Sorunlarımı çözemediğim için kendimi yemek yemeye vurdum. Yalnızlık, parasızlık gibi etkenler var
Üstelik geçen sene Almanyada yaşadım 6 ay. Şu an o günlerim aklıma geldikçe özlüyorum her şeyini. Bu da psikolojimi bozuyor.
Üstelik geçen sene Almanyada yaşadım 6 ay. Şu an o günlerim aklıma geldikçe özlüyorum her şeyini. Bu da psikolojimi bozuyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sorunlarını anlat beraber bir çözüm yolu bulalım belki yardımcı olabilirim.
Hunharca para harcadım. Yaklaşık 25 bin tl kredi borcum var, 26 yaşındayım gelecek kaygım var evlilik ve iş konusunda, istediğim bir hayat yaşamıyorum istediğim ülkede değilim, insanlar çok kaba, çok çıkarcı ve ben hassas bir insanım. Ben istiyorum ki herkes birbirine güzel davransın. Ülkemizi araplar basmış buna da moralim bozuluyor.
Çok para harcamış olman eğlence içindir. 25 k cok bir para değil kazanılabilir. Yaşın gayet iyi tam kadınlığını en derinden hissettiğin en güzel yaşındasın ne genç ne yaşlısın. Evlilik de bırakta seni bekleten üzülsün hayat güzel. İnsanları hayatına alma az kişi çok huzur mantığını değerlendir. Ülkemiz b. ktan zaten almanya varken burada neden duruyorsun
Üstelik çalıştığım yerde iranlının biri saçım önüme düşmüştü elleriyle kaç kere böyle düzeltmeye kalktı ne yapıyorsun da diyemedim.
Sende hata konuşsana neden susuyorsun gücsüz biri olma neden gücsüz oluyorsun?
O an şoka girdim bir şey diyemedim
Tamam bekar da olsan yabancılara böyle şeylere izin verme yarın bir gün daha ileriye de gidebilir.
Bir ürün sordu. Telefondan kontrol ettiğim yerde bi anda elleriyle saçlarımı düzeltmeye kalktı kaç kez
Tanımadığım birisinin bana dokunmasından hoşlanmıyorum ama o an tepki de veremiyorum bunu nasıl çözeceğim
Çözemessin bunu dostum maalesef.
Sebep ne
Bitik birisin herşeye susuyorsun sebep bu
Şu an böyleyim evet de sesimi çıkarmayı öğrenmek istiyorum
Biraz sert ol cok yumusak bir karakterin var seni böyle harcarlar bu dünyada
Çok haklısınız. Zaten bu olayın olacağı varmış. Ben çok güleryüzlüydüm müşterilere karşı ondan dolayı yüz buldular. Saçma esprilere bile gülerdim bugün ciddi durunca onlar da ciddi oldu sorun bendeydi kesinlikle
sen kendini topluya bilirsin İçi temiz insanlardan biri olduğunu düşünüyorum. Hayatın sana 1 iyi gelecek sözü var bence.
Çok teşekkür ederim. Çok hassasım çok düşünceliyim bunun acısını da çok çekiyorum
Dediğimi unutma ilerde bir gün hayatın güzel olunca böyle biri bunu demisti dersin.
Çok teşekkür ederim.
Hassas olduğum için çok üzülüyorum
Üzülmene gerek yok kalbin temiz seninde karşına iyi biri çıkacaktır ve hassas olman onu sana başlayacaktır
Umarım öyle olur çok teşekkür ediyorum
Rica ediyorum kendine getirebildiysem seni ne mutlu bana.
Neden bozuk sorunlarını çözüme kavuşturmak bakabilirsin
İlk olarak güçlü ol eğer çok kötüysen seninle konuşurum cidden yardım etmek isterim
almanyaya geri dön bütün sorunların gider
İşin garibi ordayken de çoğu zaman odamdan çıkmıyordum bu başka bir şey bendeki
o zaman sende cidden sıkıntı var şu an almanyada olsam hiç sıkıntım kalmazdı ya.
Bende Almanya’da yaşıyorum neden bırakıp gittin
Erasmus ile gelmiştim. Ordaki hayatımı düşününce bunalıma girdim.
Yine gidebilirsin okuma çalışma vizesiyle
Ben Almanya'da 0 ay yaşadim ya ben ne yapayim
10 liramın olması hiç paramın olmamasından daha çok canımı yakıyor desem anlar mısınız 😁
Herkes aynı durumda olduğu için seni hepimiz anlıyoruz merak etme
Şunu demek istedim; eğer almanyayi görmemiş olsam canım daha az yanardı
Hımmmm evet mantıklı ama birdaha hiç gitmeyeceksin diye bir şey yok sonuçta
Temel sorun o da değil, ordayken de odamdan çıkmıyordum çoğu zaman. Bende bir problem var.
Belki bir geçiş dönemindesindir belki de yeterli maddi güvenceye sahip olmadan gezmek sana göre değildir. Örneğin o sırada kısıtlı imkanların varsa keyfini çıkaramıyorsundur. Belki de bir problem yoktur sadece mizacın budur
Her şeyin tannen de bir şeylerim eksikti her zaman ve ben ne olduğunu bilmiyordum.
Her şeyin tamken
Evde daha mı güvenli hissediyordun acaba
Dile daha az hakim oldugun veya bilmedigin bir şehir oldugundan olma ihtimali var mı
Dışarı çıkmak neden istemiyordun
Yok aslında. Penceremin perdelerini kapatıyordum, yiyecek içecek alıp dizi izliyordum. Bu bana güvende hissettiriyordu
Kötü bir şey değil insan en çok evinde huzur bulup gezmekten diğer insanlar kadar keyif almıyor olabilir.
Bu durumdan rahatsız ve mutsuzsan durum değişir tabii. Gitmekten hoşlanacağın yerler bulsan? Bir kurs olabilir (devletin ücretsiz kurslarından mesela)
Veya hiç tanımadığın ve tanışmak için heves duyabileceğin insanlarla buluşma ayarlasan
Çalışmıyorsan işe girmek için daha çok şansını zorlarsan. Belki hayatina insan aldikça aktifliğin otomatik artacaktir
yapacak bisey yok
Sorun ne