Desteklerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Artik sağlıklı düşünemiyorum. Lutfen yardımcı olur musunuz?

Annem yok. Babam başkasıyla evlendi. Ben nişanlimla aynı evde yaşıyorum. Nikaha 1 gün kala sevgilim ailesinin bir davranışına kırılıp ona söylediğim için bitirdi ve nikah iptal oldu. Ben her gün düzeltmek için uğraştım. Hala onunla kalıyorum. En sonunda tamam düzelteceğiz ama bekle sabret acele etme dedi. Ben sabırla bekliyorum. Ben çalışıyorum sabahları erken kalkıyorum nişanlım benden 1 saat önce kalkıyor. Alarm kuruyor ama uyanamiyor. Beni uyandırır misin dedi. Ben her sabah zaten kendim de onun uyanma saatinde alarm kurup onu uyandiriyorum. Aksam onun çıkış saatinden sonra cikiyorum işten ve ben de yorgun oluyorum. Uyanmiyor ısrarla. En sonunda ona ne olur uyan artık ben de yorgunum ama gocuadan seni uyandırmaya çalışıyorum dedim. Ben miyim öyle diyen. Bir sürü küfür etti. Yine de beni opmeden gitme ise dedim. Kapiyi çarptı çekti gitti ve her zamanki davranışı eve gelmedi. Bir kez bile ne evi terk ettim ne bir sey. Hep giden o. Yine adım attım. Kardesim yoğun bakımda. İşten izin vermedikleri için gidemiyorum. Destek beklerken küçük küçük meseleleri büyütüyor. Yine onu aradım mesaj attım. Ama bana bağırarak konuştuğu için kötü oluyorum. Çalışıp kendi paramı kazanıyorum. Evin kirasını her şeyini ödüyorum o sürekli gelmediği icin. Hak geçmesin diye. Eve gelmediği zaman ailesinin yanına gitmiş ve aile evine alışveriş yapmış harçlık vermiş falan. Ailesidir tabiki yapsın ama ailesi nikah zamanı gelinliği bile bana odetmişlerdi. Nişanlim da param yok ben sana öderim demişti o yüzden onlara yapıp yaşadığı eve bir çöp almadigi için zoruma gitti. Sizce tavrım nasıl olmalı?

Desteklerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Artik sağlıklı düşünemiyorum. Lutfen yardımcı olur musunuz?