42şlnknlçkjyghdtudfdzgfhhkköişkımydkjkiökjzfckl2
Bugun şeçim olsa bu iki aday yarışsa oyunuz kime olur?
42şlnknlçkjyghdtudfdzgfhhkköişkımydkjkiökjzfckl2
bu iki aday yarışsa oyunuz kime olur lütfen oy vermem işim olmaz vs yazmayın oy kullanalım rija ediyorum
CHP ne kadar enteresan bir parti
Parti Genel Başkanı varken İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylıkları konuşuluyor
CHP Genel Başkanı tuzluk mu
Aday olmayacaksa neden partinin başında
Ekrem mi Mansur mu diye ikiye bölünür birbirlerine düşerler, Tayyip yine kazanır
Önceden olduğu gibi Sarıgül ayrıldı parti kursu, Muharrem İnce ayrıldı parti kurdu, oylar bölündü ve kaybettiler
Hiç mi ders çıkarmaz bunlar
Hala akıllanmayan bir kesim var
bak kardesim benım bi arkadasım var hayatında hıc calısmadı bız okuduk vs bellı yerlere geldık babası emeklı maasını alınca 100 200 haslık verıyor onla gecınıyor tapıyorrrrr adam yaaa tog yaptık ucak yaptık yol yaptık cebinde dürüm parası yok anla işte
Daha neler var neler🤦🏽♂️
aynen
Hala Erdoğan diyenler var ne olması gerekiyor vazgeçilmesi için
vallaha sana su kadarını söylüyüm bir arkadasım var ama artık aramıyorum bile bu arkadasım meslegi yok cebınde 10 lirası yok babası emeklı maasını alacakta bi 200 tl haslık vercek tütün alacak cay ı cecek ayda bir tapıyorrrrrrrrrrrrrrrr agzındada yaradan bilir hıyırlısı şükür yaradan bilir
adam cebinde parası yok 10 lira 20 lira dürüm alamıyor toggg yaptık yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ucak yaptık yaaaaaaaa yol yaptık telefonu cıkar telelgonu
Cevap
6Cevap
Puhaha bari mansuru koysaydın en azından rekabet olurdu
hahhaha mı ekrem tarihe gömer mansur banko alır ben söyleyim sana ekrem 100 / 68 diger parti 32 mansur 100 70 diger parti 100 /30 şimdi aglıyarlak günlügüne yazabirisn
İmamoğluna karşı Erdoğan
Mansur Yavaş olursa değişir
Bunların ikisine de oy falan yok
Mansur Yavaş tercihim gerisi çöp.
İkisini de başını veririm ancak
cokta umurlarındaydı yanı oy vermeyen yazmasın dıye yazdım degısın bu kafayı artık
İmamoğlu
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?