Belki sana şans getiririm sende bana şans getirirsin diyen erkeğe ne cevap verirsiniz 😂
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence içinden geleni de
Eğer sevmediğin biriyse geçiştir ve konuyu değiştir seviyorsan da sana rastlamak zaten şansım de
Yaa keşke bunu görseydim bunu yazardım 🤦♀️
Hemen deneyelim de bir sayısal loto oyna ikramiye kazanırsan teşekkür edersin çocuğa
Sen herseyi benim yerime òngörmùşsùn istiosan havlayım de
Ben çok şanslı birisi değilim ama getireceğime inanıyorsan bi deneyelim yaz
Şans diye bir şey olsaydı bana denk gelmezdin
boş yapma, ikile derim tavsiyeemdirr
Boş konuşma diye cevap yaz yeterli hahah
Benim şansa ihtiyacım yok bebeğim
Amin kardes 🙏🏻
Deki ben genelde belanı veririm🥳😂
Kim dedi bunu sana
Hoşlandığım biri var ve dolaylı yoldanda ondan hoşlandığımı biliyor. Dün iş görüşmesine gittim orada beklerken öyle konuştuk instagramda sonra işte çok şanssız olduğumu falan söyledim öyle konuştuk bundan sonra şansımız güler belki bakalım dedim o da güler ya niye gülmesin dedi bir kere gülmeyince gülmüyor ya ondan dedim ben güldürürüm yüzünü o zaman dedi sen güldüreceksen olur yok demem dedim Aa ayıp ettin dedi niye😅 sen şans getirirsin belki bana dedim o da ben sana şans getiririm belki sende bana şans getirirsin dedi işte sabah öyle yazmış 😅
Teklif etmiş çocuk ne desin daha olur de
😂😂
İsterim tabi bana şans getirmeni benim sana şans getirmemi yazıyım mı 😂😂
Denemeden bilemeyiz yaz
Yazdım 😂
Denemeden bilemeyiz mi yazdin😂😂
He yok kız onu yazmadım isterim tabi bana şans getirmeni benim de sana şans getirmemi 🙂 yazdım ben sandım ki sen benim söylediğime denemeden bilemeyiz dedin sandım 😂😂
Haa yok öyle yaz dedim😂😂 ee cevap geldi mi😂
Yok daha görmedi o şimdi çalışıyordur 😂
Hee haber et bana 😂 ahh ahh şöyle bi karşılıklı aşk nasip olmadi bana hiç
Bizim ki de karışılık mı bilmiyorum ki 😂😂 bunun için o kadar çok uğraştım ki çabaladım ki olmazsa çok üzülürüm
Nasıl çabaladın
Şimdi bizim burada bir salı pazarı var orada çalışıyor 3 hafta önce pazara gittim ondan alışveriş yaptım o ilgilendi çok güzel bakışı vardı çok güzel bakıyordu bide diğer pazarcılar gibi asılmadı yürümedi sadece işini yaptı o çok hoşuma gitti sonraki hafta da bir daha gittim ama yoktu tezgahı açmamıştı bende sosyal medyasını buldum önce arkadaşımın instagramından istek attım kabul etti o da takip etti sonra herkese yazan bir tip mi diye düşmesini bekledim ama yazmadı sevgilisi var diye düşündüm ve fake hesaptan mesaj attım arkadaşım senden hoşlanıyor ama hayatında biri var mı yokmu bilmiyo eğer yoksa kendisi seninle konuşacak dedim hayatımda kimse yok dedi. Bu aradada arkadaşımın hesabından hikaye atıp kendimi etiketliyorum ki beni bulsun diye 😎😂😂sonra beni kendi hesabımdan takip etmeye başladı bende takip isteği gönderdim kabul etti hikayemi fotoğrafımı beğeniyor. Tekrar fake hesaptan mesaj attım arkadaşım sana yazdı mı dedim yok dedi. 2 3 gün sonra tekrar fake hesaptan yazdım arkadaşım cesaret olarak hazır değilmiş konuşmak için kendisini hazır hissettiğinde konuşacakmış seninle dedim tamam kendini ne zaman hazır hissederse o zaman yazar dedi 😂 sonra ben kendi hesabımdan merhaba yazdım ilk öyle konuştuk beni pazarda gördüğünü ondan alışveriş yaptığımı söyledi hatırlamış beni aklında kalmışım 😂 öyle konuştuk az da olsa bir mesajlaşmamız var ben buna fake hesaptan bir daha yazdım dedim ki arkadaşım sana yazdı mı diye evet yazdı dedi 😂😂öyle işte sonra dün iş görüşmesine gittim böyle muhabbet gelişti
Anladım ben olsam pek olumlu düşünmezdim hakkında ama hayırlısı olsun sen sevmişsin🙈
Baya ugraşmişsin ama hee ben hiç taktik bilmiyorum😅
Nasıl yani olumsuz 😅 bende var çok taktik 😂
Kaç yaşındasın belki senden taktik isterim djd
28 😂 olur niye olmasın yazmış 😂
Ooo mük snsn hayırlı olsun 😅😂 ben sen kadar cesur degilim gidip yazamam yani🙈
Aşkta gurur olmaz hiçbir zaman 😂😂
Bilmem olursa güzel olur dedim 😂😂
Şans 🤔🫢😄😭🫵
teklif etmiş işte.