Aklınıza önerinize ihtiyacım var. Psikolojik olarak zor durumdayım?

Arkadaşlar 28 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum sağlık sorunları yüzünden üniversiteye geç gittim şu an son sınıftayım evde kalıyorum. Evde 3 kızız. İki kişinin sevgilisi var benim yok. 6 senedir falan yok. Pek arkadaş çevrem de yok. Şu aralar işsizim ve evden dışarı da pek çıkmıyorum sabahtan akşama kadar uyuyorum psikolojik olarak zor bir zamandan geçiyorum. Kızlar 1 haftadan fazladır eve gelmiyor. İnsan yüzü görmüyorum. Dışarı davet eden arkadaşım yok ev arkadaşlarım yok işim yok. Durup durup ağlıyorum. Son sınıfım sınavlarım yaklaştı onlara bile odaklanamıyorum. Kendimi aşırı değersiz hissediyorum. İnsanlara hep iyi niyetle yaklaştım ayaklarına kadar gidip ders anlattım ama hepsi işi bitince kesti iletişimi. Ev arkadaşlarım desen geldiklerinde kendi odalarına kapanırlar. Kaç kere bişiler yapalım dedim tamam dediler ama kendi arkadaşları ile yaptılar benim tekliflerim hep havada kaldı. Ben çok mu sıkıcı bir insanım aaba. Sevgilim yok. Kilom yüzünden kimse ilgilenmiyor sanırım benimle. Hastalık yüzünden çok kilo aldım genetik tedavisi olmayan bir hastalığım var ne yazık ki. Bir ara spora başladım özel hoca ile çalışıyordum işsiz kalınca oda kaldı. Bunalmış vaziyetteyim. Ölsem evde günlerce kimse fark etmeyecek. Herkes içindeki pisliğini bana boşaltıp gidiyor. Derdini anlatıyor ama kimse ne derdin var diye sormuyor. Bana yapılan haksızlıklara ses çıkarıyorum diye tepki görüyorum o derece düşünün. Yüzüme gülüp arkadan konuşuyorlar. Hepsi ile iletişimi kestim. Ama olayı çok şahsileştiriyormuşum. öyle diyorlar. Yurt dışından iş teklifi almıştım veri bilimi üzerine hali hazırrda vize bekliyorum o pozisyona bile layık görülmediğim söylendi. Buna tepki koydum diye kalbimi çok kırdılar. Şimdi çevremde kimse kalmadı. Günlerdir bir odanın içindeyim ve süreç pek iyiye gitmiyor benim için. Uyurken bile kafamın içinde ölsen kimin umrunda olur ki diye düşünceler geçiyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Terapiye gitmek istiyorum belki o bana yol gösterir diye bir terapi senası 600 tl olmuş en düşük. Bende içimi buraya dökmek istedim. Nasıl bir yol izleyebilirim bu kafamdaki düşüncelerden arınmak için.

Aklınıza önerinize ihtiyacım var. Psikolojik olarak zor durumdayım?