Gündem Cumhurbaşkanı adayınız kim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu seçimde kime oy vereceksiniz? KS nin en büyük anketi yapalım Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan Muharrem İnce Sinan Oğan Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Up up up yukarıda tutalım Güncellemeler+1 yıl Hadi gençler Cumhurbaşkanı adayınız kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Hala rte diyenler nolursunuz ne içiyorsanız bana da söyleyin ben o kafaya bir türlü gelemiyorum🤦🏽♂️ 4 1 Yorumla Trenzalore575 +1 yıl Sen kime oy veriyorsun? Yorumla
Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl İnce oy bölmezse ilk turda kemal kılıçdaroğlu alır 1 1 Yorumla İsimsiz3447 +1 yıl Buna kendin İnandın mı? Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Oyuna gelmeyiz biz reisle geldim Reisle giderim 1 0 Yorumla
Excitement9034 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sayın 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 0 0 Yorumla
Matmazeldiana Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sinan ogan 2 1 Yorumla Trenzalore575 +1 yıl O kim ya 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kemal Kılıçdaroğlu 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen kardeşim aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulan or*spu çocuğu senin gibi p*çler yüzünden böyle geri kafalıyım lan kilicdaroglunun ne pkk destekçiliğini gördüm p*c gayette hakediyor adam siz gibin rte ye oy vermeye devam edin rte nin d*lü Yorumla SenBelamısınCHP +1 yıl Siber suçlar sana hoş geldin diyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hala rte diyenler nolursunuz ne içiyorsanız bana da söyleyin ben o kafaya bir türlü gelemiyorum🤦🏽♂️
Sen kime oy veriyorsun?
İnce oy bölmezse ilk turda kemal kılıçdaroğlu alır
Buna kendin İnandın mı?
Oyuna gelmeyiz biz reisle geldim Reisle giderim
Sayın 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu
Sinan ogan
O kim ya 😂
Muharrem İnce
Yanlış kişiyi sectim oy da ama Muharrem ince
Kemal Kılıçdaroğlu
Aynen kardeşim aynen
Ulan or*spu çocuğu senin gibi p*çler yüzünden böyle geri kafalıyım lan kilicdaroglunun ne pkk destekçiliğini gördüm p*c gayette hakediyor adam siz gibin rte ye oy vermeye devam edin rte nin d*lü
Siber suçlar sana hoş geldin diyor.
Bana mı