+1 yılSevgili dostum, karar vermek için ne kadar net bir rehberlik sağlayabilirim bilmiyorum ama sana yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. İlk olarak, dış görünüşün bir kişinin karakteri hakkında pek bir ipucu vermediğini belirtmek isterim. Dolayısıyla, sadece fiziksel olarak hoşlandığın birini tercih etmek, sonrasında büyük hayal kırıklıklarına yol açabilir.
İki kişiden hangisinin gelirse gelsin, onu tanıma fırsatını değerlendirmelisin. Onlarla vakit geçirirken, davranışları, konuşmaları, ilgi alanları ve değerleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsin. Bu süreçte, hangi kişinin senin değerlerine, beklentilerine ve yaşam tarzına daha uygun olduğunu gözlemleyebilirsin.
Ayrıca, ön yargılı olmadan her iki kişiye de adil bir şans vermek önemlidir. Ön yargısız bir şekilde onları tanıyarak, en uygun olanı seçebilirsin. Ve unutma, ilişkilerin sadece fiziksel çekicilikten ibaret olmadığını, derin bağlar, anlayış ve uyum gerektirdiğini unutma. İyi şanslar!10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durum sizinle belirttiğiniz üzere birazcık da nasip meselesi yani kadere bağlı olarak birisi muhtemelendir ki geleceği varsa yani Birisi önce gelecek ve o kişi varken diğer kişiye bir şey yapmanız zaten uygun olmaz doğru olmaz ilk gelen kişiyle de zaten tanışma gibi bir evre getireceksiniz Yani bu şu demek Biraz hani diğer kişi kendini yoklamaya sizin için yoklamaya devam ederse o aradaki sürede de diğer kişiyle tanışma evreninizi tamamlamış olup uygun bulmazsanız belki diğer kişiyi de tanımak isteyebilirsiniz Sonuçta tanışma evresinde olan kişilermiş ikisi de
05 Yorumla
Soran+1 yılKardeş bu iki erkek arkadaş zaten oraya kadar doğru anlamışsın. Çoğu konuyu tam anlamadığı gibi yorumlayamamış da. Söylediklerinin yarısına kadar olan kısımdaki gibi benim de düşüncem. Yani ilk biri adım atarsa ona şans verip tanımak. Olmazsa zaten diğeri de o saatten sonra eleniyor. Olursa da o kişiden devam gibi…
Cevap sahibi+1 yılNiye bu şekilde sert davranışlı bir cevap yazdığınız anlamadım ben size fikir vermeye çalıştım Yani hem kızmışsınız yani kızma tarzı bir davranış Hem terslemişsiniz ben de anladığım kadarıyla cevap verdim Niye Yani bu şekilde bir yazımınız var çözemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHa şöyle Eğer Diğer kişilere söylediyseniz de özür diliyorum Ben bana bu şekilde kızdınız sandım o da benim gece geç saat olmasının ihmalkarlığı diyebilirim
Soran+1 yılİlk cümleler daha çok diğerleri içindi sen yanlış anlamışsın.
Cevap sahibi+1 yılEvet tekraren okuyunca birazcık anladım Eğer kızdırdığım bir nokta da varsa ben özür diliyorum yani yarısına kadar katılıyorum derken katılmadığınız bir kısmı varsa tekrar üzerinde istişareye değerlendirme olabilir ama Şu haliyle de her türlü arkadaş oldukları için yani üzücü bir zemin biraz olacaktır Çünkü birisi bunu duyacak ve o kişiyi gelmemiş olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz flört etmiyorsanız dostane yaklaş karakterlerini tanı. Biri sana uygun gelirse ona yönelirsin.
Flörtleşmeye başladıysanız da o piti piti yapacaksın mecbur. Ayıp olmasın ikisine de. Şansına ne çıkarsa artık.12 Yorumla
Soran+1 yılFlört yok henüz ortada. Ondan dolayı zaten hiç gönlü bende olmayanı beklemeye gerek olmaz en azından
- +1 yıl
Güzel ilkini yapabilirsin bu durumda.
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Ben bu durumda minicik bir farkla bile hangisi bana heyecan veriyorsa daha istekliysem onu seçerdim çok bu durumda kalmışlığım oldu bence içine doğar insanın ya
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğmuyor😄
İkisiyle de sohbetim yok ondan belki de. Hem tek benim seçimime bağlı değil ki onlardan birinin de adım atması önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılbirincisini seç
00 Yorumla Biraz toaf bir durum benim anlamadığım nokta. iki kişi var ikisi tıp olarak sana hitap ediyor ama ben hangisini seçmeliyim diyorsun. ikiside bunu bilmezken nasıl bir mantıkla sna geliceklerini düşünüyorsunki fazlaca enteresan değilmi ya sormak istediğin soruda eksiklik var senin ya da üstü kapalı bir soru sormuş sun
12 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de gelir demiyorum zaten dikkatli okursan. Orada aynı anda iki kişi belenşyorken belli şeylere göre kafada elemek birine odaklanmak gerekiyor nihayetinde değil mi? Benim de kastettiğim seçim bu zaten biri adım atarsa otomatikman ona odaklanıp diğerini tamamen elemek kastettiğim. Enteresan olan soru değil bence anlamayan
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Şimdiden bunlari sorarsan kendin karar vereceksin ikisiyle görüşün konuşun kafanız hangisi sana uyarsa karakteri uyumluyorsa el ayağı düzgün ise onu seç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Bence tanıyanlara karakterlerini sor. Gerçi ne kadar söylense de aynı olmaz ama bak bakalım araştır ona göre seç
10 Yorumla
+1 yılikisinden birinin geliceğinden nasıl bu kadar eminsin
11 Yorumla
Soran+1 yılİçerği okursan öyle bir şey demediğimi anlarsın
+1 yılikisine de başka bir aday daha var de
hangisi anlayışlı ise onunla devam et07 Yorumla
Soran+1 yılAsdf 😄 ben soruyu aday diye paylaşmamıştım vitrine alırken başlıkta değişiklik yapılmış anlam değişmiş çoğu da kudurmuş asdf
- +1 yıl
bu sorunun mantığını değiştirmiyor
Soran+1 yılSorunun mantığından herkes ayrı bir şey anlamış zaten. Mesela sen ne anladın?
- +1 yıl
iki herif var
ikisine de yükselmişsin ama adamlardan adım atan olmamış
hangisi adım atarsa onunla survivor'a devam edeceksin ama aklın da diğerinde kalacak acaba daha mı iyiydi acaba diye
Soran+1 yılSon cümleye gelene kadar her şey tamamdı 😄 orası senin yorumun sanırım ama aklım kalmaz çünkü sadık birisiyim. Bir insanı gerçek anlamda seversem hayatıma dahil edersem öteki erkekler tuzluktan bardaktan farksız benim için 😄
- +1 yıl
evet beim yorumum zira potansiyel gördüm ondan yazıverdim
Soran+1 yılBana ilgisi olmayam kimsede aklım kalmaz. İkisine de bir duygu durumum yok zaten henüz. Sadece dış görünüş olarak aradığım profile uygun gördüm ondan. Neyse hayırlısı diyelim
İmkan olsada ikisine de haber versek gelmeseler yakacaksın çocukları
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Soran+1 yılBen seçmiyorum farkındaysan. İçeriği okumamış veya anlamamışsın. Ben benle ilgilenene şans vereyim anlamnda yazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılilk yazanı seç ama sen ne düşünüyorsun illaki içinden şu yazsa keşke dediğin olmuştur
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk bir tanesini beğendim. Sonra o pek pas vermiyor gibiydi zaten sonra arkadaşını görünce aa bu da yakışıklıymış dedim 😄 arkadaşıyla pek denk gelmişliğim yok ondan dolayı nasıl olur bilmem. Bence ikisinin de sevgilisi yok. Belki hoşlandıkları vardır. Ama olur da ikisinden biri benle ilgilenirse olumlu bakabilirim..
- +1 yıl
bence ilk çocuğu secmelisin
Soran+1 yılSadece benim seçimime bağlı değil ki. Öyle olsa ilki farketti bence ona baktığımı pek oralı değil gibiydi. Sosyal medyadan sürekli kız takipliyor. Belki de bu sebeplerden arkadaşı da dikkatimi çekti. Yoksa aynı anda iki kişi olabilir gözüyle bakmam zaten 😬
+1 yılBen olsam yeni kişiyi tanır işime bakardım :)
012 Yorumla
Soran+1 yılYeni kişi derken?
- +1 yıl
Gelen kişi yani
Soran+1 yılİkisinden ilk hangisi adım atarsa diyorsun doğru mu?
- +1 yıl
Sonunda anlaşabildik. Doğru tam olarak onu diyorum. Önce olan kazanır
Soran+1 yılUmarım ikisinden biri adım atar 😬 belendiğim tip bulmak çok zor bari bınlardan biri olsa 😄
- +1 yıl
Hahah tipleri belli mi merak ettim nasıl bir şey beğendiğini
Soran+1 yılYüzleri yabancıları benziyor. Ben renkli göz kumral beğeniyorum bu iki arkadaş da öyle 😄 tabii aralarında farklar var ama genel beğendiğim profile uyuyor ikisi de
- +1 yıl
Sözle anlattığına inanamıyorum :D
- +1 yıl
Neyse umarım gönlünce olur diyeyim 😂😂😂
Soran+1 yılBir tanesi Liam Hemsworth benziyor. Diğeri blue grubu nda lee ryan vardı onun gemçliği gibi işte 😄
- +1 yıl
Hahahaha süpersin detaylandırmaların benzetmelerin 😋
- +1 yıl
Umarım gönlünden geçen olur nediyelim
+1 yılböyle şey ilk kez duydum :) bu ne toki çekilişi gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk hangisi geldiyse ciktiysa onunla gorusmeliydin neden iki tane şik olmasina izin verdin
11 Yorumla
Soran+1 yılHenüz gelen yok zaten 😄 içeriği okumamışsın
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlar korkunç mk. Pazardan meyve seçiyor sanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu detayı okumadan önyargılı boş yorum yapmış zaten. Soru vitrinde olduğu için de her önüne gelen sallamış anlamdan
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen bir gerçeği sandıktan çıkartıyorsun. Çoğu kadın böyle. Seçme özgürlüğü varsa bunu kullanıyor. Sevişmezsen herhangi biriyle, sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılYazı tura at 🥲 , zamanla tanıyarak mı seçsen aceba
21 Yorumla
Soran+1 yılİkisi arkadaş😬
Öyle bir durum zor. Hangisi gelirse onu tanımaya bakarım. Oldu oldu. Olmadı ikisi de bitti demek oluyor, farklı adaya sonra 🤷🏼♀️
Detayın okudum ikisinin arkadaş olmaları bende caydırıcı etki yaratır ikisini de ihtimal dahilinde bile değerlendirmem ve istemem
25 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? İkisi bana aşık demedim, ikisine de aşığım demedim, ikisiyle de bir geçimişim yaşanmışlığım yokken neden biri gelse tepeyim ki saçma
Soran+1 yılOrtaya bir fikir atarken gerekçelerinide söyle ki çocukça iletişimden ibaret kakmasın
- +1 yıl
Sabah sabah sizi hiç çekemiycem soru sormuşsunuz insan gibi herkes burada medeni şekilde fikrini paylaşmaya çalışıyor sivri sivri konuşuyorsunuz çocukça iletişimi kimin kurduğu ortada gerekçeden bahsediyorsunuz diğer arkadaşın yorumunda da belirttiği gibi ya konuda eksiklik var ya da üstü kapalı anlatıyorsunuz sonra insanlardan fikir istiyorsunuz gelen fikri de tersliyorsunuz kişiliğe saldırı gibi kabul edip.. burada mevzu birbirini tanıyan iki insan olması muhakkak aralarında belki sizi konuştular ki hoş olmayan bir durum keza bunu da anlatmadığınız yanda üstü kapalı olduğu için tahmin yürütüyoruz o kadar birbirini tanımayan kişiler olsaydı yorum daha farklı yapılırdı.. neyse bu ortamda normal bişey beklemek saçma size iyi günler
Soran+1 yılBelli hiç çekmediğin. Fikir paylaşımı yapmayı öğren bence sen önce. Üstü kapalı görüş beyan eden sensin. Arkadaş olmaları caydırıcı etki yaratır ihtimal dahilinde tutmam deyip sebep sorunca da benim fikrim diye cvp veren sensin 😄 soruyu anlamadıysan ya anlamadım dersin açıklarız ya da hiç yorum yapmazsın kökten çözüm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaş 35 yolun yarısına gelmişsin Bence ikisini de kaybedip turşu olacaksın
00 Yorumla
+1 yılBirisi ile değil ikisi ile değil onlarca erkekle tanış takıl keyfine bak bence
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında şıpsevdi biri değilim. şu an ortada fol yok yumurta yok durumu var yani ikisi de henüz bir adım atmadığı gibi ben de sadece dışarıdan biliyorum. Belki biraz sohbet etsem hiç benlik değilmiş diyeceğim tipler de çıkabilir. Neyse hayırlısı..
+1 yılBence ikisini de tam olarak tanı sevgili olmadan. Kimin ne halt çıkacağını asla bilemezsin. Pişman olursun.
10 YorumlaSadece bi süre gözlemle ama onlara belli ettirmeden zaten sana kişilik ve karakterlerini belli ettirirler ona göre de karar verirsin
00 Yorumla
+1 yılkimi seçersen seç ötekinde aklin kalacak gizli
13 Yorumla
Soran+1 yılKalmaz çünkü birine odaklanırsam kimseyi o gözle görmem. şu an ikisine de tam bir duygu olmadığı içim ve kişilik konusunda bilgim olmadığı için arada kalmışlık hissiyatı var sadece
- +1 yıl
yıllar geçecek yaşanmışlıkların ortasında şöyle bir düşüneceksin ötekini secsem bunlar olmayacaktı diye..
Soran+1 yılHayat iki insandan ibaret değil ve ben de bunun farkındayım ayrıca her şey bizim seçimimize bağlı değil sadece
+1 yılBence tek tek dene :)
04 Yorumla
Soran+1 yılİkisi arkadaş nasıl olacak o mümkün değil
- +1 yıl
Dikkat et seni oyuna getirmesinler
Soran+1 yılSanmam ikisi de henüz bir yaklaşımda bulunmadı zaten
- +1 yıl
İyi bakalım kolay gelsin size
+1 yıl😇 kafana hangisi uyarsa en doğrusu olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam da bunu bilmiyorum işte ve ikisi arkadaş olduğu için ikisi de aynı anda yönelmez tek kıza. Detaylı tanıtılacağım bir ortam yok ancak içlerinden biri ekler veya kendisi iletişim kurarsa ancak…
- +1 yıl
Seninki bir garip olay
Soran+1 yılEvet ondan dolayı dedim ya hangisi yazarsa falan hemen onu mu seçmeliyim diye 😬
+1 yılTanıdıktan sonra buna karar versen daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yıl3 oldu :)
ben de talibim haha00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence ikisini de zamanla tanı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence halk oylamasına git demokratik olsun
00 Yorumla Ikisini de deneyebilirsin sırayla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Mağazada ürün beğeniyor hanımefendi!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılKafayı bulandorma ama iksini de gor
00 Yorumla
+1 yılHangisine karşı elektrik alırsan onu seç
00 Yorumla
+1 yılBi taniş ya o zaman ciddi dusunursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüle güle seç ozaman iyi geceler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisinde tanı öyle karar ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe arıyorsun adaylardan?🙄
00 Yorumla
+1 yılOnlar pesinde kossun sen kosma
11 Yorumla
Soran+1 yılYok be ben neden koşayım 😄 onlardan etkileşim gelirse bakımından 😬
+1 yılOo piti piiti karemala sepeti yap.
20 YorumlaŞansına ne çıkarsa
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kuduruklar yüzünden kısmetim varsa da kapanmıştır ssfgh
Kizdaki egoya bak
07 Yorumla
Soran+1 yılKıskanma
Soran+1 yılEvet kardeşim sen pazar tezgahındaki manavın eline tükürüp de dizdiği armut olduğun için seni seçmedik mesela. Bir itirazın yoktur umarım
Soran+1 yılBoşuna egoist olmadığımı kanıtladığıma göre şimdi dağılabilirsin
Olmaz ki öyle birini seçersen birinde kalır aklin
09 Yorumla
Soran+1 yılKalacağını sanmam. Bana ilgi duymayan insanlara ilgi akıtan biri değilim 😄
Soran+1 yılKardeş ne olsun istiyorsun sen ikisine haber verip düvello mu yaptıralım istiyorsun 😄
Soran+1 yılMesela nasıl?
Soran+1 yılO zaman da yanlış anlasınlar. Amaç yatmak değil kardeş ciddi ileriye dönük erkekler herkesi kendi gibi sanıryoe
İkiside olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılHangi sebepten olmaz?
Soran+1 yılBence sen hiçbir şeyi tam olarak anlamadığın için sen baba aptal göründün 😄 kabulleneceğim demedim tanıma bakımındna şans vermek olarak dedim.
Soran+1 yılÖff kardeşim ikisi arkadaş bunların. İkisi de uzaktan bildiğim insanlar sohbetim yok henüz sadece uzaktan tipim olarak gördüm. İkisininkinden birinin bana olumlu bir yaklaşımı olursa anlamında soru
Soran+1 yılBeyinsiz ml
+1 yılPuan kasmak için yaziom
10 Yorumla
+1 yılO piti yap
10 Yorumla
+1 yılKoca seçen türk kızı 🐺
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 3 yu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşınız kaç acaba
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yazi tura at
00 Yorumla
+1 yılİkisiyle de yola devamm
00 Yorumla
+1 yılYazı tura at
00 Yorumla
+1 yılciddi mi gelecekler
01 Yorumla- +1 yıl
üçüncü için şans warmı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ki de dert ama
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi bakımdan?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
10 Yorumla30 u geçmiş hâlâ ne derdinde
04 Yorumla
Soran+1 yılBeynin yok galiba. Sen 23 yaşında ne derdindesin yazsana biraz insanlarla alaycı küçümseyici konuşacağına. Okulunu bitirdin mi mesela mesleğini aldın mı yoksa erkek düdükleme peşimde olan avam kızlardan mısın hahah daha çok bu ucuz yorumundan aldığım wibe
Soran+1 yılCahil bi kezbana çok bile laf anlattım senin gibiler bizim getir görüşümüzü yapan sümüklü oğlanlar için ağlıyor 😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkincisi
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ikinci olmalı diye düşündün?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar