Ekrem imamoğlu
Mansur yavaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Partili cumhurbaşkanının tüm engellemelerine, İller Bankasından gelmesi gereken paraları kesmesine, yurt dışından anlaşmalar yapıp kredi almasına hatta vatandaşın gönüllü yardımlarını bile engellemesine rağmen, İmamoğlunu çok başarılı buluyorum ve Millet İttifakının cb adayı olarak Kılıçdaroğlundan sonra en çok olmasını istediğim kişidir.
Mansur Yavaş'ı da seviyor ve destekliyorum ama asla Millet İttifakının cb adayı olmasını istemem çünkü padişahlıktan ve krallıktan bile daha fazla yetkiyle donatılmış ucube bir sistem olduğu için bu yetkilerin mhp kökenli birine geçmesi ona ne kadar güvensemde beni korkutur. Çünkü bahçeli örneği ortada. mhp kökenli birine asla fazla güvenemeyiz.
Ayrıca şöyle bir durum var, eğer İstanbul ya da Ankara Belediye başkanı aday olursa, o belediyede yönetim belediye meclisinin eline geçer ki oralarda akp çoğunlukta. Bir sonraki belediye seçimlerine kadar orayı ne yaparlar siz hesap edin artık...
Cevap
10Cevap
Mansur yavaş
Hiçbirisi.. Solcu , demokrat birisi olarak bu iki isim de benden oy alamaz.
Ekrem, hdpci. Mansur, korkak ve pısırık esip gürleyemiyor. Hiçbiri yani
Bana Japon makinesi alacak olan
Nasip olur mu alpha kitli 1000+ HP bi GTR
Rüyada olur reis 😃😃
Bende var halıda gitmiyo ama parkede fena
Bende de var onda NSX Type s 2022 oyuncak 😃😃😃
Kapışalım karşı süpürgeliğe ilk değen kazanır
Hiç fark etmez NSX Type s çok tehlikeli bi velet haberin olsun ona göre Type s Sport VTEC Turbo 😎🔥
NSX mk1'in tadı hiçbirinde yok...
Eski bir chpli yeni bir kararsız olarak hiçbiri, hiçbirine de vermeyecem
Bunlar aday oldumuki?
Mansur Yavaştan başkası kazanamaz
ikisi de beş para etmez. net
Kim beş para eder mesela
C hiçbiri
Recep Tayyip Erdoğan
Mansur
Recep Tayyip Erdoğan
Onun adı yazmıyo burada
Tercihim o
Hala nasıl olabiliyo aklım almıyor a*k
İnşaAllah son nefese kadar
Tamam sen bas ampüle
Bir şeye basmıyorum. Oyumu kullanıyorum
Tamam aynı şey
Farklı. Sen oklu partiye basıyor musun
Sizin akliniz almaz
@xx-Black-xx kimin aklı almaz kanka?
Sizin gibilerin
@xx-Black-xx Bizim gibiler kimler? Beni tanımadan etmeden bir topluluğa ve kimliğe sokman ne kadar doğru? Hiç bişey demiyorum size, sadece akranlarına bak bakalım dünyanın çeşitli ülkelerinde, senin yaşadığın hayatla karşılaştır. Eğer ben halimden memnunum diyorsan donanımsız boş zihniyette bi adamsın.
Asil boş zihniyet sizsiniz
Önce tarihini git oku sonra aratir sonra dusun
hiçbir şey sebepsiz degildir
İnsanda mantık olur akil olur diger ulkeler umrumda degil benim ulkem bugün bu halde ise darbeci ler yuzunden o boş zihniyet yuzundendir
@xx-Black-xx Ezbere hep ezbere, senden fazlasını beklemedim zaten. Tamam sen oy vermeye devam et güzel kardeşim.
Ezber ile alakası yok sen gidip yasa bakalım başka ulkeye okadar merak ediyor isen
@xx-Black-xx Bak benim güzel kardeşim siz bu olayı çok yanlış anlıyorsunuz. Biz diğer ülkelerden oraya gitmek istediğimiz için bahsetmiyoruz, biz onların sahip olduğu haklara bizim de sahip olduğumuzu biliyoruz, onlara sunulan yaşam hakkını, HAKKIMIZ olarak bizi yönetenlerden istiyoruz! Anlayabiliyor musun beni? Ben kendim için bişey istemiyorum, senin için, onun için, herkes için hakkımı istiyorum ve bu haklara hepimizin sahip olduğunun tekrar altını çizmek istiyorum! Senin elin jonisinden hiçbir farkın yok. Onun da Allahı var onun da vatanı var siz sanıyorsunuz ki Türklerden başka kimse vatanını sevmiyor sahip çıkma kafasında değil, öyle bişey yok. Dinle, yalandan milliyetçilik ile uyutuyorlar sizi, siz de bi güzel uyuyorsunuz. Bak buraya yığınla örnek veririm, kendileriyle çeliştiklerini sana ispatlarım ama ceza almak istemiyorum. Düşünce özgürlüğünü bile elimizden alıyorlar yarın daha fazlasını alacaklar haberiniz yok sizin...
Sen saniyorsun ki o gidince hersey cok iyi olacak degilmi
Neymis onlardaki haklar acaba bizde olmayan
Bu devletin milletine yaptigi hizmeti hangi devlet yapıyor git o ülkelere de kendi gozunle gor oyle. intetneteen ya da sosyal medyadan. kulaktan dolma yalan haber ler ile değil
@xx-Black-xx tamam kardeşim bizim seninle frekans uymaz anlaşamayız biz seninle boş ver, sen istediğine ver oyunu.
Yinede sen duzgun konuşuyor sun insan gibi kimisi var agzini bozmadan. konusamiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?