Ayrılık aşamasına sanki tek kişi ile mi geliniyor.. onun da vardır eksikleri ayıp etmiş. Neyse Allah dilerse dua da beddua da büyü dahi bişi tutmaz. Kısmetini açsın inşallah 😅 üç günlük dünya pişmanlık için kısa ya
O seni affetmedi ve kötü dua etti ya inan kendine de yazık etti. Sırtına vicdanına yük etti. İnşallah birbirinizi affedip ikiniz de doğru kişilerle birlikte kazanan olursunuz ') aldattinsa bilemem
O bir konuda ona sınır çizmiş mıydın? Önceden belli bı kriter mıydı peki. Bildigi biseyse hakkı yok. Her türlü bedduaya hakkı yoktu bence. Bak ben de sevilmedim sksks ilk sucladim ama bu kalpten gelen bişi. Adam sevmiyor napim. Dua ettim yolu açık olsun
Sınır çizmeye gerek var mı bir konuda önce tamam diyor sonra gelmiyor hemde en önemli gün o gün bunun için sınır çizmeye gerek mi var? Seninkide biraz tuafmiş sevmeyen biri ile nasıl sevgili oldun
Dengesizdi. Seviyorum dedi ben de inandım ilk kez birine. Sonra bir anda bir soguduuuuu.. ben tabi alışmışım nasıl bağlıyım 😅😅 bı gecede değişti ben de napim.. içten gelmiyorsa sevemez. Daha iyi birisi demek ki nasibi dedim. Saldim onu. Allah daha güzelini versin. Size gelince sınıra gerek var bence her ilişkide.. kız belki affedersin sandı ya da bahanesi sağlamdi ne bileyim.. sevgine güvendi heralde. Seni seviyorsa ağır gelmiş olabilir.
Neden soğudu senden sebebini biliyorsun musun seven insan birden sogumaz çünkü? Valla üniversitesi mezun gecemdi 1 ay önceden konuştuk beraber gidicez diye gelecekti sözde hatta elbise aldı ben biletlerini aldım ama son 2-3 gün kala gelemiyorum falan dedi bende doğal olarak sinirlendim veee şu an burdayiz 😀
Bir ay oncesiymis... Ama bence buna inanma. Onun bedduası tuttu değil mesele... Mesele nasip işi olması. Fragman kişilerle ders çıkarıyorsun. Hata yapmaktan daha iyi ders almak ) inancını yitirmeden doğru kişiye doğru yol alıyorsun diyelim 😅 eskinin olumsuz enerjisini at üstünden gitsin! Bu arada benden soğumasi bı gecelik rüya ile oldu askks
Bende öyle düşünüyorum sağlam derslerim var zaten o bedduadan sonra 2 kez aldatildim bendede sorun var bulamıyorum doğru kişiyi rüya ile soğumak nedir ya k. bakma ama çok kötü bir bahaneymiş 😀
Sebepleri var haklı da aslında. Çok uzun mevzu biliyor musun 😄 ama özetle şöyle oldu çok korktu ardına bakmadan kaçtı. Ağlaya ağlaya bir ay geçirdim kpss haftamda hem de. Haftasonu bitti şükür sınavlar. En zor zamanlarimda kivrandim resmen skskks bu kadar uzmeseydi ondan vazgeçemezdim. Bu yüzden minnettarım kendisine )) aldatıldin mi çok geçmiş olsun emin ol yaşatan yaşamadan ölmez Allah'a havale et. Ama işte bundan sonra nasıl güveneceğin biraz muallakta. İnşallah o güveni kız kendisi aşılar sana
Senin hikayeni az çok anladım sanki acaba elden kaçırma korkusu ile mi gördü rüyayı sende güzelsin tabii ondan korkması normaldi diyorsun acaba doğru mu benim için ikisininde yolu açık olsun aldatılma kötü birşey ne olursa olsun yasamasinlar istemem :) iylik bizde kalsın boşver :)
Akreple süper uyum olur. Balıkla da iyi mic mic olursunuz😅😅 terazi de uygun. Sert birini ararsan böyle dik duruşlu falan boga da olabilir 😄 ben de yengecten terk yedim. Sürat ifadem değişti resmen kaksk
Bana gelen yengeç iyiydi ama sevgisi yalan çıktı.. çok acı oldu ya böyle denk gelmek akks iyi adamlarsiniz ama bence. Toplum biraz kaba size göre sadece 😅
Var ) biz hata yapamaz mıyız? İnsanlar bir sahne için koca filmi bitiriyor bir cümle için bir romanı.. doğru kişi için dersler almamız gerekmis olabilir önlem almamız gerekmis olabilir.. doğru insani da birkaç deneme sonrasında bulmak mantıksız değil önemli olan inanmak😅
Sevgili değil ki olay. İnsanların bı anlık duygusu diğerini tutmuyor ne biliym karakter değil duygular da sadık değil sanki artık. Güven verirse sana ne ala
Belli olmuyor ki işte guveniyorsun tamam da uzun ilişki de karakter işi nasip işi. O zaman haklısın biraz daha net biri gerek sana. Allah karşına çıkarsın diyelim
İşte o da olmuyor yani öyle kişiyi bulmak zor tanımadan anlayamazsın yani ancak böyle olayda biraz daha fazla istekli ve hangi kızla evlenilir bakmak lazım
Ben sevgili aramıyorum ya hiç olmadı zaten istedim ki nasibimin karşısına alnım ak çıkım. Bekliyorum hala aksks sevgisizlik zor gelmeye başladı skks arkadaşlarım falan full ilgi görüyor yani
Sen yine arkadaşlarının sevgilisini goruyon Ben hem senin gördüklerini hem dışardakileri Hemde arkadaşlarımın düğününe nisasina ve de evlilik teklifi olduğu yerlere gitmek vede oraya sevgilisi ile gelen arkadaşlarımı görmek Koyuyor insana artık
😂😂😂 bizim psikolojimizi dostlar bozuyor biraz asosyallesirim olmadı napim. Allah nasibini kolay getrisin ) ama cidden zamanı değilse mutlaka bir sırrı vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayatımızın her döneminde birilerinin boşluğunu hissederiz
Nedeni nedir sizce
İnsan olmamız sevmemiz sevilmemiz sevilmek istememiz eğer o duygu giderse duyguyu veren ya da aldığımız kişinin boşluğunu hissederiz
Sevgi ihtiyacı belalı bı olay cidden..
Onsuz da olmaz onunlada
Onla oluyor da işte doğru adreslere gitmiyoruz bence
Doğru adresleri hiç bir zaman bulamadık ki
Manevi kaynaklar en doğrusu bana göre.. ama çok çaba gerek. İnsana ağır geliyor değerin fazlası. Benim keşfim bu oldu
Manevi kaynaklardan kastın nedir?
Sevgi en çok Allah'a yakışıyor. İnsanlar hayal kırıklığı getirdi ya da çıkar ilişkisi
O başka ama unutmamak lazım yalnızlık Allah'a mahsus illaki doğru adres çıkacak
😅👍 haklısın Allah nasipleri yakın etsinn
Amin güzel dua bu beğendim 😂
Terk edilirken söylendi bana da. Allah nasibini kolay getirsin dedi 😂 başka kapıya der gibi aksks
Vuu beddua gibi dua etmiş yine iyi kurtulmuşsun bana benim yaşadıklarımı yasa dedi basım beladan çıkmadı 😂😂😂
Ayrılık aşamasına sanki tek kişi ile mi geliniyor.. onun da vardır eksikleri ayıp etmiş. Neyse Allah dilerse dua da beddua da büyü dahi bişi tutmaz. Kısmetini açsın inşallah 😅 üç günlük dünya pişmanlık için kısa ya
Amin vla öyle bir dua etti ki 5 yıldır kısmet pas tuttu 😂😂
O seni affetmedi ve kötü dua etti ya inan kendine de yazık etti. Sırtına vicdanına yük etti. İnşallah birbirinizi affedip ikiniz de doğru kişilerle birlikte kazanan olursunuz ') aldattinsa bilemem
Aldatmadim sadece istemiyorum dedim ayrılmak için o şu an evli kaç senelik hemde olan bana oldu 😀
O seni seviyordu bence o zaman? Sevmiyorsa üzülmem ama bağlanmışsa işte sıkıntı 😓
Seviyordu bende seviyordum ama sonra beni yarı yolda bıraktı bir konuda bende affetmedim en sonunds böyle dedi işte
O bir konuda ona sınır çizmiş mıydın? Önceden belli bı kriter mıydı peki. Bildigi biseyse hakkı yok. Her türlü bedduaya hakkı yoktu bence. Bak ben de sevilmedim sksks ilk sucladim ama bu kalpten gelen bişi. Adam sevmiyor napim. Dua ettim yolu açık olsun
Sınır çizmeye gerek var mı bir konuda önce tamam diyor sonra gelmiyor hemde en önemli gün o gün bunun için sınır çizmeye gerek mi var? Seninkide biraz tuafmiş sevmeyen biri ile nasıl sevgili oldun
Dengesizdi. Seviyorum dedi ben de inandım ilk kez birine. Sonra bir anda bir soguduuuuu.. ben tabi alışmışım nasıl bağlıyım 😅😅 bı gecede değişti ben de napim.. içten gelmiyorsa sevemez. Daha iyi birisi demek ki nasibi dedim. Saldim onu. Allah daha güzelini versin. Size gelince sınıra gerek var bence her ilişkide.. kız belki affedersin sandı ya da bahanesi sağlamdi ne bileyim.. sevgine güvendi heralde. Seni seviyorsa ağır gelmiş olabilir.
Neden soğudu senden sebebini biliyorsun musun seven insan birden sogumaz çünkü? Valla üniversitesi mezun gecemdi 1 ay önceden konuştuk beraber gidicez diye gelecekti sözde hatta elbise aldı ben biletlerini aldım ama son 2-3 gün kala gelemiyorum falan dedi bende doğal olarak sinirlendim veee şu an burdayiz 😀
Bir ay oncesiymis... Ama bence buna inanma. Onun bedduası tuttu değil mesele... Mesele nasip işi olması. Fragman kişilerle ders çıkarıyorsun. Hata yapmaktan daha iyi ders almak ) inancını yitirmeden doğru kişiye doğru yol alıyorsun diyelim 😅 eskinin olumsuz enerjisini at üstünden gitsin!
Bu arada benden soğumasi bı gecelik rüya ile oldu askks
Ama ona hak veriyorum. O daha iyileri i hak ediyor ya
Bende öyle düşünüyorum sağlam derslerim var zaten o bedduadan sonra 2 kez aldatildim bendede sorun var bulamıyorum doğru kişiyi rüya ile soğumak nedir ya k. bakma ama çok kötü bir bahaneymiş 😀
Sebepleri var haklı da aslında. Çok uzun mevzu biliyor musun 😄 ama özetle şöyle oldu çok korktu ardına bakmadan kaçtı. Ağlaya ağlaya bir ay geçirdim kpss haftamda hem de. Haftasonu bitti şükür sınavlar. En zor zamanlarimda kivrandim resmen skskks bu kadar uzmeseydi ondan vazgeçemezdim. Bu yüzden minnettarım kendisine )) aldatıldin mi çok geçmiş olsun emin ol yaşatan yaşamadan ölmez Allah'a havale et. Ama işte bundan sonra nasıl güveneceğin biraz muallakta. İnşallah o güveni kız kendisi aşılar sana
Senin hikayeni az çok anladım sanki acaba elden kaçırma korkusu ile mi gördü rüyayı sende güzelsin tabii ondan korkması normaldi diyorsun acaba doğru mu benim için ikisininde yolu açık olsun aldatılma kötü birşey ne olursa olsun yasamasinlar istemem :) iylik bizde kalsın boşver :)
Sen birde yeni mi atlattin bu olayı 😳
Helal olsun beee. Böyle insanları üzdünuz yazıklar olsun !! Saygı duydum 😅 benim olayı tahmin edemezsin bence
Burcun nedir sana uyum listesi cikartim mi
Teşekkür ederim 🙂 üzdüler be valla burca göre bulmak zor ya ama yengeç burcum 😀
Akreple süper uyum olur. Balıkla da iyi mic mic olursunuz😅😅 terazi de uygun. Sert birini ararsan böyle dik duruşlu falan boga da olabilir 😄 ben de yengecten terk yedim. Sürat ifadem değişti resmen kaksk
Akrep aldattı beni işte 😂😂 diğerlerini hatırlamıyorum akrep neden aklımda kaldı dersen en çok ona bağlanmıştım 😂😂 senin burcun ne bu arada 😀
Ben de akrebim 😭😭 ama biz sadigiz aksks cidden bak
Akrep kadınını seviyorum her konuda tutkulu olmaları falan bana gelen çürük elma çıktı herkesi bir kefeye koymam zaten 🙂
Bana gelen yengeç iyiydi ama sevgisi yalan çıktı.. çok acı oldu ya böyle denk gelmek akks iyi adamlarsiniz ama bence. Toplum biraz kaba size göre sadece 😅
Bendede güzel denk geldi birbirimizi anlarız 😂😂 yani kaba değilde bizde birazda güven sorunu var net 😂😂😂
Bı durum olursa yazabilirsin bana ) dertleşmek istersen vs.
Bı tane de iyi bı akrep çıkar umuyorum karşına 😅
Çıktı çıktı konuşuyorum şu an işte tamda burda :)
😅 bak hemen güven olmaz işte hala ders alamıyoruz )) benle akreplere temkin dersine hoşgeldin. Bakım ben yengeçlerden ne ogrencem dahaa
Güven değil sadece iyi birisi olduğunu düşünüyorum kesin değil yazıcam sana dur 😀
Kesin değil mi Allah razı olsun 😅
Sen dedin yoksa benlik bişey yok 😅
Şöyle iş konuşmayan bir iki arkadaşım olsa fena olmaz. Gına geldi iş ağırlıklı konuşulan arkadaşlıklardan. Acil yeniden sosyalleşmem lazım.
Hayatımda o kadar uzun zamandır ki kimse yok, artık biri olursa fazlalılğını hissederim
😅 ben de yalnızlığa alışmaliyim belki de. Diğer türlüsü ilgi bağımlılığı yapıyor
O daha tehlikeli
Ama kimseye eyvallahin yok korkun yok
İlgi bağımlılığı seni zayıflatır. Sana zarar veren birine sırf ilgi gösteriyor diye bağımlı olursun
Sevilmek ihtiyacı nasıl giderilir öyleyse
Kendi kendine yetebilmen lazım. Kendi kendini eğlendirebilmelisin
Bilmiyorum tek kalmaya alismissin ama tehlikeli görüyorsun o zaman yalnızlık bir tercih olmamalı mı?
Eğleniyorum ama şefkat gösteremiyorum sanırım 😅
Sadece bildiğim birine kendini teslim edince sonu kötü oluyor
Doğru tespit. Ama yanlış kişi olduğu icin böyle oldu. Doğru insan önce karşıdakini düşünür benliğini hesaba katmaz
Doğru insan var mı ki?
Var ) biz hata yapamaz mıyız? İnsanlar bir sahne için koca filmi bitiriyor bir cümle için bir romanı.. doğru kişi için dersler almamız gerekmis olabilir önlem almamız gerekmis olabilir.. doğru insani da birkaç deneme sonrasında bulmak mantıksız değil önemli olan inanmak😅
Bu bı insan olmasa bile inanma eğilimine sahip insanoğlu. Manevi inanç da olabilir ancak bir anlama güven duymamiz gerekir
Kim söz verebilir ki, 3 denemeden sonra bulunacak. Ya 101. kişi olursa doğru?
Nasibi Allah kolay getirir. Dua edilir ve doğru kişi olunmaya çalisilir. Yanlış doğruyu getiremez. Kendini düzelttikce doğrulari çeker insan
Ama eğer gerekli dersi halen alamamissak 101. Kişi ile yine aynı imtihan olunur
Benim o kadar gücüm yok valla
O güç gelir zaten kaderde varsa kendiliğinden) hem de onunla enerji alırsın
Olacak olduğunda olur yani 😅
Aman uzak olsun. Görüşte dediğim gibi fazlalık olur sadece
Bilemeyiz 😅 hayirlsii olsun diyeyim. Saol yorum için iyi gecelerr
Rica ederim, iyi geceler
Anne kavramının eksikliğini çok hissettim yıllardır.
Bir ara cok istiyordum birisi olsun diye ama hevesim kalmadi sanırım, olsa da olur olmasa da.
brinin değil herhngi birnin olsa o iş kolay özellikle o kişininkini hissediyorum kocaa bir boşluk hemde
Evet, ama yokluğu içimde açsa da bi yara şu gönlüm uğrasa hergün efkara yokluğuna kızıp bit tek sigara yakarsam namerdim..
ilerideki kismetim beni bulsun yuvami kurmak istiyorum artik
Evet bı kız arkadaşım olsa sevgili olmasakta olur vakit çok güzel gecerdi
Alışıyorsun sonra gidiyor. Güzel geçen vakitler oldu sana acı anilar. Riskli
O da doğru ancak o da sevgili yapmicak bende ancak öyle olur gibi gibi
Sevgili değil ki olay. İnsanların bı anlık duygusu diğerini tutmuyor ne biliym karakter değil duygular da sadık değil sanki artık. Güven verirse sana ne ala
Güven karşılıklı olucak sır perdelerini kapatmiycan karakter iç ve dış aynı kalıcak
Belki bir gün diyelim 🚬
Ben kendimi açtım ama hayal kırıklığı oldu😄 artık cesur değilim. İnşallah sana mutluluk getirir güven ))
Bende böyle uzaktan hoşuma giden kıza açılmak istiyorum ama red tehlikesi kafamı bozuyor 😤
Nolur ki reddetse seviyorsan biraz cabalarsin. Zaman geçer i koşar peşinden sonra
Nasıl kosucak bir daha göremez ki beni koşmak istese bile
Sevmekte gurur olmak ki ya ) cidden seversen dusunmezsin
ama birde ben ciddi bakıyorum yani hadi buldum tanıştım 2 yıl içerisinde evlenebilecegim kişi olsun istiyorum
Artık lay loy istemiyorum
Belli olmuyor ki işte guveniyorsun tamam da uzun ilişki de karakter işi nasip işi. O zaman haklısın biraz daha net biri gerek sana. Allah karşına çıkarsın diyelim
İşte o da olmuyor yani öyle kişiyi bulmak zor tanımadan anlayamazsın yani ancak böyle olayda biraz daha fazla istekli ve hangi kızla evlenilir bakmak lazım
Sana yazarken niye gözüm dalıp uykum geliyor
Sıkıliyorsun bence 😅😅 kız muhabbeti baydı heralde. Doğru dedin tanımadan olmaz. Tanıyana kadar inancını yitirme doğru kişiye enerjini sakla
Enerji mı kaldı diye bir sor bana
Olmayan şeyler
Muhabbet iyi r4
Off şu an halimi görsen yat uyu diye bagrirsin
Kelin ilacı olsa.. benim de yok. O yüzden birinin beni sevmesini bekliyorum o belki ikna eder 😅 bı de zaten nasibinse kalbine gelir biseyler ya
Seninde yoksa
Bana bı toprak at üzerime ozaman
Benimde yok deyince baya baya şaşırdım ben her kızın sevgilisi var diye biliyorum 😄
Ben sevgili aramıyorum ya hiç olmadı zaten istedim ki nasibimin karşısına alnım ak çıkım. Bekliyorum hala aksks sevgisizlik zor gelmeye başladı skks arkadaşlarım falan full ilgi görüyor yani
Sen yine arkadaşlarının sevgilisini goruyon
Ben hem senin gördüklerini hem dışardakileri
Hemde arkadaşlarımın düğününe nisasina ve de evlilik teklifi olduğu yerlere gitmek vede oraya sevgilisi ile gelen arkadaşlarımı görmek
Koyuyor insana artık
😂😂😂 bizim psikolojimizi dostlar bozuyor biraz asosyallesirim olmadı napim. Allah nasibini kolay getrisin ) ama cidden zamanı değilse mutlaka bir sırrı vardır
Bı daha gitmicem zaten sokarım evlilik teklifine de nişana da
Sırrı vardır ve sırrı ancak sırrı bilir😄
😓😓😓😓😓😓😓 Allah bilir 😄 kız belki sana layık olmak için gelişme asamasinda?
Araba mı gelişecek😄 zaten öyle biri varsa bir birimizi gelistiricek olan yine bizleriz
Espri yapmadan konuşalım akskkss ya Allah aşkına belki birbirinizi tamamlayacaksiniz? Cahil mi olsun kız
Niye cahil olsun hadi oldu diyelim her cahile göre bir öğretmen vardır
Zaten a dan Z ye herşeyi gösterir öğretirim
Öğrenmedigi haliyle gelirse yüzüne bakmazsin bence )) senin de bir karakterin var sonuçta
Rahmetlik abimin eksikliğini hissediyorum
Evet annemin eksikliğini fazlasıyla hissediyorum.
Kolay kolay hissetmem
Kimseye ihtiyacım, ihtiyacın yok.
Hem eksik kaldığıma üzülüyorum hemde şükrediyorum.
Anneannem'in
Annem
Hayır
Hissediyordum
Hissetmiyorum
Hissetmiyorum
Hayır hissetmiyorum.
Babamın ve arkadaşlarımın eksikliğini hissediyorum
Artık değil.
Hayır.
Hayır
Garı lazim😂😂😂