Kafayı yemek üzereyim üzüntüden intihar edicem neredeyse ölü gibiym. kimsenin eline dokunmamistim bir gece beni pislik takıntılının teki zorladı kizligim gitti korkumdan ne aileme soyleyebildim ne başka birine söylersem suçu bende görüp vururlar beni. çok kötüyüm elimde kanıt da yok aradan baya geçti. Psikolojim alt üst oldu bunu ilerde eşime nasıl açıklayacagim elimde ss var ama ssde inkar ediyor o. abilerim ablalarm yargılamayın yol gösterin bana zar dikimi falan mi yaptırsam ise yarar mı yoksa hiç biriyle evlenmesem söylemesem mi
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sakin sakin apla buyuk hata ama yolun sonu degil yeri zamani gelince aciklarsin hatayi kabul eden insan evladida cikar elbet
Ya kimse kabul etmezse beni her gün agliyorm
Yahu eder ama once sen kabullen tovbende sadik ol sikinti yook devir cook degisti
Devir zaten değişti erkekler bin beter ama ben Ailemden korkuyorm evlenirken falan öğrenirlerse
Sen soylemedigin surece kinse ogrenmez dedigim gibi nasil olsa bozuldu deyip her sevgili oldugunla yakinlasma yeter cok da sikma canini kendine deger ver o pi cte cezasini bulur insallah yetiskinsindir 20 ve uzeri
21 im
Sikma canini kendini topla insanlar hatalariyla yasayamaz oldu bitti var mi caresi yok okuyon mu
Okuyorm da odaklanamiyorm bu yüzden derslere falan ilerde ailem evlenirken falan illaki öğrenecek üzülüyorum
öğrenmezzz.. merak etme.. oldu bitti aplaaa.. getirebileceğin bişey yok isteyerek istemeyerek.. yani istemeyerekse şikayet et diyeceğim ama sen bilirsin.. gençsin Allah bile affederken onlara noluyor.. dediğim gibi salma.. Allahın izniyle güzel uzun bi ömür var önünde kimseye de anlatma senle Allah arasında kalsın..
Bunu yapan şerefsiz kim peki neyin oluyor
Tanimiyordum
Nasıl oldu bu o zaman ki
Kafam iyiydi zorla götürdü abi gerçekten çok kötüyüm içtiğim güne lanet olsun ne yapcam bir fikir ver aglamaktan helak oldum
Burada çok açık soramıyorum ki
Alkol mú ictin
Evet
Yaş hac
22
Sen istedin mi bunu yapmasini
Hayır
Nasıl düştün bu hataya peki dm den yaz
Abi civdivma ya
İntihar edicem aileme söylersem bende suç bulur öldürürler
Knk niye ediyon kolen olayim mutlu olursun dicem de ne diyon awk falan filan dersin simdi haklisin djsjd
Çok kötüyüm gerçekten
Taparsam iyi hissedersin , önemli oldugunu anlar bu tur bohtan seyleri kafaya takmazsin
Ailem çok katı keşke ölsem psikolojim alt üst oldu
Ölme birader niye ölüyon
Önüne bak ya
Yok psikolojim bozuldu her gün aglamaktan
Daha neler topla kendini kariyerine hedeflerine odaklan
Kariyerim hedeflerim iyi ama çok büyük konustm başıma gelmez sandım o takintjli pisliğin yüzünden aylardır agliyorm
Derslerine yoğunlaş kariyerin ilk hedefin olsun kaldiki tecavuze ugramişsin istemin disinda bir sey o yüzden gecmisine sünger çek
Ya ilerde istemezlerse :( evlenirken falan skntı olursa of
Sıkıntı filan olmaz hangi devirde yasiyoruz kaldiki seni yargilicak biriyle zaten evlenme
Takma bence şimdi pek takmiyorlar zari
Ama ben takiyorm çok kötü hissediyorum
boş ver ya bide cinsellik olsaydı
Yani bide bağlansaydin ona
En kötü ihtimalle diktirirsin
Sonuçta kızlığım gitti ya ilerde evlenirken ailem öğrenirse
Dm gel istersen
Kaç yaşındasın
Ciddiyim boylw bisey varsa cok basit çözeriz
Ne basiti ya
T. kp et kurtaracam ssni
Bekliyorum