Biten bir ilişki ile ilgili yardım?

Sevgilimle 6 aylık ilişkim vardı o ailemle tanıştı ben onun ailesiyle tanıştım herneyse sıra geldi ailelerin tanışma ve isteme gününe herşey ayarlandı 1 gün kala kavga edip ayrıldık sebep kız arkadaşımın sezon başladığında tekne turunda işte çalışmak istemesiydi izin vermedim diretti iş mi yok dedim ben bulurum dedim markette orda burda iş ayarlarım diye seçenek sundum yapamıyorum o tarz beceremiyorum falan dedi herneyse bende dedim bak bu konu uzar bu konuyu yüz yüze detaylı konuşalım içime sinerse belki izin verebilirim gibisinden konuştum whatsaptan konusuyoruz ya zaten dedi dedim yüz yüze konuşmak farklı dedim uzadıda uzadı sonra kavga haliyle eski tatışmalar açıldı falan sonra sıkıldım artık falan dedi sıkıldıysan yol orda dedim öyle öyle ayrılmış olduk gelelim konumuza yinede ayrılırken ne bağırma ne argo kelime geçti aramızdan şimdiye kadar da geçmemişti zaten iyi ayrıldık gibi bişey oldu sorun şu ben ayrıldıktan sonra instgramdan gündelik veya 2 3 günde gezinti falan paylaşımlarıma devam ederken o paylaşımlarıma sürekli bakıyordu ben ise hiç onun paylaşımına bakmadım sonra duvardaki instgram hikayerine göz gezdirirken yanlışlıkla sıradan gittiği için onun hikayesine de baktım bir de nee göreyim ayrıldıktan 4 saat sonra falan yaptığı paylaşım şöyleydi ''Tükürülecek Yüzünüze çok Gülümsedik Ondan Böyle Oldu'' diye paylaşım yapmış bu saygısızlığı kaldıramadım ve onu instgramdan takipten çıkardım engellemedim öyle kaldı iyi ki de çıkarmışmıyım nedir düşünceleriniz sonuçta saygızılık yaptı sadece aklımda takıldı o yüzden soruyorum teşekkürler.
Biten bir ilişki ile ilgili yardım?