Aşk İlişkileri Yokluğunu hissettiğiniz birileri var mı? Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Merhabalar... Bayadir yoktum yokluğum farketildi mi 😄 hshdhdh diyeceğim ama tanıyan az kişi var Yokluğunu hissettiğiniz birileri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Yokluğunu hissettiğim özel birisi yok.. ama duygu var yani sevgi hissetmek isterdim ben hayatımda.. saki olmayan kişinin acısı çekiyor gibiyim 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evet var eski bir arkadaşım… bu arada seni tanıyan az kişilerdenim demekki fjf😄 2 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Yiaa 🥰bende tanımıyorum ama görmüşüm Türkan Şorayli Pp jshdhdh Yorumla helene1 +1 yıl 🥰🥰 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni hiç görmedin nereden geldin 🤣Nereye gideceksin 🤣🤣 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Hdhdhdhsj Yorumla shadow1905 +1 yıl Hfjfkfkfşşf Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hayır yok.. Herkesin yeri dolar mutlaka, büyütmeye gerek yok küçük insanları.. 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Yaaa sen nerdesin ponçik kafa siteye şu an doğdu güneş 😏😏 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Yiaaa tişikirlirrr shhshs 😄 Yorumla Gök-mavi +1 yıl 😀👍 gitme lütfen Yorumla
çirkinkral56 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Yokluğunu hissettiğim tek bir kişi var çok yalnız bıraktı beni seni az tanıyanlardanım bende 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Siz kendinize yetersiniz üzülmeyin 🙂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Fark etmedim desem 😬 1 7 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl İnanırım hshsh Yorumla Semih6934 +1 yıl Şaka yaptım ya 😅🌸 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Hshsh inandım bir kere 🫀yok sizde 😂 Yorumla Semih6934 +1 yıl My heart was broken 😳 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl : ((( Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Şaka yapıyorum ☺️🌸 Yorumla Semih6934 +1 yıl Peeki 😂🌸✨ Yorumla
sadi_wq27 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Her insanın vardır mazide güzel şeyler yaşadığı ve asla unutamayacagi birileri✋ 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır kimse yok giden gidiyor valla 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Kimsenin yokluğunu hiss etmem 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Evet var. 1 0 Yorumla
mert9135 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Olmazmı aşk ve para değil tabikide 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hisseden herkes bir gün o eve geri döner 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Annem hâlâ sağ şükür. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Babam 1 0 Yorumla
Almanyalı_murat Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Evlenip ayrıldın mi 1 4 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Hayır ya öylesine sordum öğrenciyim Yorumla Almanyalı_murat +1 yıl hoş geldin Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Hoş buldum Yorumla Almanyalı_murat +1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yokluğunu hissettiğim özel birisi yok.. ama duygu var yani sevgi hissetmek isterdim ben hayatımda.. saki olmayan kişinin acısı çekiyor gibiyim
Evet var eski bir arkadaşım… bu arada seni tanıyan az kişilerdenim demekki fjf😄
Yiaa 🥰bende tanımıyorum ama görmüşüm Türkan Şorayli Pp jshdhdh
🥰🥰
Seni hiç görmedin nereden geldin 🤣
Nereye gideceksin 🤣🤣
Hdhdhdhsj
Hfjfkfkfşşf
Hayır yok.. Herkesin yeri dolar mutlaka, büyütmeye gerek yok küçük insanları..
Yaaa sen nerdesin ponçik kafa siteye şu an doğdu güneş 😏😏
Yiaaa tişikirlirrr shhshs 😄
😀👍 gitme lütfen
Yokluğunu hissettiğim tek bir kişi var çok yalnız bıraktı beni seni az tanıyanlardanım bende
Siz kendinize yetersiniz üzülmeyin 🙂
Fark etmedim desem 😬
İnanırım hshsh
Şaka yaptım ya 😅🌸
Hshsh inandım bir kere 🫀yok sizde 😂
My heart was broken 😳
: (((
Şaka yapıyorum ☺️🌸
Peeki 😂🌸✨
Her insanın vardır mazide güzel şeyler yaşadığı ve asla unutamayacagi birileri✋
Hayır kimse yok giden gidiyor valla
Kimsenin yokluğunu hiss etmem