Aile & Toplum Özlemini yoğun bir şekilde hissettiğiniz biri var mı? Yağmurrluu Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Özlemini yoğun bir şekilde hissettiğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Maşukaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Artık yok çünkü sadece ben özlüyor olmanın aptallığıni yaşamaktan usandım 0 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sanırım var ve ksde onu gördükçe sinirlerim psikolojim bozuluyor 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet içim yanıyor çok özledim bakışını ellerini sarılıp öpmeyi 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 657 cevap paylaştı. Anneannem Allah rahmet eylesin 0 0 Yorumla
Yorgunbeyyy Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet memleketim😂oysa 2 3 gün oldu geleli 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Evet var.Çocuklarımı çok özledim. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet var ama kavuşmak imkansız. 0 0 Yorumla
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Var desek de bir şey değişmediğine göre önemi yok. 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 34 , eic 94% 1 yıl Sen varsın 0 4 Yorumla Yağmurrluu 1 yıl ? Yorumla özgürkahraman 1 yıl iyi akşamlar Yorumla özgürkahraman 1 yıl Neden soru işareti Yorumla Yağmurrluu 1 yıl Ne yapayım Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 42 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 115,7b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok... 0 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 866 cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Artık yok çünkü sadece ben özlüyor olmanın aptallığıni yaşamaktan usandım
Sanırım var ve ksde onu gördükçe sinirlerim psikolojim bozuluyor
Evet içim yanıyor çok özledim bakışını ellerini sarılıp öpmeyi
Anneannem Allah rahmet eylesin
Evet memleketim😂oysa 2 3 gün oldu geleli
Evet var.
Çocuklarımı çok özledim.
Evet var ama kavuşmak imkansız.
Var desek de bir şey değişmediğine göre önemi yok.
yok hiç ozeldigim biri de yok
Rahmetli dedem ve anneannem
Sen varsın
?
iyi akşamlar
Neden soru işareti
Ne yapayım
Aşşşırı hemde
Evet
Evet var
Eski sevgilim 💔
hayır yok