Dış görüntüsünden dolayı karşı cins tarafından ilgi odağı olan arkadaşınız bununla övünürse, bu durum sizi irite eder mi?
Zamanında böyle biri vardı hayatımda.
Bir şey demiştim o günden sonra lafını bile etmedi, tabi araya mesafemi de koydum..😀😀😀

Dış görüntüsünden dolayı karşı cins tarafından ilgi odağı olan arkadaşınız bununla övünürse, bu durum sizi irite eder mi?
Zamanında böyle biri vardı hayatımda.
Bir şey demiştim o günden sonra lafını bile etmedi, tabi araya mesafemi de koydum..😀😀😀
Güzellik bir bütün halindedir, güzel olduğunu hep söyleyen kişi genelde güzel olmuyor. Yüzü gözü güzel olsa bu huyu yüzünden yine güzelliği gidiyor. Benim gördüğüm güzel insanlar hep mütevazı ve tatlılardi. Aslında onları güzel yapan da bu halleri ya
Merhaba süveyda hanım
Böylesi güzel bir soru sorduğunuz size teşekkür’ü borç bilirim ve bir ara ödemeyeceğim sözünü veririm.
Kendini çok sevmek , özgüven sahibi olmakla ukalalık boyutunu ayarlayaman vasıfsız insan modeli bunlar. Allah’ın verdiği tip lan teneke diyesim gelen insanlar.
Bu arkadaşların bir tık üstü para ile sekıl şükül yapan insandır. Mütevazi kelimesini ömrü hayatında duymamış şımarık tiplerdir.
Uzun zamandır yapmıyordum bunu su an arındım resmen ve sen yine sonuna kadar okudun 😂
#yılanedition 🐍
Hiç mi üşenmedim be mübarek adam 😃 iş yok galiba bugün fazla hemen cemal beyi arıyorum 😂
Şu an yok. Sabahtan beri koşturdum rahatım şu an. Arasana adam Kıbrıs’a gitti dün gece cuma gelecek 😂 bil bakalım fabrika kime kaldı 😂😂
Ohoo adam şu an keyif modunda acmaz ki 😒 sana kaldı tabi 😃
Bana ne kalacak ya zerre umrumda olmaz 😂😂 CeMAL diye yazılır adam diye okunur 😂
https://ibb.co/gtBCTkT
Yok be supermod umrumda olmaz ben hala arıza falan uğraşıyorum 🥺
Eyvallah supermod ☺️
Vardı öyle bir tip hayatımda, hem de eski personelim. Benim yanımda Kıvanç Tatlıtuğ kim derdi de biz de şaka yapiyor saniyorduk. Ciddi ciddi öyle düşünüyormuş. Takımı ben onu bir ortama götürüp de bütün kizlar en kel en fodul ama en eğlenceli arkadaşın başına toplanana kadar. Az dalga geçip gülmedim haline. Benim için komik durumlar bunlar. Adamı fena bozar, sonra da bir ömür gülerim 😂😂😂
Bu arada şu anki halini görsen, saçlar gitti yarım kel kaldı, insan içine çıkamıyor utancından ama ben hâlâ gülüyorum haline 😂😂😂
Kesinlikle eder. Sadece dış görünüşü ile de değil başka bı özelliği ile de sürekli övünen insanları sevmiyorum zaten. Bı ara sürekli memleketi ile övünen bir arkadaşım vardı her yerde derdi bıkmıştım artık
Cevap
15Cevap
Hayır etmez çünkü umursamam
#SelamGençlik 🍀🍀
Güzellik ve yakışıklılık üzerinden kendisini imalarla veya direkt yücelten her erkekten ve her kadından açık ve net olarak söylemek istiyorum; tiksiniyorum. Bu tiplerle ne arkadaşlık ne de romantik yakınlık kurmuyorum çünkü anlaşamayacağımdan eminim. Olabildiğince az muhatap oluyorum, uzak duruyorum. Bir de kendisine mavi veya yeşil gözlü olduğu için üstünlük addeden kibriya abideleri var. Onlara da hiç bir şey demiyorum. Gerçekten bu tarz insanlar benim için zerre kadar kıymet arzetmiyorlar. Bu tipler narsist, bunlardan cidden uzak durmak gerekiyor hem de her zaman. Bunlara selam versen ne güzelim dimi derler 😅😅
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
genelde öyle olanlar güzel olmaz bu hiç şaşmaz çünkü güzel insan şuram böyle buram böyle şöyle güzelim böyle güzelim demez
hiç unutmuyorum bi sabah bi uyandım bi arkadaşım story atmış instada gene ne atmış bu dangalak dedim 😀 bi baktım kendini paylaşıp şu notu düşmüş
ve Tanrı kadını yarattı..
neremde hangi uzvumla güleceğimi şaşırdım yav dedim şunda ki egodan bir gram bende olsa ne olurmuş yaaa 😂
elimde telefon çatladım ama gülerken o kadar güldüm ki gözlerimden şıpı şıpı yaş aktı 😂😂
Daha sabah mevzusu açıldı bu konunun vallahi kalbin temiz ablam ediyorum ediyorum fena sinir ediyorum ama niyet kötü değil Allahtan bunu biliyoruz işin şakası işte diyelim. (Anlayan kişi yoruma gelir belki) 😁😂
Korkma korkma ablası panik yok çok eğlenicuk! 😂
Konuştuk evet 😃
Bak dedim anlayan nasıl geldi 😅
Bazı konuların üstüne basılması elbette sinir bozar. En basitinden ben tekrara düşmeyi, birşeyi tekrar tekrar dinlemeyi sevmem. Örneğin, çirkin olduğumu düşünmem ama “ah vah nekadar güzelim, herkes peşimde” gibi cümleler de kurmam. Bir arkadaşım var, sürekli bakımlı bir kadın olduğunu ve kendine dikkat ettiğini söyler durur. Oysa bana göre güzel biri değil yani, ortalama. Onun için niye bukadar övünüyor bununla, anlam veremem.
Eliyle ayağıyla övünen var kanka, sorun etmiyorum 🤣
El hassas noktamız djfkg
Benimde gözlerim var ve görüyorum derdim yani ne alakaysa bir der iki der artık kes demesini bilirim snn nasıl güzel oldugunu dinlemeye gelmedim ben derim yanı ☺️
Beni kendisinden soğutur. Hiç sevmem kendi dış görünüşünü sürekli öven insanları, kendisini kusursuz sananları
Böyle insanlar arkadaşım olamaz, hoş hiç olamadı arkadaşım. Kendini beğenmiş insanları sevmiyorum. 👎👎👎
Karda güzel ama köpekler üstüne.. edip geçiyor derdim.
Hayır neden etsin ki bundan rahatsız oluyorsam bende bi sorun vardır fjjf
Bu sitede bol bol övünen kadın var resmini görsek de övünülecek durumlardar mi biz karar versek buna
evet rahatsız eder ama bu yakışıklı güzel olduğu için değil narsist egolu olduğu içindir.
erkeklerın bu durumla karşılaşacağını sanmıyorum , şayet bana boyle söylemlerde bulunsa bir hemcinsim bilmem ne derdim
Övünecek tek şeyi genleri ise boş insandır ve rahatsız eder..
Kendini çok gerekli gören ama gerekesiz, hayatınızda olmaması sizin için daha iyi olan insan tipidir. Kibirli insanlardır.
yoo umrumda degil sdfsdfg. överse övsün kendini dfghdfgh
En yakınımda var öyle biri. Sürekli kendini över artık umursamıyorum konusup duruyor
Böyle yapan arkadaşlara Nobel ödülü vermek
Lazım belki çeneleri susar
Tabii kide özgüven ve ego güzel bir şey ama abartıya kaçınca fazla sinir bozucu oluyor
Evet, kendini hep ön plana çıkartıp da beni çirkin hissettiren arkadaşlarımı sevmiyorum
övünmenin her türlüsü itici ve sinir edicidir
Sinir bozucu evet.
Yo özgüvenli insani severim
Fazlasıyla irite eder hemde 😃
Herhallde egoist ler benimde canımı sıkıyor
Çokta umrumda olmaz doğrusu 🤷
Kesinlikle eder ve soğurum bunalıma giriyorum böyle durumlarsa sevmiyorm böyle şeyler.🥲
Kim olduğuna bağlı. Eğer haklıysa ve sevdiğim biriyse bir şey demem.
yani sadece dış görünüşü değil sürekli kendini anlatma övme derdindeyse itici oluyor benlik değil
Ego tatmini kişileri sevmiyorum
Evet neyle olursa olsun övünen insanlar çok itici
Oyle bir arkadasim yok
Kim bu aslan burcumu
çekilmez. gına gelir
Hayir
Evet bir yere kadar evet eder
Evet
Eder tabi
Selamı sabahı keserim
Eder
Umursamam