Mümkün olduğunca özet geçicem uzun olursa hakkınızı helal edin ama fikirlerinize çok ihtiyaç duyuyorum. Sağlıklı düşünemiyorum?

Düğün, kına hiç bir şey olmayacaktı sadece nikah. Elbisemi aldım davetiyeler hazır her şey hazır. Ailesi hiç bir süreçle ilgilenmediği için, davetiyeleri bile yaptıracak paramız olmadığı için kendimiz el emeği yaptık çıktı aldık vesayire ben de sitem ettim ve ilişkiyi bitirdi. Ailem şehirdışından gelecekti. Onu aradılar onlara durdul yere düşman oldu. Onca hazırlık çöp oldu. Bir sürü kişi biletlerini almıştı hiç düşünmeden bitirdi herkesi engelledi kenara çekildi. Ailesi de hiç müdahale etmedi. Biz birlikte yaşıyoruz. Baba evine gitme durumum yok orası uzun hikaye. Nişanlım 1 ay kadar evden gitti sonra geri döndü toparlayacağım diye ama aileme karşı yaptığının telafisi beni hayalkırıklığına uğratması falan hala hata olduğunu düşünmüyor ve ben bir şey yapmadım diyor. Annem kanser hastası abim 2 gün önce vefat etti beyin tümöründen çalışmıyorum iş bulamadığım için. memlekete gidecek param yok. dün yine toparlayacağım diyorsun ama bana aileni sil diyorsun. gel gidelim nikah salonuna kimsenin haberi olmadan diyorsun bu haksızlık değil mi bana dedim diye beni engelledi gecenin bir yarısı yine kapıyı çarptı çekti gitti. Cenazemiz var ben gidemiyorum. Ne üzüntümde yanımda ne bir şey ve sürekli suçlu hissettiriyor. Gerçekten ben mi hatalıyım ve nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Gidecek bir yerim yoK. İş bulmaya uğraştım ama mesleğimde iş bulamıyorum ailem destek oluyordu. Evin geçiminin çoğunluğu bende. Sizce bu durumda ona ihtiyacım olduğunu ifade eden bir mesaj atmalı mıyım abim vefat etti cenazesine gidemiyorum. Sizce ona nasıl davranmalıyım?

Mümkün olduğunca özet geçicem uzun olursa hakkınızı helal edin ama fikirlerinize çok ihtiyaç duyuyorum. Sağlıklı düşünemiyorum?