Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu çok değerli isimler ama onların aday olması durumunda Büyük Şehirler iktidara geçiyor (il meclis üyeleri onların fazla olmasından dolayı) o yüzden benim adayım Kemal Kılıçdaroğlu
Ver. İnşaallah yine kazanır. Son on yıldır ülke hangi seçimden sonra daha iyi oldu? Yine aynısı olacak. İnşaallah bir daha kazanır. Okulları kapatıp cezaevi yapsın. Millet ağaç kabuğu yesin.
Seçime son kez katılacağını belirtiyor hiç olmazsa belki yararlı şeyler yapılır oldu ki başka birir geldi ülkeyi düzletemsi belkide en az 25 senesini alir
Kendi yapmadığımı kimseden istemem. Ben geçersiz oy kullanacağım. Ama bunun üzerine konuşmak istemiyorum. Bu konularda, seçimler, demokrasi vs konularda çok farklı düşünüyorum. Anlatmaya da uğraşamam. Hepiniz birilerine sap olun. peşinden gidin. Size bu yakışır. Sizin kadar gerçek ve samimi olmayan insanlara "lider" deyip kuyruk oluyorsunuz. Başka türlü olabilecek olsa zaten "lider" değil "ilke" olur dilde ve fiilde.
Terörist teröristtir kürttür türktür orası beni ilgilendirmez arkadan gizli gizli iş çeviren daha doğrusu çevirdiğini sanan terörist arap sevici kapitalist sözde türk rte ve yandaşlarına oy vermektense açık açık ben teröristim kürdistanı kurmak istiyorum destekliyosan oy ver diyen birine oy vermek daha mantıklı
İşte senin gibi cahiller yüzünden bizim bu başımıza gelenler bize reva olarak görülüyor, bi değişiklik bi yenilik yap bakalım ne olacak bi dahaki seçimde yine g0t kılı olmaya devam edersin dimi az yeniliklere açık olun 20 yıldır skiliyosunuz akıllanmadınız mı emekli olunca 3500 tlyle geçincen bu ülkede mq
Erdoğan ne derse onu dener bunlar. Hadi başkanlık sistemini demeyelim... Oooo deneyek reisim... Hadi açılım deneyek... Ooooo hadi reis deneyek... Ula hadi eyaletlere bölünek... Bölünerek çoğalalim reiss. 🤣🤣🤣
Rus uçağını benim emrimle düşürdük. yine olsa yine yapar gerekirse tezek yakariz. Yakarız reiss... Neyse Putin bey, fetö düşürmüş uçağı... Ozur dileriz... Dileriz putin bey özür... 🤣🤣🤣
Esed, esat, Esed, Esat.. 🤣🤣🤣. Esad "görüşmem fotoğraf vermem" dedi. Yoksa sisi ile olduğu gibi yine "küslük olmaz" diye midesizlik yapacaktiniz burada.🤣🤣🤣
Aponun mektubunu trt'de okutur. Almışlarsin. Kırmızı bültenli terörist trtye çıkar alkışlarsin. Akp anayasa için hdp ile görüşür "ama mecliste gurubu olan bir siyasi parti o" dersin.. sonra başkası terörist olur..🤣🤣🤣
Tuzum kuru demen yeter be. Milletin adamı ya. Tuzu kuru olmayan millet ekmeği tuza bansın yesin. Hatta agac kabuğu yesin. Nasıl olsa yine reiiiiisss diye diye koşacak sandığa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mansur yavaş
Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu çok değerli isimler ama onların aday olması durumunda Büyük Şehirler iktidara geçiyor (il meclis üyeleri onların fazla olmasından dolayı) o yüzden benim adayım Kemal Kılıçdaroğlu
Bu sefer de onlar "topal ördek" olmuş olur. Ne olacak :)
Hiçbiri ama makaradan site de rte dediğim oluyor 😀
Parti tutmuyorum ama büyük ihtimal Erdoğan'a vericem
Ver. İnşaallah yine kazanır. Son on yıldır ülke hangi seçimden sonra daha iyi oldu? Yine aynısı olacak. İnşaallah bir daha kazanır. Okulları kapatıp cezaevi yapsın. Millet ağaç kabuğu yesin.
Seçime son kez katılacağını belirtiyor hiç olmazsa belki yararlı şeyler yapılır oldu ki başka birir geldi ülkeyi düzletemsi belkide en az 25 senesini alir
Ayriyetden oy verilecek adammı var hiç olmazsa kılıçlar oğlundan daha iyi
25 senede düzeltilemeyecek kadar içine etti ama az daha etsin diyorsun. İnşaallah kazanır ya. Verin. Verin.
20 yılda 25 yilda düzeltilemeyecek ülke yarattı diyon. Üstüne şundan bundan daha iyi diyon.
Tamam kime vermemei istiyorsun
Kendi yapmadığımı kimseden istemem. Ben geçersiz oy kullanacağım. Ama bunun üzerine konuşmak istemiyorum. Bu konularda, seçimler, demokrasi vs konularda çok farklı düşünüyorum. Anlatmaya da uğraşamam. Hepiniz birilerine sap olun. peşinden gidin. Size bu yakışır. Sizin kadar gerçek ve samimi olmayan insanlara "lider" deyip kuyruk oluyorsunuz. Başka türlü olabilecek olsa zaten "lider" değil "ilke" olur dilde ve fiilde.
Ekrem İmamoğlu neden yok seçeneklerde?
İkisi aday olursa diye sormuş demek ki.
@SymrnaCity Recep Tayyip Erdoğan'ın yasal olarak aday olma hakkı yok.
Adam ikisi arasında anket yapmış. Ne yapak yani. 🤣 Aday olsa "olmaz dur" diyecek halimiz yok. var mı?
@SymrnaCity Yok sjsjsjs. RTE karşısında Gazoz kapağı bile aday olsa Gazoz Kapağına basarım oyu 😂
O ne ki? Gökten Cebrail inip aday olsa ben yine geçersiz oy kullanacağım. 👍😇🙃🤣
Rte dışında selo olsun ona bile oy veririm
Hain köpe
Asıl rteye oy verenler hain en azından selo açık açık terörist olduğunu belli ediyor ampul kafalılar gibi gizliden dümen çevirmiyorlar
Ak parti en azından Türk seloda oda yok mk
Bu mu yani? 🤣🤣🤣🤣
Terörist teröristtir kürttür türktür orası beni ilgilendirmez arkadan gizli gizli iş çeviren daha doğrusu çevirdiğini sanan terörist arap sevici kapitalist sözde türk rte ve yandaşlarına oy vermektense açık açık ben teröristim kürdistanı kurmak istiyorum destekliyosan oy ver diyen birine oy vermek daha mantıklı
Ülkenin doğusu kürdistan olunca görürsün
Doğu, kürdistan özerkliğini ilan ederse abd orayı da suriyeyi sömürdüğü gibi sömürür petrolden dolayı o iş iki ucu boklu değnek yani
Erdoğan orayı "Kürdistan eyaleti" yapsa alkışlarsin. 🤣🤣🤣
Erdoğanı savunmadım ama bu kadar b*ktan seçenekler arasında gider Erdoğanı seçerim ülkede başka adam yok
İşte senin gibi cahiller yüzünden bizim bu başımıza gelenler bize reva olarak görülüyor, bi değişiklik bi yenilik yap bakalım ne olacak bi dahaki seçimde yine g0t kılı olmaya devam edersin dimi az yeniliklere açık olun 20 yıldır skiliyosunuz akıllanmadınız mı emekli olunca 3500 tlyle geçincen bu ülkede mq
Benim skldiğimi kim söyledi tuzum kuru
Adamsa niye savunmuyon. 🤣🤣🤣
Yazık kafana symrna mısın nesin adında hayır yok mk
Erdoğan ne derse onu dener bunlar. Hadi başkanlık sistemini demeyelim... Oooo deneyek reisim... Hadi açılım deneyek... Ooooo hadi reis deneyek... Ula hadi eyaletlere bölünek... Bölünerek çoğalalim reiss. 🤣🤣🤣
Ula olmadı şehirde siyaset yapsınlar dedik bu sefer de barajı geçtiler.. vuralım.,. Vuralım reis 🤣🤣🤣
Symrna seni eyaletlere bölerim
Rus uçağını benim emrimle düşürdük. yine olsa yine yapar gerekirse tezek yakariz. Yakarız reiss... Neyse Putin bey, fetö düşürmüş uçağı... Ozur dileriz... Dileriz putin bey özür... 🤣🤣🤣
Alçak sisi... Kardeşim sisi.. yürü reis arkandayız...🤣🤣🤣
Esed, esat, Esed, Esat.. 🤣🤣🤣. Esad "görüşmem fotoğraf vermem" dedi. Yoksa sisi ile olduğu gibi yine "küslük olmaz" diye midesizlik yapacaktiniz burada.🤣🤣🤣
Aponun mektubunu trt'de okutur. Almışlarsin. Kırmızı bültenli terörist trtye çıkar alkışlarsin. Akp anayasa için hdp ile görüşür "ama mecliste gurubu olan bir siyasi parti o" dersin.. sonra başkası terörist olur..🤣🤣🤣
Putin sinirlendikçe kuzey Suriye'de askerimizi vurdu belki 100 den fazla şehidin kanı Putin'in ellerinde... Ama dostum Putin!!
Çine borc almaya gidip " teror olayları karşısında cini hakli buluyoruz" diyen RTE uygurlardan bahsediyordu.
Symrna coştu
Başkan adayimiz Erdoğan'dir diyen Perinçek "uygurlar meşru Çin'e başkaldıran pkkdan farksiz teröristlerdir " diyor. Sayın Bahçeli izliyor.
Kendi kendine konuşuyor embesil
Sayın Erdoğan Suriye'nin seçim kazanan meşru iktidarına karşı ateşe benzin dokercesine muhalifleri silahlandiriyor. Ortalık kan gölü.. göç vs.
Coştu gene
Mursiye yanlış zamanda yanlış gaz. verip. misir. darbesine sebep oluyor... bir şey yok gibi sisiye sırıtıyor.
Abijim tamam haklısın yeter bildirimlerimi katlettin
Mavi Marmara yi 20 milyon dolara satıyor..
Neyse.
Tek adamınıza verin oy. Kazansin bir. daha. da. görün...
Boş kafa kuru lafsın ne vatan ne millet bilirsin
Gelmiş kürtaj yapiye burada kakdkw
Şaka şaka haklısın symrna ama çok uzattın bi konuyu çoj uzatınca haklılık derecen düşüyor bunu unutma o yüzden konuyu kısa kescen
Tuzum kuru demen yeter be. Milletin adamı ya. Tuzu kuru olmayan millet ekmeği tuza bansın yesin. Hatta agac kabuğu yesin. Nasıl olsa yine reiiiiisss diye diye koşacak sandığa.
Haklı olduğu bir konu bile yok mk
reçel tahin ersoğan karşıtı herkes benim için haklıdır kdkwjdjd
Bende ona karşıyım ama oy verecek başkası yok
reis