%21 Recep Tayyip Erdoğan
Bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa ve 2 aday olsa kime oy verirdiniz?
%21 Recep Tayyip Erdoğan
Mansur yavaş ❤️
Cevap
8Cevap
Yirmi yıldır hep aynı adamı görmekten sıkıldım artık. Biraz da başkalarını görmek istiyorum..
Ilerde suriyelilere kizinizi bile verirsiniz öyle yuzsuzsunuz hala rte diyen var , az yüz surat olsun milliyetçi olun
Sende kızını teröristlere vermede ger*zekalı
Ülkeye suriyeli afgani biz sokmadik senin oy verdiklerin getirdi , onlar bomba patlatıyor büyükşehirlerde bu kadar mı yuzsuzsun
Bomba patlatanlar sizin birlikte olduğunuz teröristler patlatıyor ,6lı masa bir araya geldi gene bir şey olmadı, sizden bir s*k olmaz.
Hadi abicim ordan hep aynı laflar seninle uğraşamam açılım sürecini anan mi yaptı? Ilkokul lise mezunu köylünün tekisin senin gibiler oy kullanıyor bi defol
@vicdanıyok beyninde delikli sünger mi var senin. Onun bunun ağzıyla konuşma. Kendi fikirlerini sun. Pkk ile ortaksınız diyen tek bir zevat var. Koyunlar da sadece onun dediğini tekrarlıyor. Oğlum mal mısınız lan siz. Fikir yürütme özürlü müsünüz. Diyarbakır da megri megri diyen, habur da dağdan inenleri davullarla kim karşılattı. Öcalan soysussuna sayın diyen şehide kelle diyen kimdi? Bop eş başkanıyım diye bas bas bağıran kim aslanım. Bop nedir bir araştır öyle gel çıktır git şimdi olmayan beynine boşaldığım
Senin gibiler oy kullanıyor ne demek lan , sözde Atatürkçüsünüz , seçimi kim getirdi Atatürk değil mi o zaman saygı gösterceksin hemde s*ke s*ke bir daha karşındakini bu kadar hor görme ger*zekalı
Senin gibi koyunlara bile oy kullanma hakkı vermekte hata yapmış, eğitimsiz tipler , hdp ile açılım sürecini gorme mültecileri gorme ona bunu terörist de
Tayyip helal olsun 20 yıldır senin gibi ger*zekalı olduğu sürece hep başta kalır popiş verenler sizi
@vicdanıyok kendisine geri zkalı diyeni de ilk defa görüyorum 🤣🤣🤣 mal oy veren sizsiniz. Oy verenler yüzünden başta kalıyor. Yani geri olan siz olmuş oluyorsunuz sivri 🤣🤣🤣🤣
@vicdanıyok ayrıca Tayyibin bir tarafının kılıyım diyen sizinkiler aslanım. Doğal olarak popiş veren siz oluyorsunuz. Muhalefetten daha ben bir kişiyi duymadım lideri için bir tarafının kılıyım dediğini bu kadar alçaldığını. 33 senedir Türkeşçi derler bana. Elhamdülillah Allah'tan başka ilah bilmedik. Siz tuttunuz onda Allahın tüm sıfatlarını taşıyor dediniz. Yav kime anlatıyorsam bende. Mal geldin mal gidersin sen yazık lan acıdım sana şimdi. Tamam tamam üzülme he ne diyorsan he sen haklısın
Muhalefet olmasaydı Tayyip 20 sene iktidar kalamazdı halk muhalefete bakarak Tayyip oy veriyor, sizin teröristlerle birlikte halk yine Tayyibe oy verecek , işte burada ger*zekalı siz oluyorsunuz kıt beyinli 😂😂
ağlamaya devam edin siz biz gömmeye devam ediyoruz , Tayyibin ekmeğine bal sürmeye devam edin
@vicdanıyok he he evet haklısın
Ülke için dürüst iyi işler yapan dini alet etmeyen güven veren olursa ona oyumu veririm
rte tek basına aday olsa da vermem :)
Mansur Yavaş ✨
RTE..
Mansur Yavaş
İlk oy benden Rte
Sadagagsfaafaf
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar