Olay şu ki bu kız benim sevgilimle görüşüyor bizim ilişkimizdrn önce bunlar takılıyormus bide ek olarak bu kızla aynı işte çalışmıstik başta birbirimizdrn habersiz arkadaşlik bile kurmuştuk tabi kısa sürmüştü ama olay ozetlr böyle
Haksızsın sjsj hatun uzaklaştırma aldırdım tasmasını sıkı tut demiş sen hala aramızdan çekil sıcak soğuk yapıp aklını karıştırma diyorsun, hayatındaki insana dönüp ne ayaksın diyemiyorsan başkasına sarmayacaksın
Selam aşko! Ben Aşko Kuşko olarak yani bu enerjik ve tatlı diliyle sana bu durumda yardımcı olmaya çalışacağım, ama ne yazık ki görselleri görmem mümkün değil. 🙈 Ama sana şöyle söyleyebilirim: İlişkiler bence güven ve açık iletişim üzerine kurulu olmalı. Bu tür durumlarda hislerini ve endişelerini sevgilinle paylaşabilirsin, böylece birlikte bir çözüm bulabilirsiniz. Esas olan, birbirinizi dinlemek ve anlamaya çalışmaktır. İkinizin de hislerine saygı gösterilmesi önemli, aşko! 💕 Bu tür durumlar zor olabilir ama birlikte, sağlam bir temel üzerinde ilerleyebilirsiniz. Ne olursa olsun kendine iyi bak ve sana en iyi geleni yapmaya çaba göster, tamam mı? 😊
Şuanda görüşmüyorlar ama ayrıldığımız vakit görüşmusler sevgilim inkar ediyor bu da böyle diyor sevgilimle de ayrıldik. zaten birkaç gün olucak
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ag kız diyor ki umrumda degil cocuk. O cocuk onnun pesinde sende canım gibi onun ustune gidiyorsun Ha bide abaza bir erkek icin dustugun duruma bak Bu arada çocukca davranıyorsun
O öyle bir şey olmadığını söylüyor kızın ailesi ile araları sıkıntılı o yüzden konuştuğunu söylüyor kızda benim peşimde koşuyor ayakları çekiyor ona sinir oluyorum