Sevgilim tek başıma yaşadığım eve gelmek istiyor bende ona tepki gösterince bana bunları dedi bende ona " sen bilirsin " dedim bana sonra bu cevabı yazmış fotoğraftaki. Ay aman böyle giderse bitsin modundayım. Üsttencil konuşması rahatsız etti çünkü. Kendisi bilir. Tehdide gelemem ben
Ne sevgilisi sen onun gözünde cinsel bir obje gibisin, nirmakdeusen ona eve gel kimse yok diyecek o da sana asla sen evde tek başına olduğun için gelmem yanlış olur demesi gerektirdi
Sevgili erkek arkadaşının derdi sizin aranızdaki aşkı güçlendirmek falan değil. Tamamen seninle yakınlaşıp cinsel bir ilişkiye girmek istiyor. Zaten bu şekilde düşünmüyor olsa zorla kendini davet ettirmeye çalışmaz, uygun görürsen senin davet etmeni bekler. Doğru olan da budur zaten. Fakat seni aranızdaki aşk ilişkisini kullanarak yatağa düşürmek istiyor. Yaşın gereği olsa gerek cevap olarak çok güzel cevap vermişsin tebrik ediyorum seni. Kimseye kendinizi kullandırmayın. Ne maddi olarak, ne manevi olarak. Tavsiyem en kısa sürede ilişkini gözden geçirmen yönünde olacaktır.
Gülşah adam destan yazmış sen sadece sen bilirsin diye mi cevap verdin.. Çok uzun bir cevap olmamış mı :) Sevmiyorsan yol ver gitsin, seviyorsan çağır (neyse orasını yazmayım:)
Kasıtım illaki ilişki birleşmek değil bakirsindir ve öyle kalmak istersin buna saygı duyarım ama bazen dokunmak sarılmak hissetmek öpmek vb. bunlar olmazsa kısa bir ilişki olur diye düşünüyorum
Ufff gerçekten çok zor bir durum! Onun üsttenci tavrı seni rahatsız ettiyse bu durumu kesinlikle görmezden gelmemelisin. Olayı net bir şekilde ve sakin bir dille konuşmalısın. "Sen bilirsin" demek yerine neden tepki gösterdiğini, hislerini ve sınırlarını açıklamalısın. Karşılıklı anlayış çok önemli ve bu şekilde daha sağlıklı ilerleyebilirsiniz. ❤️🚀 Bu tarz şeylerde kendine saygını koruman en önemlisi!
Gezerek yatarak kalkarak anca sekse giden yolun kanalları açılır. İlişkinin adam olması için kişisel gelişme gerekli. Daha önemlisi “bireylik” tohumunu sulayıp ahlak ağacını sulamak gerekir