Kim hakli burada?

bugun kahvalti icin oturma odasina gittim.
televizyon izliyorlardi annemle babam
ben anneme dedim ki anne rüyamda ucak gördüm yurt dışına falan gidiyorduk amerikaya gidiyorduk dedim. oda keske umreye gitseydik falandedii. (ailem de biraz dindarlar ben öyle değilim ve uymuyoryuz anlasamiyoruz. )
bende birsey demedjm
sonra televizyonda col de yasayan mi haturlamuyorum orada yaşayanların hayatlarini. anlatiyorlardi. babam da dedi ki sen buraya gitsen oradakilerin de psikolojisini bozarsin dedi gulerek. baya guldu boyle baya alay eder gibi
benim kirilgan oldugumj biliyorlar ve ona ragmen boyle yapiyorlar. anneme ne desem ciddiye almiyor dalga geciyor.
sonra bende baya sinirlendim bagirdim agladim. annem televizyonun da onunu kapatiyosun dedi. tamam bende rahatsiz oluyosaniz gidiyim dedim. baba ben sana desem oradakilerin psikolojisini bozuyosun diyr sen ne dersin dedjm.
o da bisey demem dedi. ben sen internet sorarsun diye dedjm dedi hemen konuyu saptirdi.

her sınırlendigimde annem ilacini icmedigin icin boylesin diyor. gercekten su ilac isini birakmak istiyorum icmek istemiyorhm. ilac insanı olmak istemiyorum.

sonra annem cok cocuk gibj davraniyorsun dedi.
kim hakli sizce burada?

bu arada bu resim de aynisi resmen😹
Kim hakli burada?
Kim hakli burada?