Sevgiliniz yakın arkadaşınizi aşırı güzel bulduğunu söylese ne tepki verirsiniz?

Sevgilimle arkadaşlarımız hakkında falan konusuyoduk oda arkadaşım için aşırı güzel dedi ve yetmedi dakikalarca güzelliği, tarzı, davranışları ve kişiliği hakkında yorum yaptı esmer sevmediğim halde tenine bayıldım yüzü aşırı güzel fiziğide 10 numara dedi soka girdim bunun üzerine daha sonra ama bazı haraketkerini hiç sevmiyorum diye ekliyip evet nerde ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor özgüvenli ve çok zeki bir kız ama beni ve diğer arkadaşlarımizi biz farkında olmadan manipule edip istediğini yaptırıyomus (psikoloji okuduğu için bundan suohelendim ve dikkatte edicem) güzelliğini kullanarak cilve yapıp yine istediklerini birilerine yaptırdığını görmüs bundan pek hoşlanmamis onun dışında iyi biriymiş 10da 9.5 verdi ağzımı bile açamadım anlık şoka girdim sinirden küfür edip o zamn onunla sevgili ol dedim niye kızıyorsun saçmalama herkes hakkında konuşuyoruz asla yalnıs birsey düşünmüyorum falan dedi ama çok kötü kavga ettik işin garibi erkek kankam ona hak verdi sen abartmissin sadece güzel bulmasına takilmussin düşüncesini söylemis sadece takılma bunlara falan dedi ama bence dedikleri hiç nromal değil siz ne düşünüyorsunuz
Sevgiliniz yakın arkadaşınizi aşırı güzel bulduğunu söylese ne tepki verirsiniz?