Birisi şirin ve tatlı, araştırmayı seven, duygusal, daha genç (toy değil kesinlikle), romantik ve sevdiğini çok belli ediyor. Diğeri daha büyük (diğerinden 4 yaş kadar), ortalama tipte, araştırmış, görmüş geçirmiş ama benimle maceralar yaşamak isteyen, mantığı çok fazla. İkisi de akıllı, kendince sevimli. Hangisini istediğimi bilmiyorum. Siz hangisini seçerdiniz?
Kararınızı verememişseniz demekki ne istediginizi tam olarak bilmiyorsunuz henüz, bir muddet uzaklaşıp nasıl bir insanla mutluluk üretebilirim diye düşünebilirsiniz.
Hiç sevgilim olmadı bilmiyorum. Merhaba rahatsız ediyorum seni bana yardımcı olabilir misin kendimi üç açıdan çektiğim videoyu instagram fake hesabımdan atsam yüzümü ve sesimi konuşma şeklimi yorumlar mısın kötü niyetli değilim takıntılıyım eleştiriye açığım yardımcı olursan sevinirim 24 yaşındayım.
Ne alaka? İkisi de benim için bi şeyler ifade ediyo ki hayatımda barındırıyorum. Üzülmelerini istemiyorum. O kadar insanın lincini yiyeceğimi bilerek burdan yardım istiyorum. Bi şeyler için çabalıyorum. Akıl arıyorum. Danışıyorum, destek almak istiyorum. Bunlar hiç yardımcı olmuyo gerçekten.
Yazdıklarımı anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünerek yazıyorum.. Duygusal ve mantıksal açıdan birisine bağlanamamışsın ki diğerini de kafanda değerlendirme ihtiyacı duymuşsun.. Eğer aklında ve kalbinde birisi diğerinden daha ağır basmıyor ise ikisinin de hayatında tam olarak yeri yoktur..
Ne alaka sanki 13 tane flörtüm var gibi muamele yapıyosunuz ya? Alışık değilim o yüzden başlık açtım zaten fikir destek yardım almak için. Niye or0spu muamelesi görüyorum ya? En azından ikisini birden yürütmeyi düşünmüyorum.
OHHH HERKES BENİ SEVİCEK HİÇKİMSEYE VERMİCEM OHHHHH YAŞASIN bunu istiyosunuz di mi? Siz bundan anlıyosunuz. Bunca zaman iyi kız oldum kimse değer vermedi. Biraz milleti aynı anda yürütiyim de değer göriyim (!)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Beni kim gerçekten seviyorsa onu seçerim
Anlayamıyorum ikisi de hoşuma gidiyo
Kararınızı verememişseniz demekki ne istediginizi tam olarak bilmiyorsunuz henüz, bir muddet uzaklaşıp nasıl bir insanla mutluluk üretebilirim diye düşünebilirsiniz.
Hiç sevgilim olmadı bilmiyorum. Merhaba rahatsız ediyorum seni bana yardımcı olabilir misin kendimi üç açıdan çektiğim videoyu instagram fake hesabımdan atsam yüzümü ve sesimi konuşma şeklimi yorumlar mısın kötü niyetli değilim takıntılıyım eleştiriye açığım yardımcı olursan sevinirim 24 yaşındayım.
İki kişi arasında kalıyorsan, ikisini de tercih etmemelisin..
Aslında gönlüm ilkinden yana. Bana istediğimi verebilecek türden. Ama diğeri için üzülüyorum.
İkisini de tam olarak hayatında bir noktaya koyamamışsın.. O yüzden alternatif olmuşlar.. İkisinden de vazgeçmen mantıklı olacaktır..
Ne alaka? İkisi de benim için bi şeyler ifade ediyo ki hayatımda barındırıyorum. Üzülmelerini istemiyorum. O kadar insanın lincini yiyeceğimi bilerek burdan yardım istiyorum. Bi şeyler için çabalıyorum. Akıl arıyorum. Danışıyorum, destek almak istiyorum. Bunlar hiç yardımcı olmuyo gerçekten.
Yazdıklarımı anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünerek yazıyorum.. Duygusal ve mantıksal açıdan birisine bağlanamamışsın ki diğerini de kafanda değerlendirme ihtiyacı duymuşsun.. Eğer aklında ve kalbinde birisi diğerinden daha ağır basmıyor ise ikisinin de hayatında tam olarak yeri yoktur..
Haklısın. Teşekkürler.
Kafan karışmış ama bunu anlaman için biraz zamana ihtiyacın var hakkinda hayırlısı
Umarım. Sağ ol.
Ikiyi sec biri sevseydin 2 olmazdı
1. Söylediğim sonradan gelen bu arada.
Kusura bakmayın hanfendi flort sayiniza yetişemedim pöh
Ne alaka sanki 13 tane flörtüm var gibi muamele yapıyosunuz ya? Alışık değilim o yüzden başlık açtım zaten fikir destek yardım almak için. Niye or0spu muamelesi görüyorum ya? En azından ikisini birden yürütmeyi düşünmüyorum.
Kendi ağzımla dedin ben demedim 13 mu belki vardır bilemem kimseye güvenmiyorum
Eğer o erkekten biri olsaydım sevmiş olduğum kiza kolaylık sağlayıp giderdim böylece düşünmesine gerek kalmazdı belki yapmıştır adamın dibi
Çok iki yuzlusun gerçekten yorumdada değer görmek için ikisi aynı yerde yürüttüm demissin
İroniydi o. Onu anlamayacak kadar sal@ksan ben napim
Yorumlar belli oluyo aynen senin ki değer görmek değil "ego" sana nasıl zarar verdiği belli
Sen ilkini üzersin
Neden böyle düşündün?
Birincisine verdim gitti hayırlı olsun
Bence yaşamayı bile in, 2.
Bu nedir manavdan karpuz mu aliyorsun.
Ya bu ne kadar aptalca bi düşünce? Arada kalma psikolojisini yaşamadıysan anlamazsın. Dolaşma buralarda.
Ayran gönullusun kabul et sen saha cok arada kalirsin seni cok guzel severler merak etmeee
OHHH HERKES BENİ SEVİCEK HİÇKİMSEYE VERMİCEM OHHHHH YAŞASIN bunu istiyosunuz di mi? Siz bundan anlıyosunuz. Bunca zaman iyi kız oldum kimse değer vermedi. Biraz milleti aynı anda yürütiyim de değer göriyim (!)
İroni yaptım bu arada senin beni anlamaya niyetin yok
Sen en iyisi kalbin kime agir basiyorsa onu tercih et.
Öyle yapıcam ama diğerine napcam
Olmaz diceksin yolu gostericeksin
Hangisi boyu uzun ve yakışıklı
İlki
Kaç boyu
193
Bunlar seninle sevgili mi olmak istiyor? O zaman onu seç
İkisi de sevgili olmak istiyo
Sosyal medyadan değil dimi gerçek hayatta tanıdığın sevdiklerine inandığın kişiler ondan eminsen 1.93 boyu olanı seç derim
Neden peki?
Uzun boylu çünkü
Diğeri üzülücek
Çok mu aşık sana
ikinci
Ben ilkini seçerdim
İkisini de seçme
Birini seçicem
Eğer seçim karşısında isen ikisi de sana göre değil demektir