oluyorum eve geldiğimde duş almağa bile vaktik bulamıyorum bundan rahatsız olduğumu ona söylemeye çekiniyorum çünkü geçenlerde ilişkimiz artık yürümüyor bitirmeliyiz dedim beni şantaj etti seni polise ihbar ederim zorla benimle birlikte olduğunu söylerim dedi o an donup kaldım bir şey diğemedim dün bana artık çocuk sahibi olmak istiyorum dedi bana kalırsa bu sadece bahane ondan ayrılmağımdan korkuyor ve bebek sahibi olarak kendini güvenceye almak istiyor neyse bilmiyorum ne yapıcağım bir şirkette çalışıyorum bilgisayar önünde saatlerce oturuyorum ve bunlara artık gücüm yetmiyor lütfen ne yapıcağım hakkında tavsiyeler verirseniz sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar verdiğiniz destek için teşekkür ederim işimden kovuldum ama deydi sonunda ayrıldım kız arkadaşımdan
İlişki mi bitirmelimiyim?