AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
579Cevap
Tabi ki de girer aldatmya gevşek ligin adabı yok sonuçta saçmalama bence
Tamamen aldatmaya yönelik hareket En az SARI KART gerektirir... :S
2 senelik arkadas ve samimilik cok fazla bence aldatma olmaz sevg yeri ayri arkadasimin yeri ayri denmeli
bu nasıl genişliktir anlamıyorum zaten böyle olaylara girmemek bir bayanın kalitesini gösterir üstelik her şakada bir gerçeklik payı vardır unutma
bence girer ben şahsen patnerim varken başka kadınlarla mesajlaşsam patnerim öğrense nedese haklıdır!!!
yok canım girmez versende girmez sen kafanı yorma aldatmakla ne alakası var canım cok masum bir olay.
Girer ben mucuk falan fistan muhabbetlerini görsem yüzüne bakmam sevgilimin şahsen o cocukta inşallah görür
biraz daha sürdür.. geçmişi olan bir aşka başla... çift dalda oscara aday filmler gibi olursun ondan sonra
olmaz canım yasak olan tatlıdır bir bakmışsın daha sıcak yakınlaşmalar olur sohbet uzayınca bel altına da iniyor.
svgılının bu duruma kızmıyorsa onunla ılgılenıyorsn hal hatr soruyorsn bnce sayılmaz. tabı baska erkkle ne derece yakınsın :D
geyik ya da ne amaçla olursa olsun
bunu kabullenecek bır erkek yoktur
yaptığın ahlaksızlık bunu masumlaştıramazsın
Biriyle oldugunu hesaba katarak senle konuşsun.. Yok eğer kullandigi kelimeler hoşuna gidiyorsa yanlis yoldasin..
geçmiş olsun sevgilimin telefonunda öyle bişey görsem bırak görmeyi hissetsem bile basarım kıçına tekmeyi ama sevgilim yok :D
Kesinlikle karşı taraf senin onu aldattığını düşünür veya yalnızca kıskanabilir ama zaten bir erkek arkadaşı olan bir kız başka erkeklerle böyle ilişkilere girmemeli
aldatmaya girer tabi, tam tersini düşün ne olurdu? erkek arkadaşın yapsa bunu sence girer miydi
Yok kanki hic alditmis sayilmazsin sende ona karisma her kes yoluna oda baska biriyle konussun ayrilin gitsin ya seviyorum deme eyer ole bir sey yapiyorsan sinirlerim bozulur vallaha
Ben 4 yil ayni sinifta okuduğum, kanki kardeş reyiiz dediğim çocuğa 4 yilin sonunda asik oldum ve sevgili olduuk. Çok riskli canim benim.
şu an mutluysanız sorun yok sizin için :)
arkadaşın gaysa ok öbür türlü tam olarak aldatma denmez de ihtimali var denir.
İçin rahat ediyomu o önemli. Bence aldatmaya giriyo. Empati yap biraz sevgilin baska bir kızla konussa?
Empati yapsana. Onun iki yıllık kız arkadaşına şakasına muck bebek dediğini düşün.
Detayi okudum guldum 😄kendini kandiriyosun sekerim
Valla içerik önemli erkek milleti bu laflardan yüz buluruz valla söylemesi :)
işte tam bir hafif kız modeli kullan kullan at kenara
bebek mucuk oha yani bazı kelimeler sevgiliye özeldir
Sevgilin oluyorsa bu tarz arkadaşlıklara biraz dinginlik getirmek gerek bence
aladatmak sadece cinsel yolla olmaz tabiki girer. erkek arkadaş varken diğerleri neden !
Tabiki de girer. Bundan sonraki aşama zaten bayağı kötü
Aldatmaya girmez belki ama, sevgilinede aşık olmadığını gösterir bence..
aynı şeyi sevgilin kıza yazsa ve sen bu mesajları görsen napardın acaba
Edep lazım. Hiç haz edilecek şey değil. Empati yapıyorum, elim ayağım titriyor.
Geyigine versende bisey olmaz geyik sonucta boru degil yanii önune gecilmezz ;)
tabikide girer bir kızla bir erk arkdş olamz ztn
o zaman sanal sekste aldatmak sayılmamalı sana göre :)
Bana ters gelir bütün seven ve kıskanç erkeklerin hiç hoşuna gitmez
ih oh ne guzel geyigin boynuzlari bir tarafiniza batmasinda sorun yok :D
Senin sevgilin bir kizla oyle konussa ne anlarsin canim?
şaka amaçlı mı? aynısını erkek arkdaşın yapsa ne düşünürdün?
Sen arkadaşına ne gözle bakıyorsun bilemem. Ama mucuklu bebekli mesaj iyi niyete delalet degil :)
!!!
Noldu aşkımmm :) @hdtuna
Aldatmadir açık ve net o belki bu o kadar abartı değil ama diyelim ki çocuk öğrendi bunu yapan ilerde daha ileriye de gider diye düşünür başka şeylerle yargılanırsın.
Normal konuşulabilir de o kelimeler ağır olur daha farklı şeylerde söyler zamanla
Bilader neyin kafasını yaşıyorsun sen bal gibide boynuzlamış olursun sevgilini :)
girebilir. o kadar samimiyete gerek yok mucuk ne be.
Tam olarak aldatmak olmasa da hoş bir durum değil.
Eğer erkek arkadaşına bu mesajları göstermekten çekinmiyorsan aldatma değildir
Katil olma sebebi, ne kadarlık arkadaş olursa olsun herkes haddini ve yerini bilmeli.
Muck bebek nasil geyik amacli bildigin birbirinize yavsiyosunuz
Aldatmaya girmese bile yapilmamasi gerek ben sahsen boyle bisey olmasini istemezdim
Bence kaçamak olmuş bu ama bu yolun sonu yol değil söyleyeyimde :D
Aynisini senin sevgilin yapsa ne dusunursun
Boyle seyler ban ters
saçmalık. detayda erkek yazdığın yerlere kız yaz, sonra o soruyu kendine sor. bulursun cevabı zaten kendin
Kızın sevgilisinden veya kocasından bir başkasına bu sekilde konuşması dogru degil bana göre zaten öyle kızlarada kimse baglı kalmaz
Bence karşı cins kendi hemcinslerine göre daha iyi arkadaş daha iyi dost hatta sırdaş oluyor o yüzden bende arkadaş olabilirsin önyargıya gerek yok
yok girmez girer mi hiç? hatta * bile aldatmaya girmez ne de olsa geyik yapıyosun arkadaşın yani nolcak ki
Girer bence bir seviye vardır arkadaşınla bugun mucuk bebek bilmem ne diyen yarın neler ister yapar seni kandırım boş anında
2 senelik arkadaş dahi olsa bence öyle kelimeler kullanılmamalı. bence girer.
Olmaz oyle sey. Bende bir kiza mucuklu bebekli mesajlar felan atiyim o zaman. Hic hoslanmam bu durumdan.
Arkadaşının dudağına yaklaş bakalım bir dur arkadaşız biz diyecek mi sabaha kadar nefessiz öpecek mi
boşver mesajlaşma bayanın erkek arkadaşı olmaz görüşümce!
olursada kafasını kırarım onun :D
sevgilisi varsa yeter!
sevgilim var ama başka kızlarla toplu seks yapıyorum. ama arkadaşça yapıyoruz. onu aldatmış sayılırmıyım? sorun aynen böyle !
girer. biz kızlar duygularımıza kontrol olabiliyoruz ama erkekler öyle değil. çok gördük arkadaş gibi yaklaşan erkekleri ya da eskiden kanka olan nice sevgilileri