Aşk İlişkileri Yokluğunu derinden hissettiğiniz biri var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yokluğunu derinden hissettiğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayatta En Sevilesi insan Anne Ve BacılardırBize Sadece Onlar Merhamet Gösterir Bizim Her Durumumuzda Onlar Bize Yardımcı Olur 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başkasına Gerek Yok Eski Sevgilim Bana Papaz Büyüsü Ve Ölüm Büyüsü Yaptırmış Bunlar En Kötü Kara Büyülermiş Bozacak İnsanı Bulmak Zor Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı. Babam var.. 0 0 Yorumla
γυναίκα Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yokluğunu derinden hissettiğim kimse yok. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 198,5b cevap paylaştı. Hayır maalesef yok 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Babam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayatta En Sevilesi insan Anne Ve Bacılardır
Bize Sadece Onlar Merhamet Gösterir
Bizim Her Durumumuzda Onlar Bize Yardımcı Olur
Başkasına Gerek Yok
Eski Sevgilim Bana Papaz Büyüsü Ve Ölüm Büyüsü Yaptırmış Bunlar En Kötü Kara Büyülermiş
Bozacak İnsanı Bulmak Zor
Babam var..
Var hemde çok kendi de biliyor
Yokluğunu derinden hissettiğim kimse yok.
Hayır maalesef yok
Ailem uzakta. Yanimda olmalarini isterdim
Evet var
Hayır yok
Evet👍👍👍.
Babam
Mustafa Kemal