Aşk İlişkileri Yokluğunu hissettiğiniz birileri var mı? m Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Merhabalar... Bayadir yoktum yokluğum farketildi mi 😄 hshdhdh diyeceğim ama tanıyan az kişi var Yokluğunu hissettiğiniz birileri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet var eski bir arkadaşım… bu arada seni tanıyan az kişilerdenim demekki fjf😄 2 2 Yorumla m Zz___eeyuyy 11 ay Yiaa 🥰bende tanımıyorum ama görmüşüm Türkan Şorayli Pp jshdhdh Yorumla s helene1 11 ay 🥰🥰 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 46% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni hiç görmedin nereden geldin 🤣Nereye gideceksin 🤣🤣 1 2 Yorumla m Zz___eeyuyy 11 ay Hdhdhdhsj Yorumla shadow1905 11 ay Hfjfkfkfşşf Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 11 ay Hayır yok.. Herkesin yeri dolar mutlaka, büyütmeye gerek yok küçük insanları.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 206,6b cevap paylaştı. Yokluğunu hissettiğim özel birisi yok.. ama duygu var yani sevgi hissetmek isterdim ben hayatımda.. saki olmayan kişinin acısı çekiyor gibiyim 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yaaa sen nerdesin ponçik kafa siteye şu an doğdu güneş 😏😏 1 2 Yorumla m Zz___eeyuyy 11 ay Yiaaa tişikirlirrr shhshs 😄 Yorumla Gök-mavi 11 ay 😀👍 gitme lütfen Yorumla
çirkinkral56 Takip Et Xper 2 Yaş: 19 11 ay Yokluğunu hissettiğim tek bir kişi var çok yalnız bıraktı beni seni az tanıyanlardanım bende 1 1 Yorumla m Zz___eeyuyy 11 ay Siz kendinize yetersiniz üzülmeyin 🙂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Fark etmedim desem 😬 1 7 Yorumla m Zz___eeyuyy 11 ay İnanırım hshsh Yorumla Semih6934 11 ay Şaka yaptım ya 😅🌸 Yorumla m Zz___eeyuyy 11 ay Hshsh inandım bir kere 🫀yok sizde 😂 Yorumla Semih6934 11 ay My heart was broken 😳 Yorumla m Zz___eeyuyy 11 ay : ((( Yorumla m Zz___eeyuyy 11 ay Şaka yapıyorum ☺️🌸 Yorumla Semih6934 11 ay Peeki 😂🌸✨ Yorumla
sadi_wq27 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 11 ay Her insanın vardır mazide güzel şeyler yaşadığı ve asla unutamayacagi birileri✋ 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır kimse yok giden gidiyor valla 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kimsenin yokluğunu hiss etmem 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı. Evet var. 1 0 Yorumla
mert9135 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 43% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Olmazmı aşk ve para değil tabikide 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır çok şükür ki yok 1 0 Yorumla
u MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hisseden herkes bir gün o eve geri döner 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Annem hâlâ sağ şükür. 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 40 , eic 81% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 40 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı. Babam 1 0 Yorumla
Almanyalı_murat Takip Et Xper 6 Yaş: 29 11 ay Evlenip ayrıldın mi 1 4 Yorumla m Zz___eeyuyy 11 ay Hayır ya öylesine sordum öğrenciyim Yorumla Almanyalı_murat 11 ay hoş geldin Yorumla m Zz___eeyuyy 11 ay Hoş buldum Yorumla Almanyalı_murat 11 ay Ne yapiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet var eski bir arkadaşım… bu arada seni tanıyan az kişilerdenim demekki fjf😄
Yiaa 🥰bende tanımıyorum ama görmüşüm Türkan Şorayli Pp jshdhdh
🥰🥰
Seni hiç görmedin nereden geldin 🤣
Nereye gideceksin 🤣🤣
Hdhdhdhsj
Hfjfkfkfşşf
Hayır yok.. Herkesin yeri dolar mutlaka, büyütmeye gerek yok küçük insanları..
Yokluğunu hissettiğim özel birisi yok.. ama duygu var yani sevgi hissetmek isterdim ben hayatımda.. saki olmayan kişinin acısı çekiyor gibiyim
Yaaa sen nerdesin ponçik kafa siteye şu an doğdu güneş 😏😏
Yiaaa tişikirlirrr shhshs 😄
😀👍 gitme lütfen
Yokluğunu hissettiğim tek bir kişi var çok yalnız bıraktı beni seni az tanıyanlardanım bende
Siz kendinize yetersiniz üzülmeyin 🙂
Fark etmedim desem 😬
İnanırım hshsh
Şaka yaptım ya 😅🌸
Hshsh inandım bir kere 🫀yok sizde 😂
My heart was broken 😳
: (((
Şaka yapıyorum ☺️🌸
Peeki 😂🌸✨
Her insanın vardır mazide güzel şeyler yaşadığı ve asla unutamayacagi birileri✋
Hayır kimse yok giden gidiyor valla
Kimsenin yokluğunu hiss etmem