kararımı sanırım seçim yaklaşırsa verecem, beni işe sokmayan bir partiye oy vermek istemem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kılıçdaroğluna oy vereceğime iş yerindeki hüseyin abiye oy veririm ben daha iyi :)
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
iyi hüseyin abi gibi hayatına devam ederisn
Cevap sahibi
+1 yıl
kanka tayyip erdoğana da vermeyebilirim oy karar vermedim daha eyt den kızdığım için ama kılıçdaroğluna veremeyeceğim kesin
Soran
+1 yıl
eyt benıde kapsıyor emın ol kılıcdaroglu su kosullarda en azından suruoyelıer yedırmez ıcırmez ev eyt yı çözer herkese bı sans vermek lazım adam 20 yıldır yönetıyor eldekılerde gitti bende chp lı degılım ama degısmesı gerek
Cevap sahibi
+1 yıl
eyt beni kapsamıyor zaten kızgınlığım buna daha doğrusu bu sisteme kapsayan giriyor kapsamayan 17 sene sonra oluyor böyle bir düzen sistem yok mesele sen ben değil
Soran
+1 yıl
tamam benıde kapsamadı ıste senle aynı dertten muzdrıbızızı yanı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mecburiyetten Kılıçdaroğlu. Muhalefet kesimin insan seçme şansı yok, kim çıkarsa ona vermek zorundayız.
olay bu ıste harıka cevap aynen sen bıle aday olsan oylar sana
Kafaya bak. Ergen velet kafası
Zorunda değilsin. Eziklik psikolojisine girmeyin
@Hanyakonya bunlar beyin fakiri ya. Komedi gibiler. Bunlardan da desteklediklerinden de bir halt olmaz. İnadına ak parti
@kekstra_ kemal kılıçdaroğlunu oy atacak birinde beyin arama zaten millet kılıçdaroğlu aday olmasın diye dalga geçiyor her yerde sjsjjw
@Hanyakonya Erdoğan'a oy atanlarda beyin aramıyorum ben şahsen. Ülkeyi olabilecek en rezil hale getirmiş birini savunmayı bana burada
@Hanyakonya ha bu arada diğer bir seçenek de hiç oy kullanmamak ama Norveç'te yaşamıyoruz, bu ülke apolitik olmak aptallarla özgüdür.
Erdoğan sayesinde ülke bir yerlere geldi askeri olarak olsun sağlık eğitim vb.
1 defa bile akp ne hizmeti yaptı diye araştıramayan kişiler gelip erdoğana sallamasın
@kekstra_ sensin ergen bak dalgana senin gibi emrimde 150 kişi çalışıyor
kararımı sanırım seçim yaklaşırsa verecem, beni işe sokmayan bir partiye oy vermek istemem
kılıçdaroğluna oy vereceğime iş yerindeki hüseyin abiye oy veririm ben daha iyi :)
iyi hüseyin abi gibi hayatına devam ederisn
kanka tayyip erdoğana da vermeyebilirim oy karar vermedim daha eyt den kızdığım için ama kılıçdaroğluna veremeyeceğim kesin
eyt benıde kapsıyor emın ol kılıcdaroglu su kosullarda en azından suruoyelıer yedırmez ıcırmez ev eyt yı çözer herkese bı sans vermek lazım adam 20 yıldır yönetıyor eldekılerde gitti bende chp lı degılım ama degısmesı gerek
eyt beni kapsamıyor zaten kızgınlığım buna daha doğrusu bu sisteme kapsayan giriyor kapsamayan 17 sene sonra oluyor böyle bir düzen sistem yok mesele sen ben değil
tamam benıde kapsamadı ıste senle aynı dertten muzdrıbızızı yanı
Hiçbirine vermem
seçenek sadece bu ikisiyse oy atmaya zahmet etmem
Tabiki Recep Tayyip Erdoğan
İkisi de değil
Demokrat amca
Yazık kafana