Benim babam dısında yok diyebilirim başka akrabalarım da dünyadan göçtü de babamı bi türlü kabullenemedim alısamadım hayatımın eski tadı yok kederim hüznüm bir damladan deryaya dönüyor o yok diye zamansız kaybettim diye sanırım 12 sene bitti hala icim buruk hala zaman zaman uykularım kaçıyor dün gibi insan ölüme neden alısamiyor neden bir sürü insan varken onun yokluğu dolmuyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok yakın olarak dedemi kaybettim
Ama bir yıl oldu hala kabullenemedim
Bazen sesi kulağım da çınlıyor
Ölüm zor bir durum insan zihnin bu durumu kabul etmesi imkansız
Her insanın yeri ayrıdır ve bunu başka biri doldurmayor
Diğer dedem yaşadığı halde dede torun çifti görünce benim dedem niye yanımda değil diye hüzünleniyorum
Senin durumun apayrı bir durum anne baba bizim herşeyimiz onlar olmadığı zaman yarım eksik kalıyoruz
Zaman her şeyin ilacı diyorlar ama ölümün değil
Allah yardımcın olsun babanın mekanı cennet olsun inşallah
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Yok kimse, sizin durumun manası şu ki, insan insanın hayatına iyi anlamda ve ne kadar etki ederse o kadar derin olur yeri. Bu herkeste farklı kişidir ama benim hayatım hep tek hep yek olduğu için böyle biri hayatımdan gelip geçmedi. Böylesi de daha iyi sanki
010 Yorumla- Soran1 yıl
Birisini kaybettin mi sen yakın
- Cevap sahibi1 yıl
Babamı kaybettim birkaç yıl önce annem de yaşayan ölü. Kimsem yok Allah'tan başka hiç de olmadı bu yüzden bana kimsenin yokluğu koymaz
- Soran1 yıl
Mutlu musun?
- Soran1 yıl
Olabiliyor musun
- Cevap sahibi1 yıl
Mutlu değilim ama huzurluyum. Böylesi daha iyi. İnsan sevmiyorum az insan çok huzur benim için daha iyi insanları hayatıma almıyorum sadece onlarla gerektiği kadar iletişim kuruyorum yeterli oluyor kendi içimde daha iyiyim
- Cevap sahibi1 yıl
Bu arada mutlu olamamamin sebebi bu değil, hayat bana hiçbir zaman iyi davranmadi. Şimdi ne düşünüyordum biliyor musun yalnız doğdum yalnız yaşıyorum yalnız da ölebilirim kimseyi istemiyorum kimse gelmesin kimse kimseye haber vermesin ben öldüğümde. Gerçi zaten kimse de yok gelecek🤣 ama ben yine de birilerine vasiyet edeyim diyorum. Kimseyi istemiyorum belediye zaten götürür indirir ölüyu gereken yere
- Soran1 yıl
Durumun hiç iyi değil … Orasını neden düşünüyorsun ki kim gömerse gömsün dertleşmeye ihtiyacın var mı
- Cevap sahibi1 yıl
Hayır yok çünkü bu yeni bir şey değil hep böyleydi. Ben bu duruma alışık ve razıyım halimden de memnunum. Durumumda bir anormallik de yok ayrıca keyfim her daim yerinde sadece kimseyle işim yok kendi halimde daha iyiyim
- Soran1 yıl
Anlıyorum seni yine de konuşmak istersen burdayım
- Cevap sahibi1 yıl
Teşekkür ederim sağol 👋
Bilgisayarım... yokluğunda o kadar kötü hissediyorum ki tarifi yok. Bunun dışında kimsesiz olduğum için gerisi pek de şey değil. Gerçi 3 saat sonra kavuşucam tekrar bilgisayarıma 😍😍😍😍
043 Yorumla- Soran1 yıl
Tamire mi gitti? Oyun da oynuyor musun
- Soran1 yıl
Tam bir bagımlı sözleri :)
- Soran1 yıl
Gamer kız en sevdiğim şeylerden brisi maç ya da yarış oyunları?
- Soran1 yıl
Çocukluğum geldi aklıma senin gibiydim
- Soran1 yıl
Seni tanımak istiyrumm deli kız 🔐
- Soran1 yıl
Üff tam benlik dünyada ve çevremde ne olmuş ne bitmiş umrumda değil yeterki oyunlarıma bisey olmasın herkes geberebilir
- Soran1 yıl
Miracım kaç yasındasın
- Soran1 yıl
Kaç yasındasın
- Soran1 yıl
Ne beş 😅
- Soran1 yıl
Yalana bak
- Soran1 yıl
Haha
- Soran1 yıl
Dalga geçmeyeceksen konuşalım ben de nostaljik oyunlara hakimim evdeki makine türünün son örneği
- Soran1 yıl
Fry cry3 dirt2 dirt3 driver_sanfrancisco blur fifa 05 pes2010 Spiderman
- Soran1 yıl
Vice city, gta4 , hitmann, max payne3
- 1 yıl
Aç geta türk aç geta türk. Max payne 3 ü hiç sevemedim en iyisi 2. Ama 1 i hiç oynamadım. Far cry eskiden severdim ama bir şekilde soğudum oyundan. Hitman iyi hoş da çok uzun sürüyordu bölümler. Adamı kıstır indir soy kıyafetini giy falan kanser iş. Ömceeek adamın oyununu şu an eve gidip indirip oynayasım geldi. Rhino ile kavgası falan aga bee.
Bu arada hala Battlefield 2 ve 1942 oynuyorum. Call of duty serisine hikayeye bağlı sil baştan başlayasım var. - Soran1 yıl
Cod u ben hiç oynamadım en baştan benimde oynayasım var beraber mi baslasak, crysis 1 2 vardı bir ara bide protype
- Soran1 yıl
Biri ikiyi atlasak mi grafikler düsük ya ne dersin , fry cry 2 oynadın mi
- Soran1 yıl
Ama en efsanesi neydi biliyor musun? Sırf o oyun icin ps4 ya da son sistem alasım geliyo
- Soran1 yıl
Tahminin var mu
- Soran1 yıl
Hiç mi tahminin yok yahu?
- Soran1 yıl
Hem yarısı hem arcade seven birisiyim sana ipucu gta ya benziyor?
- Soran1 yıl
Hayır gta serisi değil ama benziyor
- Soran1 yıl
O tarz bi oyun
- Soran1 yıl
Mafia serisi ya nasıl bilemedin
- Soran1 yıl
2 ve 3 ü oynadın mı bayılırsın
- Soran1 yıl
Hayran kalmıştım o oyuna
- Soran1 yıl
3 4 oynamak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
3Cevap
- 1 yıl
Evət var. Ölenle ölünmüyormuş ama vedasız gitmesi çok üzücü.
07 Yorumla- Soran1 yıl
Evet vedalaşsaydık bu kadar koyarmıydı bilmem
- 1 yıl
Maalesef.
- Soran1 yıl
Yaşadın mi
- Soran1 yıl
Kuş gibi uçtu gitti yuvamızdan ne garip şey su hayat
- 1 yıl
Benim çekirdek ailemden birisi değildi ama bir kaç yıl önce arkadaşımı motor kazasında, yakın zamanda da amcamı kaybettim. İkisi de vedasız ve çok ani oldu.
- Soran1 yıl
Ben de babamı kazada kaybettim benziyor çok anlamsız hersey anlamını kaybediyor Allah’ın bu dünyaya müdahale ettiğine de inanmıyorum
- 1 yıl
Başınız sağolsun.
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var dostum olmaz mı.. var... ama yok işte..
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Varlığı olmadı ki yokluğunu hissedeyim ah ah
00 Yorumla - 1 yıl
Arkadaşların yokluğu koyuyor
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Evet var 2 aydır üzgün bekliyorum
06 Yorumla- Soran1 yıl
Kim o
- Cevap sahibi1 yıl
Sevgilim
- Soran1 yıl
Terk mi et ti