Psikolojim çok bozuk ne yapabilirim?

Uzun yazacağım okumazsanız da canınız sağ olsun en azından ben rahatlamış olurum. Biraz kendimden bahsedeyim. Küçükken hayatı daha güzel olan kişilerden sadece bir tanesiyim. Annem öfke kontrolü olmayan, sinirli, hep kendini haklı gören garip bir tip. Babam ise tam aksine kendini kontrol edebilen tertemiz tatlı bir adamdır ama benim gibi o da sessiz sakin olduğu için aramızda manevi değerini hissedebileceğim bir ilişkimiz olmadı, belki de benle uğraşmak istemedi. Biraz ilerleyelim, benim büyümemle annemin manyaklığının artması doğru orantılı oldu. Özellikle ergenliğimin başlarında ota boka kızan bu "anne" dediğim kişi bana şiddet uyguladı. Anne ve babam arasında geçen kavgalardan ne kadar etkilendiğimi anlatmak istemiyorum bile. Ailem benimle hep dalga geçerdi hâlâ da geçiyorlar. Özgüvensiz eziğin tekiyim. Zaten küçüklükten hormon bozukluğum ve kilo problemim olduğu için arkadaşlarım da dalga geçerdi. Zamanla içime kapandım. Tek sırdaşım kendim oldum ama bu sorunları ben yeni yeni fark ediyorum. İçine kapanık biriyim, sosyal anksiyetem panik atağım var. Kafamın içi hep karmakarışık ve düşünmeden duramıyorum en sonunda kafayı sıyıracağım. Kendimle kavgalar edip duruyorum, kendime bağırıyorum. Aşırı sinirlendiğim zaman kontrolümü tam anlamıyla kaybediyorum ve bedenime söz geçiremiyorum. Bedenim tamamen kendisi hareket ediyor, kendisi konuşuyor ve insanlara ciddi şiddet uygulayacak kadar gözüm dönüyor. Sürekli arkadaşlarımdan kazık yedim ve insanlara asla güvenim yok. Küçükken annem bana bıçak çekmişti bu travma olarak kaldı bende. Bugüne kadar psikolojim hiç sağlam olmadı sanırım. Hep tiklerim oldu ve 6 seneyi aşkın süredir tırnak yiyorum. Asla gerçek anlamda mutlu olamıyorum, bir tanecik dostum var, beni hayata bağlayan tek şey o. İntihar etmek ve bu hayattan kurtulma fikri bana çok huzurlu geliyor. Öyle yazmak istedim okuduysanız çok teşekkür ederim. Umarım sizleri sıkmamışımdır sadece rahatlamak istedim biraz.❤️
Güncellemeler
+1 yıl
Yazmadıklarım da var ama kısa kesmeye çalıştım anca bu kadar oluyor sıktıysam kusuruma bakmayın.
Psikolojim çok bozuk ne yapabilirim?