Güncellemeler
1 yıl
11111111111111
Güncellemeler
1 yıl
4444444
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
onemli oran buranin oylari degil. köylerdeki ozellikle kadin nufusu sorgulamadan akpartiye atiyor. kadinlarin bu konuda hicbir bilgisi yok. kimisinin oyunu direkt kocasi kullaniyor hatta. secim zamani sehir ve sosyal medya anketlerinde hep chp ondeydi ama koylu kadini yok sosyal medyada.
bu son secım chp akıllı olup mansuru ya da ekremı aday yaparsa bu ıs biter kı su durumda normal vatandas bıle aday olsa alır secımı araba ev almak hayal halkın yarısıı 200 300 bın borclu köylüler zaten cıfcıler persıne bıttı artık the end
@KENANEVREN674 evet mansur bi tık önunde bir aday ekreme nazaran
uretici 1.5 milyon falan. uretici ve koyluyu bir tutma. herkes ticari amacli uretim yapmiyor koylerde. hobi niyetine bir iki inek bakan vs var. dert yananlarin hepsinin cok topragi olanlar bu isi buyuk yapanlar. onlarin sayisi da cok degil fazla etkilemiyor. gecen secimde dolar 19.40 ti ve bu fiyat bilr o zamanlar hic normal degildi. ve yine ayni sekilde normal sekilde 15 20 donum tarlasi 10 tane serasi falan olan guzel paralar kazaniyor. koylude cok para var.50 100 tane hayvan bakan cok guzel paralar donuyor. bu is sehirdeki nufusa ve genc oy kullananlara bakar. bu kesimden bir sry beklemesin oy falan azalmaz.
mansur da aday falan olmaz. ekrem imamogluna siyasi yasak gelmesi durumunda ancak oyle tercih edilcek. ekrem imamoglu tayibin kopyasi halk onu da ayni sekilde seviyor. mansur gereken oyu alamaz. o tipte mizahta biri degil.
Hiç kimseye maalesef
Neyse
ekrem imamoğlu