AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Didi de oynayan teyzeyi getirsinler
vatanını seven, vatanı için canını gerçekten (sözde değil) verecek, düzgün bir insan olsun
Mansur Yavaş
Herkesi eksileyen andavalın kuyruk acısı var sanırım:d
Inadina begeniyorum
Gazoz kapağına bile razıyım
Mansur yavaş gider şu an bu ülkenin başına
Yqvaş
ice teayi istiyorum ya
O bile simdikinden kat kat iyidir. Sen de haklısın 👍
Mansur yavas
Mansur Yavaş
Mansur yavaş.
Mansur Yavaş olabilir bence.
Süleyman Soylu..
O olmazsa RTE..
Bana bi uçak bileti alacaksan ben de oyumu onlara vereyim
@PofudukTimsah?
Sana gazoz bile almam, git istedigine ver.
Pardon sizde eş dost kontenjanı dışında insanların işini görme olayı yoktu, benim hatam
@PofudukTimsah CHP ye ver, sana THK da iş vereinler, sonra git Cannes ta günü gün et, alemlerde ye parayı, sonra da uçaklar uçamaz halde kalsın. Hadi evladım ben sana büyük gelirim.
Aynen baba. 18 yıldır soyup soğana çevirdi CHP ülkeyi, ne desen haklısın. Somali’den borç alsaydık uçaklar uçar mıydı acaba? Bilgin var mı
@PofudukTimsah THK özel bir kurum. Devletin sorumluluğunda değil.
CHP orayı yönetecek, sonra paraları yiyip,. devlet bize para vermiyir diye ağlayacak :)
Kim soyuyor acaba?
Sen daha portakalken bu ülkede yaşadık biz.
Bak bakalım bu adamlar geldiğinde asgari ücretle kaç emme, kaç kg et, kaç kg muz, kaç lt benzin, kaç $€ vs alabiliyordu insanlar, simdikiyle. ne kadar alabiliyor ögren.
Sonra tarım üretimi, sanayi üretimi ne kadar artmış bunu da araştır.
Sonra boş yapmaktan vazgeçer ulan gerçekten böyle miymiş dersin zaten.
Boş söylemlerini de al git araştırmaya başka, hadi evladım.
Şekerim bana araştır dediğin şeyleri sen araştırmış olsan zaten bana sunmazsın. Bi kulağımızın arkası eksik kaldı, THK kayyum heyetini de ben atadım dimi, düğüne gitsinler diye. İnandığınız dine dahi hakaret edercesine tamahkar, yalancısınız. Ben portakaldayken sen kendini mi bademletiyordun eşe dosta?
@PofudukTimsah araştırdım ki sana söylüyorum.
Sen araştırmadan halk TV izleyip ekonomi bildiğini sanan bir cahilsin.
Ben bademlenmem beceririm, özellikle boş konusanlari
Bak becerme olayına inanırım, sizde yaygınmış. Ata sporu mu binicilik 🙂
@PofudukTimsah valla binilecek çok tip var yakalayınca veriyorum kırbacı.
Osmanlı geleneklerinden kopmaman güzel, sana da bu yakışır deliğikanlı arkadaşım. 👏
Pofuduk laflarinla skmissin adamı 😂😂
@mucomakii anlamamıştır o alagavat, Osmanlı turası koyar şimdi profile
@mucomakii bence annene yaptı onu.
Ama CHP yi zerre sevmem onuda bil kardeşim şu an akpyide savunmuyorum zaten herşey ortada fakat CHP başa gelirse herşey daha kötü olur onu biliyorum 😂
@PofudukTimsah senin gibi lgbt flaması asmaktan iyidir.
Anancı puşt seni, kömür göndereyim de bi kere daha söv anama. Putperest seni
Ana katacak kadar pustsun sen adam seni got etmis ben adamida savunmuyorum ama sen tam bır ibnsin seni skse hakki
@PofudukTimsah putperest değilim ben dinsizim. Aklıma tapıyorum sen git kemal e tap hadi yaylan
@mucomakii baba etme uyma şuna, ben özel yetiştim çomar edebiyatı okudum, iki kez de aşı oldum. Seni kaparsa beynin soğana döner, bu arkadaşınki gibi olur.
Hahahahah
@mucomakii annen düzgün olsa öyle bir yirum yapmazdin en başta. Demek ki annen de düzgün biri değil. Bu yüzden yorumum çok normal
Bırak bana dinsiz ayakları yapma, at organı, faşist seni. Sen muhalif olan herkesi başka parti mensubu sanıyorsun kendin gibi, ben partizan değilim, sen partizansın. Köyüne dön çay adam
Hakaret etmeden 2 cümle kur sana okuma ödülü veririm, ama tekkelerdeki gibi öpücük falan yok bende, şeker falan anca
@Master81 senin gibilere biz klavye bebesi diyoruz sanalda atıp tutar yüz yüze altına sıçanlardansin delikanlı değilde deligikanli bir arkadasimissin çok güzel oğlan abimissin sen 🦄
@PofudukTimsah bana faşist diye. Elemana bak kimi destekliyor :)
Avrupalı Lara karşı hümanist, Suriyeli ye karşı dofolsun gitsin der ve bana da faşist haftası yakistirir.
Ulan daha ne olduğunuzu bilmeyecek kadar cshilsiniz :)
Nerde bir Suriyeli varsa ben anmina. koyuyum. senide Suriyeliler sksin 😂
@PofudukTimsah partizan değilim diyorsun çünkü savunacak bir parti yok, sadece boş söylemlerle eleştiri yapms gayretinde, annesinin rahmine ulaşmış en aptal sperm olmana ragmen doğmuş ezik bir anasirt ozentisisin
Şekerim Suriyeli seviyorsan al besle, benden vergi almayın ben daha çok seveyim onları. Ben markarna yaptım, çay demledim, yanan ormanlara otel planlaması düşüneceğim. Meşgul etme, sabah namazını kıl, öğlen de dükkanın önünde karıyı kızı kes. İşini yap 🥰
@mucomakii bak sonra anneme küfür etti diye ağlar lgbt li velet :)
Sanki türk olmayı Doğmadsn önce kendi seçmiş sefil :)
@PofudukTimsah hahaha
Hakaret etmeden iki cümle kurmak?
Hakaret edip hadsizlik yaptıktan sonra apisip kalınca böyle mi oluyor?
Yazdığınin ne anlam ifade ettiğinden bı haber zavallı çocuk.
@Master81 Lan topun çocuğu annene küfür etmiycem o seviyeye inmem annenin bir suçu yok. Başta benim askerlik kariyerimi bilsen got oğlu got olursun gelmiş bana lgbt diyor lan pust ibna sen git gotunu parmakla biraz belki kendine gelirsin seni kaideye bile almam su saaatten sonra altına siciyorsun konuştukça hadi gotunu parmakla Maya kossss
@mucomakii askerlik kariyeriymis.
Sana eğer sistem bir rütbe verdiyse o sistemin Allah belasını versin.
Kayide (kaide diye yazılır ve öyle okunur) yazmış Allah'ın canısı. Oalavra sallayi geç kaybol ayak altından
@Master81 31 olsan cekilmessin mal 😂 kaide yazmışım zaten sen ilk git gotunu parmakla biraz zevke gel oğlan çocuğu ya da git babanı zevke getir hahshahaha hadi naş anana sovmuycem seviyene inmiycem seviyesiz pust ibine yalama yalaka surtuk seni hahahahaah şu an gidip babanın boklu donunu indirip eline alıp muameleni yapıyorsun sende o ara uzun birşeyin üstünde zipliyorsun dikkat et parcalanmasin zuahahahhaha sonra babanda seni zevke getirsin hahahahahahahaha
@mucomakii hayır bunları söylerken oğlan sıfatına bakmıyor musun hiç?
Babanla fantazin mi var? Bak döver seni demedi deme.
Git bir köprü altına orada kime istersen vurdur. Ben lgbt sevmiyorum benden uzak dur. Hiç bir şey bulamazsan da elindeki telefonunu sok.
Hadi kaybol beyinsiz
Hahahah hala lgbt diyor kişi kendinden bilir vatan haini top seni klavye bebesi karşımda altına sicacak insan abi yapma skini yaliyim diyecek insan burda erkek olmuş hadi hadi ordan gotunu parmakla Maya devam et konu kapandı kendi kendine konuş bebe 😂😂😂 VATAN HAİNİ İBNR
@mucomakii gelecen mi vereyim adresi.
Ama gelmezsen annenin motor olduğunu kabul edeceksin
Kendimi, ben yönetirim. Bu yaşlılara kalmadık
Ben çıkmayı düşünüyorum 😎
Mansur Yavaş
ben olacak inshallah ilerde
olacam
Mansur Yavaş
Ölmez yaşarsak eğer 10 yıl sonra ben olacağım.
Mansur u
Dizi karakteri miydi bu?
Behzat Ç idi o pardon
imamson
R. T. E
Haluk Levent
mansur yavaş
Keske siyaset olmasa
Keşkem
Ehli gelsin yeter,
Beni yapın
Kendimi