Gündem Bu ikisi aday olsa hangisine oy verirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Recep Tayyip Erdoğan Selahattin Demirtaş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Hayret valla demirtaş erdoğanı geçmiş hem de ezici çoğunlukla ilginç osnuçlar Bu ikisi aday olsa hangisine oy verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. kılıçdar 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. + Ohahha. Bu nasıl anket. İkisine de vermem. Jddjdjdjd 0 0 Yorumla
Melek3545 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Selahattine oy veren kim 0 24 Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl Ben oy vermedim ilk soruyorum. Yorumla Melek3545 +1 yıl @hedefhukuk01 anladimm açık söylüyom ona oy verenin mk Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl O kim tanımiyorum acikcasi Yorumla Melek3545 +1 yıl @hedefhukuk01 Selahattin Demirtaş Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl Şimdi Google dan baktım anladım normalde adını bile duymadım adamın. Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl Az önce dediğine katılıyorum. Yorumla Melek3545 +1 yıl @hedefhukuk01 ciddimisin Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl Ciddiyim bilmiyordum. Yorumla Melek3545 +1 yıl @hedefhukuk01 eee yani terör kendisi Yorumla Melek3545 +1 yıl @hedefhukuk01 Allahim sana geliyom tutmayın beni kizimm nasıl bilmiyon uyuyan gezellerdenmisin Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl Siyasetle ilgili araştırma yapmam eskileri falan hele hiç siyasetle ilgili bir şey gördüğüm anda kafamı çeviririm Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl Bilmemek değil öğrenmemek ayıp derler bilmeni isterim. Yorumla Melek3545 +1 yıl @hedefhukuk01 ama kuzum mutlaka bilmen laz tayibide bilmiyon o zaman Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl O şu an var olduğu için ne yazikki biliyorum basimizdakini Yorumla Melek3545 +1 yıl @hedefhukuk01 ben biliyom zaten nerelisin Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl Ama Selahattin zamanı daha çocukmuşum yani. Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl Adana sen Yorumla Melek3545 +1 yıl @hedefhukuk01 yaşın kaç Yorumla Melek3545 +1 yıl @hedefhukuk01 İzmir Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl 18 e gireceğim. Yorumla Melek3545 +1 yıl @hedefhukuk01 hiii ama bilmen lazım yaşın da küçük değil ablacim Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl Gerçekten hiç alakam yok bu sene oya yetişemiyorum diye araştırmadım hiç. Yorumla hedefhukuk01 +1 yıl Artık seneye oda oy diye bir şey kalirsa Yorumla Melek3545 +1 yıl @hedefhukuk01 anladimm ablacimm 🖐️🖐️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Selahattin kim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @asdfsdfsa ben ne yazdiysam silebilir misin? Meleğin yorumunun altına yaptığım tüm yorumlar dahil. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kılıçdar
İlk defa tayibe bastim
Molotofculara oy vermem
Selahattine oy veren kim
Ben oy vermedim ilk soruyorum.
@hedefhukuk01 anladimm açık söylüyom ona oy verenin mk
O kim tanımiyorum acikcasi
@hedefhukuk01 Selahattin Demirtaş
Şimdi Google dan baktım anladım normalde adını bile duymadım adamın.
Az önce dediğine katılıyorum.
@hedefhukuk01 ciddimisin
Ciddiyim bilmiyordum.
@hedefhukuk01 eee yani terör kendisi
@hedefhukuk01 Allahim sana geliyom tutmayın beni kizimm nasıl bilmiyon uyuyan gezellerdenmisin
Siyasetle ilgili araştırma yapmam eskileri falan hele hiç siyasetle ilgili bir şey gördüğüm anda kafamı çeviririm
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp derler bilmeni isterim.
@hedefhukuk01 ama kuzum mutlaka bilmen laz tayibide bilmiyon o zaman
O şu an var olduğu için ne yazikki biliyorum basimizdakini
@hedefhukuk01 ben biliyom zaten nerelisin
Ama Selahattin zamanı daha çocukmuşum yani.
Adana sen
@hedefhukuk01 yaşın kaç
@hedefhukuk01 İzmir
18 e gireceğim.
@hedefhukuk01 hiii ama bilmen lazım yaşın da küçük değil ablacim
Gerçekten hiç alakam yok bu sene oya yetişemiyorum diye araştırmadım hiç.
Artık seneye oda oy diye bir şey kalirsa
@hedefhukuk01 anladimm ablacimm 🖐️🖐️
Tabi ki Demirtaş.
Kıyas bile etmem
Demirtaş
Selahattin kim
@asdfsdfsa ben ne yazdiysam silebilir misin? Meleğin yorumunun altına yaptığım tüm yorumlar dahil.