Merhabalar Herkese ✨️

Biriyle sevgili ya da flörtsünüz ve size sürekli kendisinin ne kadar yakışıklı veya güzel olduğunu vurguluyor. Bundan rahatsız olur muydunuz?😂
Merhabalar Herkese ✨️

Biriyle sevgili ya da flörtsünüz ve size sürekli kendisinin ne kadar yakışıklı veya güzel olduğunu vurguluyor. Bundan rahatsız olur muydunuz?😂
Beni itmez ama egosundan dolayı bana saygısızlık yapıyorsa o zaman itici olur ve konuşmayı keserim. yani bir kadın kendine güzelim diyebilir ya da kendimi çok seviyorum da diyebilir.. ya da kendini över arada sırada. ama bunu aşırıya kaçırmaması gerekir. yoksa tabi ki de insanın kendini sevmesi güzel bir şey ama sürekli yapmamalı. ki ben hiç övmem kendimi
karşımdaki kızın böyle kendini övmesi beni rahatsız etmez aslında
güzelim diyebilir bende güzelsin tabi derim şımartırım onu hiç önemli değil
Evet beni kendinden soğutur, sürekli bir insan kendinden bahsetmemesi gerekir öyle birini hiç tanımadım zaten bu zamana kadar 😂
İter derdim ama narsist bir sevgilim var 🙄
İşin içine girince farklı oluyor :d
Evet
Cevap
18Cevap
İter tabi. Bunu yapan kişi kendisini eksik görmekte ve böyle yaparak o eksiği kapatma peşinde.
Herhangi bir konuda kendisini sürekli övüyor ise kendisinden soğur ve uzaklaşırım..
Narsist kişiliğe sahip olan kadın veya erkek yalnız kalmaya mahkumdur. Buna ne kadar tahammül edilir insan sabrının da bir sonu vardır.
Tabiki Sadece yakışıklılığıni değil parasını maddi gücünü vss översede çok itici gelir
Övünmek direk iticidir benim için, övünen kişi orada bitmiştir, birdaha karşılaşmamak şartıyla.
Tek vasfının bu olduğunu düşündürür. Elerim.
Ben ayrılırdım öyle bişey olsaydı kendini övseydi sinir bozucu itici olur insan öyle
Yüzüne söylerim yeter diye sonra araya mesafe koyarım.
Sohbeti sarmazsa ertesi gün güzelliği işlemediğini hissettiririm
tiksinirim yüzüne kusarım
Kendinden emin değil ki, kendini övmeye lüzum görüyor, tabii itici bulurum.
Neden itsin ki ya demek ki kendiyle barışık birisi gayet doğal bişey abi salın milleti
Bir yerden sonra evet
narsistleri sevmem
Evet, fazlasıyla iter.
Koşarak kaçarım ondan.
Narsist kişilikler.
Yani iter tabii
İter tabii ki.
Alaylı konuşurum ben de
Ben çok gülerim ya öyle insanlara. 😃
Kendi cinsimden bile iter
Net bir şekilde soğurum
aksine hoşuma gidiyor