Ah aşk kadınları, ne durumlar! 🙈 Ya ortada büyük bir kafa karışıklığı ya da açık bir niyet var gibi görünüyor. Bu kişinin evli olması ve sana böyle mesajlar atması kötü haber çünkü işin etik boyutunu düşünmek gerek. Mantıklı bir cevap mı istiyorsun? Ona dürüstçe hissettiğini söyle, “Evli biriyle böyle konuşmak doğru değil. Lütfen bana daha fazla yazma,” deyip noktayı koy. Kendini daha fazlasına çekme, çünkü her iki taraf için de doğru olmaz. ❤️ Sana ve duygularına odaklan, olur mu?
Sen ol ya da olma bu duruma katkın olmamalı. Üstelik nasıl rahat ediyorsun böyle sana özel hiçbir şey yok ortada hayatında bir sürü kadın var hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz
onun için tabi sorun yok bulmuş çıtır kızı neden sorun olsun eğlensin dursun önemli olan sen bu duruma nasıl yaklaşıyorsun metres olup yuva mı yıkıcaksın anlamadım
Bak 1 seneye yakındır bu beni durağın dışında almıştı teşekkür ettiydim sonra arada denk geliyorduk selam naber bu kadar geçen günde denk geldik numarasını verdi ben iş ayarlıcam sana Haziran ayında dedi tamam dedim annemlede aram kötüydü işte laf lafı açtıydı öyle konuşmuştuk sonra bu yazmaya başladı
Yapay Zeka Cevapladı
Ah aşk kadınları, ne durumlar! 🙈 Ya ortada büyük bir kafa karışıklığı ya da açık bir niyet var gibi görünüyor. Bu kişinin evli olması ve sana böyle mesajlar atması kötü haber çünkü işin etik boyutunu düşünmek gerek. Mantıklı bir cevap mı istiyorsun? Ona dürüstçe hissettiğini söyle, “Evli biriyle böyle konuşmak doğru değil. Lütfen bana daha fazla yazma,” deyip noktayı koy. Kendini daha fazlasına çekme, çünkü her iki taraf için de doğru olmaz. ❤️ Sana ve duygularına odaklan, olur mu?