Selam Gençlik 🍀🦄❤️ Aynaya bakınca kendinize fiziksel anlamda aşırı derecede özgüven geliştirip, günlük hayatta karşınıza çıkan herkesle bilerek veya farkında olmadan flört etmeyi kendinize hak görüyor musunuz?🙂
Güzelliğiniz/Yakışıklılığınız Sizde Herkese Karşı Flörtöz Davranma Hakkına Sahip Olduğunuzu Düşündürüyor Mu?
Dış görünüşüm zerre umurumda değil ki kendimi gayet sıradan biri görürüm. Beni tanımak isteyen kişi, zekamdan veya duruşumdan etkilenmeli. Diğer detaylara bakanlarla işim olmaz.
Tabiki şöyle söyleyeyim... Benim amacım burda kibar olmak, kibar görünmek, ya da bu kibarlıkla birilerini etkilemek değil amacım efendim... Dikkat ettiniz mi bilmiyorum sadece bayanlara bu şekilde hitab ediyorum... Çünkü burada binbir türlü insan var efendim.. Ve şunu gördüm ki kadına zerre değer yok burada.. Herkesin kendine ait bir amacı var... Kısaca efendim ben kadınlarımıza sevgi ve saygıdan yanayım.. Karşımdaki insan zina yapıp içki de içse benim gözümde bir bayan, namaz kılıp, sohbetler etsede bir bayan... Kimse doğru dürüst kadına değer vermiyor efendim bu ülke de... Ayrımcılığı da ırkçılığı da en çok yapan bizim ülke buna emin olun.. Ben kadınlara efendim diye hitab ederken.. Herkese hatta bazen arada bile insanlara sürekli küfür eden kadınları gördüğümde onlar benim yorumuma asla hakaret etmeden giderler.. Bu yüzden de seviyorum bu cümleyi.. Tüm hemcinslerim adına keşke kadına biraz daha değer verilse benim tek isteğim budur...
Konuşma tarzınızı yargılamaya hakkım olamaz elbette fakat bu kelime dışarıdan sizi çok fazla naif gösteriyor. Ve bence bu kelimenin enerjisi sizi eziyor. Haketmeyenlere sadece kadın diye efendim demeniz size büyük haksızlık bence. Cinsiyetin üstünlüğü yoktur karakterin üstünlüğü vardır kanımca... Yine de siz bilirsiniz tabi.
Şimdi şöyle bişey var efendim.. Öncelikle burada fazla bi insan tanımıyorum zaten.. Tanımadığım içinde hakedip haketmediğini bilemem.. Ayrıca kullanıcı isimleri farklılık gösterdiği için isimlerini bilmiyorum bilmiş olsam falan hanım falan bey diye hitap edebilirim.. Bu yüzden de efendim diye yaklaşıyorum.. Bu arada size bu anlattıklarımı kadın ya da erkek üstündür diye anlatmadım efendim.. Yani iki cins arasında hiçbir üstünlük yoktur tabiki.. Eğer kadını üstün olarak görmüş olsaydım eşimin bana yaptıklarını çektirdiklerini anlatmazdım burda insanlara.. Sizinde Dediğiniz sadece karakter farkı vardır efendim insanlar arasında.. Benim de karakterim bu efendim malesef..
Rica ederim.. Sizin isminiz mi değilmi bilmiyorum ama tuba suda yazıyor kullanıcı adınızda... Size tuba hanım diye hitap etsem o zaman bi sıkıntı olurmu
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Güzelliğiniz/Yakışıklılığınız Sizde Herkese Karşı Flörtöz Davranma Hakkına Sahip Olduğunuzu Düşündürüyor Mu?