Kişilik & Karakter Hayatınızda yokluğunu hissettiğiniz bir var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Hayatınızda yokluğunu hissettiğiniz bir var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hayır yok herkes olduğu kadar hayatımda olmamayı seçenler de mutlu olsun 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 156,9b cevap paylaştı. Evet var yani kim bende bilmiyorum da biri eksik :D sdfsdf 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Eksiklik olarak hissetmiyorum o tarz şeyleri.. Arınma, temizlenme diyorum.. 0 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tabiki de var. Ama ne zaman bulurum ben de bilmiyorum. Ya bu dünyada ya Tanrı'nın cennetinde... 0 0 Yorumla
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Var da yok. Hayatımda bir boşluk hissediyorum ama istemiyorum yani artık. 0 0 Yorumla
_Aşmay-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Var ama yokluğu daha iyi varlığından cidden özlesem bile öyle 😑 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bi arkadaşım eksik. 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Kimm Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Onu söyliyemiyoruz xd, senin var mıı Yorumla Soran 1 yıl Neden söyleyemiyonuz 🥲 Yorumla Soran 1 yıl Benim var mı güzel soru 🙂Var Yorumla Sweetdreams1950 1 yıl Bu sitede kendisi xdfdfd rezil olmak istemiyorumKimmmm? Yorumla Soran 1 yıl Dayanamıyom yazıcam jdjd Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 100 , eic 100% 1 yıl Var.. 1 26 Yorumla Soran 1 yıl Kim 🫣 Yorumla ҽυɳσια 1 yıl Sır 🤐 Yorumla Soran 1 yıl Merakım ×2 daha arttı ndjdj Yorumla ҽυɳσια 1 yıl vgbhv fazla merak iyi değildir 😎 Yorumla Soran 1 yıl Ama yaağ jsjdj Yorumla ҽυɳσια 1 yıl yağ mağ yok sır sırdır 🤫 Yorumla Soran 1 yıl Banane banane banane banane Yorumla ҽυɳσια 1 yıl 🙂🔪 -gülümserken adam bıçakladığını hayal ediver- Yorumla Soran 1 yıl Ben korkuyom senden 🫣 Yorumla Soran 1 yıl Sen bi gün beni de kesersin 🫣 Yorumla ҽυɳσια 1 yıl keseriz tabi kurban bayramı gelsin hele 🔪 Yorumla Soran 1 yıl Dana olduğuma mı yanayım yoksa beni keseceğine mi 🥲 hı Yorumla ҽυɳσια 1 yıl vgjhbvgjh dana demedim ki kuzu gibi bişeysin gerçi kuzuya da acırım neyse bayram gelsin hele bakarız Yorumla Soran 1 yıl Sen beni keseceksin 😪 sonum belli.. Yorumla ҽυɳσια 1 yıl Sende dünden razısın yahu çok istiyorsan keseriz np 😏 Yorumla Soran 1 yıl Son dileğim olsun bari 🥹 Yorumla ҽυɳσια 1 yıl Olsun hadi söyle bakim Yorumla Soran 1 yıl Kaliteli saman yemek 🥹 Yorumla ҽυɳσια 1 yıl BNJMKÇNBHN hayale bak be Yorumla Soran 1 yıl E bir koyun ne ister başka jdkd Yorumla ҽυɳσια 1 yıl bvbhvgj dedim belki et yiyim arkadaşlarımın tadı nasıl göreyim der Yorumla Soran 1 yıl A aaa 🫢 arkadaşımı yedirtecek banaaa 🫢Şu an böyle oldum youtube.com/shorts/hJQZfbCAKkc?si=S-rHVDFu-kywbuub Yorumla ҽυɳσια 1 yıl gcfhfgxcfh bişi olmaz be arkadaş eti helaldir Yorumla Soran 1 yıl Ama o benim arkadaşımm ben hiç ona o gözle bakmadım 🥹 Yorumla ҽυɳσια 1 yıl gvgcvj bu sözü daha önce bu manada duymadım hiç Yorumla Soran 1 yıl Artık duydun 😌 gkjlgd Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Var. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kim 🫣 Yorumla Eoéa_Eoéa 1 yıl Dedem var. Öyle yakın değildim ama hissediyorum. Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Varla yok arası bazı aile üyelerim var. 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Hayır yok çoğu kişi yer efinmiyor bende. 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 754 cevap paylaştı. babam 🥺 2 0 Yorumla
Fhgghhfhvv Takip Et Xper 6 Yaş: 19 1 yıl Varrr 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Kimm Yorumla Fhgghhfhvv 1 yıl Ölü biri 😶 Yorumla Soran 1 yıl Başın sağ olsun Yorumla Fhgghhfhvv 1 yıl Saoll 💜 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Var maalesef 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. yok olamaz da 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Var evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır yok herkes olduğu kadar hayatımda olmamayı seçenler de mutlu olsun
Evet var yani kim bende bilmiyorum da biri eksik :D sdfsdf
Eksiklik olarak hissetmiyorum o tarz şeyleri.. Arınma, temizlenme diyorum..
Tabiki de var. Ama ne zaman bulurum ben de bilmiyorum. Ya bu dünyada ya Tanrı'nın cennetinde...
Var da yok. Hayatımda bir boşluk hissediyorum ama istemiyorum yani artık.
Var ama yokluğu daha iyi varlığından cidden özlesem bile öyle 😑
Bi arkadaşım eksik.
Kimm
Onu söyliyemiyoruz xd, senin var mıı
Neden söyleyemiyonuz 🥲
Benim var mı güzel soru 🙂
Var
Bu sitede kendisi xdfdfd rezil olmak istemiyorum
Kimmmm?
Dayanamıyom yazıcam jdjd
Var..
Kim 🫣
Sır 🤐
Merakım ×2 daha arttı ndjdj
vgbhv fazla merak iyi değildir 😎
Ama yaağ jsjdj
yağ mağ yok sır sırdır 🤫
Banane banane banane banane
🙂🔪 -gülümserken adam bıçakladığını hayal ediver-
Ben korkuyom senden 🫣
Sen bi gün beni de kesersin 🫣
keseriz tabi kurban bayramı gelsin hele 🔪
Dana olduğuma mı yanayım yoksa beni keseceğine mi 🥲 hı
vgjhbvgjh dana demedim ki kuzu gibi bişeysin gerçi kuzuya da acırım neyse bayram gelsin hele bakarız
Sen beni keseceksin 😪 sonum belli..
Sende dünden razısın yahu çok istiyorsan keseriz np 😏
Son dileğim olsun bari 🥹
Olsun hadi söyle bakim
Kaliteli saman yemek 🥹
BNJMKÇNBHN hayale bak be
E bir koyun ne ister başka jdkd
bvbhvgj dedim belki et yiyim arkadaşlarımın tadı nasıl göreyim der
A aaa 🫢 arkadaşımı yedirtecek banaaa 🫢
Şu an böyle oldum youtube.com/shorts/hJQZfbCAKkc?si=S-rHVDFu-kywbuub
gcfhfgxcfh bişi olmaz be arkadaş eti helaldir
Ama o benim arkadaşımm ben hiç ona o gözle bakmadım 🥹
gvgcvj bu sözü daha önce bu manada duymadım hiç
Artık duydun 😌 gkjlgd
Var maalesef onunla konuşmaya o kadar ihtiyacım var ki
Var.
Kim 🫣
Dedem var. Öyle yakın değildim ama hissediyorum.
Öyle biri yok.
Evet sanırım var
Varla yok arası bazı aile üyelerim var.
Hayır yok çoğu kişi yer efinmiyor bende.
babam 🥺
Varrr
Kimm
Ölü biri 😶
Başın sağ olsun
Saoll 💜
Var maalesef
Yok.
yok olamaz da
Var evet
Babam
İnsanların ta mk