Terbiyenizi takının hanfendi. Okumayı biliyorsunuz gördüğüm üzere anlamalısınız ki rte karşısında çöp bidonu olsa düşünmeden çöp bidonuna veririm. Bundan kötüsü olamaz!
@birvarmısbiryokmus07 en başta ümit özdağ suriyelileri göndermek gibi bir umut veriyor. Bu arada burada seninle siyaset konuşacak değilim hoşlanmam zaten ülkenin siyaseti de komedi.
Akıllı olduğumu iddia etmedim. Oku dedim abicim. Soruyorum ne vaat ediyorlar. Suriyelileri gönderecek diyorsun. Suriyelerden evvel kaç değişik ülkeden kaç insan yaşıyor Türkiye de biliyor musun? Yaz Google a bak. Neyse gece gece..
@birvarmısbiryokmus07 onune gelen suriyeli ülkeye almak neyin kafası abi? Degisik ulkeden insan yaşaması değil tek mesele biz kendi ülkemizde suriyelilerden ezik olduk farkında değilsin herhalde bence sen defol git gece gece bir halt bildiğini sanıp konuşuyor bir de ya ülkede millet isyan ediyor boşa sanki
Şu kadarını söyleyeyim ve kapatalım bu konuyu. Selçuklu Türkçü bir imparatorluktu. Osmanlı Ümmetçi bir imparatorluktu. Osmanlı mantığıyla yönetiliyor bu ülke. Ve doğrusu da bu. Çok ülke gezdim Balkanlardan Uzakdoguya. Bir sürü insanla konuştum. Hepsi Osmanlı geri dönsün istiyor. Turizm işi yapıyorum. Bir sürü Avrupalıya devletlerinin göçmenler konusunda ki insafsız politikalarının ne kadar yanlış olduğunu anlatıyorum utanıyorlar, yüzleri kızarıyor. Ağızlarını açınca human rights demeyi biliyorlar hepsi bu. Antalya Manavgat Alanya Ukraynalı dolu şu an... Onları ne yapalım. Avrupa da Ukraynalı dolu ama Avrupa onlara kucak açıyor. Onlar gibi mi olalım Suriyeli gitsin Ukraynalı kalsın.. olur mu böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abi putinin karşısında Kılıçdaroğlunu düşünemiyorum ya :) vallahi düşünemiyorum. ya da bidenin karşısında :)
Soruya cevap
Erdoğan’ı seçerdim tabi
hiçbiri tabikide ama böyle bir durumda kazanan rte olacaktır buna vesile olan kk dır ülkenin a. ına koyulmaya devam edilecektir.
Üffff soruma cevap ver
hiçbiri dedim ya bu ucu açık bir soru şu mu bu mu, evet ya da hayır tarzında bir soru olamaz konu siyaset olduğu için.
Ben acik ve net sordum üc secenek var
Ben ikisine de oy vermem geçersiz oy atarım. ikisinin de soyu vatan hainlerinden geliyor.
Mevcutun karşısında benekli ayhanın bile kazanması gereken dönemdeyiz. Sorulması bile saçma.
Yav gzekali soru souruyorum bu ikisinden kime oy verirsin bu kadar basit ya da hic mi vermessin bu kadar basit
Terbiyenizi takının hanfendi. Okumayı biliyorsunuz gördüğüm üzere anlamalısınız ki rte karşısında çöp bidonu olsa düşünmeden çöp bidonuna veririm. Bundan kötüsü olamaz!
Ozaman kilicdaroglu yaz bitti ne uzatiyon
Fikri hürriyet hakkımı kullanarak sadece fikir beyan ettim. Neden diye sormadan önce açıklamasıyla belirttim. Saygılar sunar iyi geceler dilerim.
Türkcem iyi degil anlamiyorum diye , hayde iyi geceler
ikisine de vermem asla
@birvarmısbiryokmus07 mansur yavaş, ümit özdağ, muharrem ince oy verebileceğim kişiler
Birisi eski ülkücü, birisi çakma ülkücü, birisi de ümitsiz vaka
@birvarmısbiryokmus07 en azından biraz umut veriyorlar gençlere...
Rte de vermiyormuydu umut 😅
Ne mesela? Bana bir örnek verir misin? Yavaş, Özdağ ya da İnce nasıl ümit veriyorlar
Vermiyor.
Veriyor mu vermiyor mu diye sormadim?
@birvarmısbiryokmus07 en başta ümit özdağ suriyelileri göndermek gibi bir umut veriyor. Bu arada burada seninle siyaset konuşacak değilim hoşlanmam zaten ülkenin siyaseti de komedi.
Bu yüzden onun yorumunu silmistim konu acilmasin diye ama sen ona yanit verdin 😅
Bana soru cümlesi gibi geldi abla tamam sormadın sakin ahhahwjshws
Akıllı olun gençler. Sosyal medya yerine açın yakın tarih okuyun. İyi geceler
@birvarmısbiryokmus07 tamam abi en akıllı sensin iyi geceler
Iyide canim soru dan zaten konu acilir ama büyüyünce ögrenirsin 😬
Akıllı olduğumu iddia etmedim. Oku dedim abicim. Soruyorum ne vaat ediyorlar. Suriyelileri gönderecek diyorsun. Suriyelerden evvel kaç değişik ülkeden kaç insan yaşıyor Türkiye de biliyor musun? Yaz Google a bak. Neyse gece gece..
@birvarmısbiryokmus07 ama suriyeliler gitsin ilk
@birvarmısbiryokmus07 onune gelen suriyeli ülkeye almak neyin kafası abi? Degisik ulkeden insan yaşaması değil tek mesele biz kendi ülkemizde suriyelilerden ezik olduk farkında değilsin herhalde bence sen defol git gece gece bir halt bildiğini sanıp konuşuyor bir de ya ülkede millet isyan ediyor boşa sanki
Şu kadarını söyleyeyim ve kapatalım bu konuyu. Selçuklu Türkçü bir imparatorluktu. Osmanlı Ümmetçi bir imparatorluktu. Osmanlı mantığıyla yönetiliyor bu ülke. Ve doğrusu da bu. Çok ülke gezdim Balkanlardan Uzakdoguya. Bir sürü insanla konuştum. Hepsi Osmanlı geri dönsün istiyor. Turizm işi yapıyorum. Bir sürü Avrupalıya devletlerinin göçmenler konusunda ki insafsız politikalarının ne kadar yanlış olduğunu anlatıyorum utanıyorlar, yüzleri kızarıyor. Ağızlarını açınca human rights demeyi biliyorlar hepsi bu. Antalya Manavgat Alanya Ukraynalı dolu şu an... Onları ne yapalım. Avrupa da Ukraynalı dolu ama Avrupa onlara kucak açıyor. Onlar gibi mi olalım Suriyeli gitsin Ukraynalı kalsın.. olur mu böyle
@Nazayy terbiyeni takın abicim az biraz varsa. Saygını da bozma
@birvarmısbiryokmus07 osmanlı mı🤦♀️
Evet Osmanlı
RTE tabi ki