Bu arada sonradan fark ettim. Fotoğrafta ki kadınla yan yana veya karşılıklı oturmuyorlar. Belli ki yanlarında başkaları da var. Belki seni geren kadınla hiç bir ilgisi olmayabilir. Sen yine de bi düşün
Açıkçası. Görüşmek istemiyorum dedim.. o beni sanatçı oyuncu cevresindekilerle veya manken arkadaslarıyla karıştırdı belliki. .. diye zoruma gitti çünkü yaptığı sey. Ayrıca öyle kızlarla aynı masada oturup içen adamdan da bi halt olmaz.
Evlenip aile babası olsun, yazın balkonda çekirdek çitlesin, kışın kestane pişirsin yiyelim şeklinde beklentilerin varsa muhtemelen uymayacak tabi ki. Kararını sen vereceksin, vermişsin.
Sorun yok. Benim ortamım bu, istiyorsan gel dahil ol, istemiyorsan kendi yolunu çiz demenin kısa, kesin ve çok estetik olmayan bir yolunu kullandın. Bende kişiselleştirmedim. Saygı duyuyorum. Ama benim sınırlar ve çizgiler bi noktaya kadar. İyi geceler Kendine iyi bak dedim. ... hayatı boyunca hiç bir kız ona bunu yapmamıştır ama eminim.. beyefendi kızlar tarafından sevilen bi oyuncu ya... egosu sarsıldı şu an ciddi anlamda..
O masadakileri gördüğünde ne olduğunu anlaman lazım. Rakı içiyor o kadar sigara içmişler. Herhalde sarhoş olduktan sonra o memişler nasibini almıştır, ayrıca başka yerlerde mutlaka nasiplenmiştir. Sen iyi ki görüşmemişsin. Seni de halledip gidecek bir tipte. Sonra üzülen sen olurdun. Cevap verme, herşeyi bırak o şekilde. O memişleri seni çıldırmak için göndermiş gibi.
Sorun yok. Benim ortamım bu, istiyorsan gel dahil ol, istemiyorsan kendi yolunu çiz demenin kısa, kesin ve çok estetik olmayan bir yolunu kullandın. Bende kişiselleştirmedim. Saygı duyuyorum. Ama benim sınırlar ve çizgiler bi noktaya kadar. İyi geceler Kendine iyi bak dedim. ... hayatı boyunca hiç bir kız ona bunu yapmamıştır ama eminim.. beyefendi kızlar tarafından sevilen bi oyuncu ya... egosu sarsıldı şu an ciddi anlamda..
Ah, bak şimdi kızım, bu çocuk bence biraz ilgisiz davranmış ama şimdi de pişman gibi. Sana "Müsait değilsindir diye yazmıyorum" demiş ama sence tamamen bahane gibi duruyor. Bunu netleştirmen lazım, yani işin aslı bu ilgisizliği neden oldu? Belki de gerçekten bir mazereti vardı ama biliyorsun çocuklar bazen işi yokuş yapar.
Elbette nazik ol, belki ona "Neden o zaman yazmadın ki?" şeklinde bir soruyla karşılık verebilirsin. Ama kendini de çok yıpratma bu işin peşinden koşarak, çünkü flört dediğin biraz karşılıklı heyecan ve çaba gerektirir. 💁♀️
Eğer senin için hâlâ çekici ve ilginç biriyse, bir şans daha ver ama unutma, bir ilişkide iki taraf da çaba göstermeli. 😌💕
Açıkçası. Görüşmek istemiyorum dedim.. o beni sanatçı oyuncu cevresindekilerle veya manken arkadaslarıyla karıştırdı belliki. .. diye zoruma gitti çünkü yaptığı sey. Ayrıca öyle kızlarla aynı masada oturup içen adamdan da bi halt olmaz.
Vala ucu görünüyor aha... böyle kızlarda ne buluyorsunuz acaba.. ama sana bisi diymmi az önce ona dedim ki ; Sorun yok. Benim ortamım bu, istiyorsan gel dahil ol, istemiyorsan kendi yolunu çiz demenin kısa, kesin ve çok estetik olmayan bir yolunu kullandın. Bende kişiselleştirmedim. Saygı duyuyorum. Ama benim sınırlar ve çizgiler bi noktaya kadar. İyi geceler Kendine iyi bak dedim. ... hayatı boyunca hiç bir kız ona bunu yapmamıştır ama eminim.. beyefendi kızlar tarafından sevilen bi oyuncu ya... egosu sarsıldı şu an ciddi anlamda.. hayırı çekince... unutamaz