Cumhurbaşkanı adayım Ekrem İmamoğlu. Ama reisten de nefret etmiyorum. Eskiden güzel işler yaptı. Hakkını yememek lazım ama artık bir inzivaya çekilmesi kendisi içinde iyi olacak bence.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben de senin gibi düşünüyorum millet kafayı solculuk ve sağcılık gibi ideolojilerle bozduğu için beni anlamıyorlar👏👏👏👏👏👏
Bak benim çok sinirim bozuluyor böyle şeylere anketlerde hep aynı kişinin adı da geçiyor çok yanlış bir şey bu çünkü mevcut cumhurbaşkanı aday olamaz bu gerçek zaten bir daha ki seçimi de sağ olarak göreceğini düşünmüyorum
Irkçı olduğunu açıkça ilan eden bir adama oy vermem Erdoğan daha iyidir ama İmamoğlu da Erdoğanın daha özgürlükçü hali olduğu için Erdoğandan daha iyi gibi
Kürtçülüğünü öü görmedin Selahaddin demirtaşa selam yollayan, her türlü hdp sempatizanlığı yapan birisi gayet kürtçüdür ülkücü en azındam vatanı bölünöesin der kürtçü bölünsün der fark odur
Sence mi? Kardeş adam gençliğinden beri chpde aktif rol almış ve her konuşmasında eyleminde hdpye övgülrrde bulunmuş bu mj solcu değil? Senin siyasi bilgin 0 kardeş sen zaten ekrem ve erdoğana da oy verebilirim diyorsan bir siyasi. çizgin ve bilgin yoktur. Taban tabana zıt 2 adama da py verebiliuorsan zekanı yitirmişsindür
O çok belli zaten dünyadan haberin yok ama işte demokrasi denilen saçma şeyden dolayı bilgisi olmayan sen gibilerle tüm hayatını belki siyasete atamış ğlkeye katma değer üretenlerin oyu bir. Çkk yazık
En İyi Cevaplar