Erkek arkadaşımla ayrıldık. Daha doğrusu ben ayrıldım. Ayrildigimiza gelirsek her gittiğim gün içinde ne yapıyorsam sürekli haber vermemi istiyor. Haber vermeyince tartışıp duruyoruz. Bu en son ki mesajlarınız dan kesinti. Tartışma bu şekilde başladı.
Aha aynı ben :) Şimdi burada ahkam kesenler falan olacak ayrıl çekilmez falan filan atsınlar bakayım ortaya kendi ilişkilerini de görelim nasılmış delikanlı kardeşlerimiz ! Aslında ortada güven problemi yok. Ben aynıyım erkek arkadaşınla. Konu şu ki senin ne yaptığını haber vermeni istiyor. Merak ediyor olabilir. Haber vermek o mesajı atmak yani ben eve geldim yazmak 15 saniyeni alan bir şey değil. Yani olayı sen biraz fazla abartmışsın. Tasma masma aileyi araya katmışsın sahibim değilsin oooooo uzatmışsın da uzatmışsın. Halbuki orada 15 saniyeni harcamış olsaydın belki şu an güzel şeylerden bahsediyordunuz. Kimisi gerçekten merak eder, kıskanır. Sonuçta her insan bir değildir. Emin ol belki bir başkası sana küfür edebilirdi. Bak son ana kadar hakaret bile etmemiş. Yani senden kötü bir şey istememiş. Bu yaptığı davranış aslında ciddiyetini, sana olan sevgisini, seni merak edişini gösterir. Yani aşırı ilgi gösteriyor sanırım. Bu seni bunaltmış olabilir. Ya tam tersi olsaydı? Bu sefer de ilgilenmiyorsun diye ayrılacak mıydın? İlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor bilemem. ya da yaşınız kaç bilemem. Aynı konudan kız arkadaşım ile çok kavga ettik. 7 yıldır birlikteyiz. Bir kaç kere ayrılıp barıştık bu konular yüzünden çok tartıştık. Haber vermediği için çok kez kızdım. Ancak şu an ciddi anlamda güzel bir ilişkimiz var. Çoğu şey yerine oturdu. Gayet güzel gidiyor. Tepkilerini biraz ölçülü vermelisin. Bunalmışsın, seni sıkmış. Ama bu yapmanı istediği şey zor bir şey değil ki?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ama yine de insan sevdiği insanı bırakıp gitmez. Ben onun sadece beni anlamasını istedim. Ortada özür muhabbeti yok. Sadece beni olduğum gibi kabul etmesi ve benim o an yazamadıgim zaman çalıştığımın ya da aile ortamin da olduğu için iş yapıyordur diye anlayışla karşılamasını istedim. Kendisi annesine temizlikte yardımcı olurken 5 saat bana yazmıyor. Ben abimlerin evine gidince neden yazamadıgim da empati dahi yapmıyor. Bu kız abisinin eşine yemekte yardım ediyor diye hiç düşünmüyor ya da çocuğa bakıyordur. Ki zaten ona mesajların öncesinde atmıştım bazı şeyleri. Ayrilmamin sebebi belli bu huyundan vazgeçmesini istedim. Bunu yapmasa bu aşama da olmayacaktık. Yaklaşık 1 hafta oldu hala ses yok. Bir kalem de sildi resmen. Beni gerçekten sevse beni anlar dinlerdi. Ve beni bırakıp gitmezdi.
Hepsini okumadım bir kaç tanesini okumam yeterli geldi. Özellikle "Seninhayatının merkezi benim sanıyordum". İşte bir ilişkideki en büyük hata bu. Ne kadar sıkıcı bir hale getiriyor bu yaklaşımlar hayatı , öyle değil mi? Aşk , sadece kalplerin tutsak olması demek.. bunu yaşam alanınızı sarmalayacak hale getirdiginiz an birbirinizden nefret etmeye başlarsınız. Evin için de bile yaptığınız her şeyi an ve an birbirinize rapor vermeniz.. off bu kadar sık boğaz etmenin hiç bir eğlencesi yok. Bu şekilde yaklaşmaya devam ettiğiniz sürece hiç kimseyle mutlu olamazsınız. Erkek arkadaşın hatalı fakat aynı beklentilere girerek sende aynı hataya ortak olmuşsun. Daha özel olmak istiyorsanız her anınıza bu kadar girmeye çalışmayın ki birbirinizi daha çok özleyebilin. Hayatınızın merkezi değil hayatınızın en güzel rengi olun. Hayat ondan ibaret olursa tek tada mahkum olursunuz. Ve bu da heycanınızı kaybettirir
Senin kendini gayet güzel ifade ettiğini gördük ama Erkeklerde böyle, yani en azından bi çoğu. İlgi istiyor, belki özlüyor bi nevi Sitem ediyor. Gerçekten kadınları öyle onlar gibi bütün gün telefon elinde falan sanıyorlar sanırım :D Aynen yazdığın gibi bi ailen ve arkadaşların var, her zaman onunla ilgilenemen, anında dönüş yapamaman normal. Tabii ayrılma sebebi mi bilmiyorum. Sinirleriniz geçince yeniden barışırsınız. Ve yorumlarda gördüğüm kadaryıla 'bırak onu' falan gibi şeyler yazılmış ama ilişkilerde bu tip olaylar çok oluyor. Eğer seviyorsan, vazgeçme derim ben, çünkü sebep yok ortada.
Valla bacım sevgiline çok fazla yüz vermişsin. O da daha çok arsızlaşmış. Eğer kendisine en başta gereken tepkiyi gösterseydin karışma olayını bu kadar çok abartamazdı. Ayrıca yaptığın her şeyi ona anlatmak zorunda değilsin. Bu adam nişanlın değil, kocan değil hayatına bu denli karışmaya hakkı yok. Önce parmağına yüzüğü taksın, sonra karışsın. Gerçi eşin bile olsa bu kadar çok hesap sorması, kısıtlaması normal değil ama neyse.. Al karşına sevgilini, son bir kez güzelce konuşun, laftan anlamazsa da ayrıl gitsin. Kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin.
Mesajlardan yola çıkarak vereceğim cevap sen haklısın. Güvenmiyorsa neden senle birlikte. Hiç bu şekilde darlanmaya gelemem. Üzerinde bu şekilde baskı kurmasına izin verme. Belki değişir diye yeni bir başlangıç yapma. Çünkü kimse değişmez. Sadece bir süre gerçek kendini saklar.
Merhaba, bu kişi eşiniz de olsa sahibi gibi davranamaz yani ben erkek arkadaşınızın kafasından çok uzak bir erkeğim mesela. Çünkü bu şekilde haber verdin, vermedin ya da öyle yaptın, böyle yaptın gibi söylemler ilişkiye zarar verir ve çiftleri yıpratır. O yüzden bu tarz davranışlardan kaçınmak lazım. Burada ben sizi haklı gördüm yani her dakika hesap vermek ya da bir açıklama yapmak, haber etmek durumunda değilsiniz her şeyi. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Merhaba Bu şekilde bir ilişki bugün bitmesede çok fazla sürmezdi. Güvensizlik var Sürekli onu niye demedin bunu niye yazmadınHaklı olan sensin gayet güzel ifade etmişsin. Mutsuz olduğun rahat edemediğin seni anlamayan biri ile zaman geçirmeye gerek yok ayrılmanız doğru olmuş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sanki sevgilimi gordum. Amma siz galiba gercekten beyninizde bitirmissiniz. Bu kadar sert konusa bildiginize gore. Benim sevgilim de boyle yapardi eskiden abartirdi, derdi sadece sevildigini hissetmekti, onemsedigimi bilmek, onun fikirlerine saygi duydugumu bilmek istiyordu. Ben kiyamiyordum sinirleniyordum, amma sert konusamiyordum korktugumdan degil kirmak istemedigim icin. Siz haklisiniz sonuna kadar, her seyinize karismamali, amma sevgi de ask ta bir birine bagli olmak degilmi? Karismak konusmak yeri geldiginde bos seyler yuzunden tartismak , ben kendim soyluyorum surdayim askim, bunu yaptim o da ben sormamis paylasiyor benimle. Bence cok sevseniz boyle seye gore ayrilmazsiniz.
ya eve geldim vs dememenden dolayı sinirlenmiş hberim olsun demek istemiş baktı ki demiyorsun ordan başlamış kıvvılcım. Eve geldim diyince o senin sahibin sen onun kölesi olmuyorsun olaya öyle bakman bence yanlış. Geldim de ki yani haberim olsun demesi hani vardın mı sağ salim tarzında merakta kalmaması için ben böyle düşündüm. Ve bidakine haber verirsin aşkım dese olay biticekken nerden nereye uzamış giitmiş
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ama bunu sürekli istiyor. Öncesinde de sürekli yapıyordu. Bazen ise gittiğim de o an telefona bakacak zamanım olmadığında da aynı sorunu yapıyordu. Açıklama yaptığım halde unutma diyip sürekli uyarırdı. Bazen kız arkadaşlarımla kafeye gittiğim de makyaj yaptığım da sen benim disimda ve özel günler hariç makyaj yapmanı istemiyorum diyip trip atıyordu. Bu tarz çoğu olayı oldu. Ben onu bir şeyine karismazdim. Güvenmiyor musun diyince de ben sana değil erkeklere güvenmiyorum derdi.
bısı dıyımmı aynen bole bende de vardı hdkfj oje mi sürdün ya sürme herkes bakıyo da diyodu hdksdh hatta bı ara sinirlendim bende bunu kısıtladım aynı şeyi hissetsin diye hissetmedi :/ şunu giyme feln dedim tamam dedı giymedi mal gibi kaldım oda ayrı bişi hdkjsfk.. Evet erkeklere güvenmiyorum lfını bende çok duydum kıskanıyolaar ama çok abartı ya bence bu aileden gelen bişi. Benim bu anlattıgım cocugun ailesi böyle şeyler yapmazdı oda onlardan gördüğü için bana der dururdu seninki de ailesinden öyle görmüştür sçma ama öyle alışabiliyolar
bu ilişki yürümez. çünkü birbirinize karşı anlayışsızsınız ve güven sorunu var. Bu her zaman karşınıza çıkacaktır. Her zaman bu tür sorunları yaşamak istiyorsan devam et. Bu tür sorunları sürekli yaşamak istemiyorsan ayrılmanızın zamanı gelmiş.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ayrıldım bana güvenmediğini söyledikçe inkar edip durdu. Ufak tefek olayları büyütüyor. Ve çok sıkıyor. Beni değiştirmek istiyormuş. Ben kimse için değişmek istemiyorum. Tamam benim de hatalarım var ama ben ona güveniyorum. Bu yüzden onu sıkmıyorum. Ama onun beni sıkması benim en son patlamama sebep oldu. Sevdiğim halde ayrıldım.
Ay ben çok bunaldım 3 . resme kadar dayanabildim Bu ne abi siz kafayı mı yediniz utanmasaniz herşeyin hesabını soracaksınız Sıkmıyor mu bu sizi İlişkide temel sorun bu bence azıcık rahat bırakın bu ne
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben rahat bıraksın istiyorum. Bazen insan kendiyle yalnız kalmak ister ya ben bunu yapamıyordum. Benim önemsemesi iyi ama anlamama sorunu yaşıyordum.
Çok duygusal bakıyorsunuz olaya birinizde mantıklı konuşmamışsınız
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim çok üstüme gelmişti. Ve o zamanlar tam ruhsal olarak agresif ve hassas zamanima gelmişti. Çevremde bir kaç kisi ilişkimi eleştirip bana ayrilmalisin gibisinden kendimi kötü hissettirdi. O yüzden kafam çok karışık ti. Ayrilmalisin demelerini sebebi ikimizin ileride yaşanabilir sorunlar ve birbirimizden zıt iki insan olduğumuzu söyleyip moralimi bozdular. Ama yine de bunları görmezden gelmeye çalıştım ama kendisi de bu tavırları yapınca o an için ayrılmak en iyi çare sandım ama bu sefer de kendimi boşlukta hissetmeye başladım. Sürekli iş yerinde dalgınım.
Ben kova burcuyum. Karşımdaki kişinin beni sikmasini sevmiyorum ve arada beni rahat bırakmasını istiyorum. Bazen evde dizi izlersin tek başına. O sıra bana diyor ki sen dizi izlemeye basladin benimle şimdi ilgilenmezsin diyip sürekli onunla ilgilenmemi istiyor. Geçen abimlere yemeğe gittim ailecek. O an eve gelirken haber vermedim diye başladı tartışma. Uzun süre dayandim tiplerine. Ama en son ben de patladım. Seviyorum ama bu tripleri beni ondan soğuttu. Ve hiçbir şey olmamış gibi kendi hayatına devam ediyor. Ve ben bu insanla 2 3 ay sonra nisanlanma aşamasına gelecektim. Ufak tefek olayları büyütmesi beni çok yordu.