Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşca sohbet etmek ediyosan bence sıkıntı olmuyo
bana terapi gibi geliyor :)
herşeyini tanımadığın insana paylaşıyorsun dertleşiyosun o dertleşiyo bence gayet güzel bişey ama sen rahat durmayıp karşındakine bişeyler besliyosan ve yaşıyosan aldatma olabilir.
bir cafedesiniz garson geldi menüyü veriyo servis açıyo o sırada sohbet ediyosun konuşmaya başlıyosun bazen görüyorum sohbet eden kişileri oda aldatmamı oluyo :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne kadar dogru oldugunu degil ne kadar dogru olmadigini arastir ayiptir insanlarin duygulariyla oynamahin boyle seyleri kasarlar yapar kendine yakistiriyorsan devam et
89 Yorumla
Soran+1 yılDevam etmicem huzurum yok kendime kızıyorum yapmazdım boyle şeyler ilk defa oluyor boyle
Soran+1 yılHemen duzelticem kendimi hep bu site yuzunden böyle oldum insanlarla iletişim kurmak çok kolay
Soran+1 yılİnsanlar yazıyor ister istemez iletişim kuruyosun ve bazen arada bağ oluşabiliyor 3 yıdır asla kimseyşe knuşmadım sevgi anlamında ama burada konuştuğum biri var
Soran+1 yılHauır bilmiyor
- +1 yıl
Bu tamamiyle senin hatan yapmaman gereken şeyleri yapıyorsun istesen bu siteden gelen mesajlarada cevap vermezsin ama içinden geliyor işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bir arkadasim ldukca rahat konusuyordu ve bundan mutluluk duyuyordu hatta sevgilisi bunun okudugu sehre geldicocugu okula sokmadı neymiş bunu bir erkekle görürlerse talibi çıkmazmıs işte boyle bir kızdı bizim gözümüzdr ucuz bir kızdı herked ayıplıuordu ama arakdas olarak kpnusırsan bak o ayrı işte insan sadık olmalı
00 Yorumla
+1 yılkonuşmana bağlı bu arkadaşçada olabilir başka şeyde. sonuçta seninde kendi hayatın var. zaten kendinii bilen insan öyle şeyler yapmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatıyorum bildiğin sevgi anlamında bir konuşma ve mutlu değilim
- +1 yıl
çocuga yazık ediyorsun sevgiline
Soran+1 yılYol yakınken kendime çeki duzen vermeliyim
- +1 yıl
bencede çeki düzen ver sevgilin varken baska erkeklerle konusmakta ne sevgili anlamında?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim 6 ay süren bir ilişkim oldu. Sevgilimle hemen her şeyi yaşadık ve birbirimizi çok sevdik. Bir gün beni çok saçma bir sebepten terk etti ve gitti her yerden engelledi bir daha yüzünü bile göremedim. Ayrıldıktan sonra bir şekilde facebook instagram hesaplarını ele geçirdim ve benimle birlikteyken başka erkeklerle flört ettiğini kendi gözlerimle gördüm. Kör olmayı istedim o an... Diyeceğim öyle insanlara bacım çocuğu deniyor ve herkesin bacım çocuğu olmasına gerek yok. Sevgilisi olan bir erkek veya bir kadın kim olursa olsun sevgilisine sadık olmalı. Sıkıldıysa artık sevmiyorsa ayrılıp istediği boku yiyebilir ama birlikteyken asla yapmamalı. Flört anlamında mesajlaşmak da net aldatma sayılır illa sikişmelerine gerek yok!
120 YorumlaSevgilisi olan birinin ondan habersiz burada olması yanlıs bu bir. ikinci olarak da kesinlikle şöyle bir ayrım var eger sen sevgılınle ılgılenmıyor ona mesaj atmak yerıne aynı anda gıdıp başkasına yazıyorsan ve sevılıne daha az vakit ayırıyorsan gecenın bır yarısı başka bır adamla konuşuyorsan buna aldatmak denir.
28 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldatıyorum resmen bunu ona söylemeli miyim yoksa konuşmayı kesmem yeterli mi olur çünkü iç huzurum bozuldu kendime çok kızıyorum
Soran+1 yılİlişki zaten üç yıllık bu zaman kadar ilk defa bir erkekle konuştum o benden asla beklemez boyle birşey konuşmıcam artık ama yinede ona boyle birşey yaptığım için kendimi hep kotu hissedeceğim
- +1 yıl
benımkıde 4. yılda senin gibi yaptı önce cok kızdım güvenim sarsıldı sonradan ayrıldı ama bu olaydan dolayı ağlıyordu ayrılalım dedı sevdıgım ıcın kızdım sadece ayrlmadık ama sonrasında bu sefer canlı canlı adamlarla takılmaya başladı o zaman ılıskı bıttı işte yapmayın böyle şeyler kımse bunları hak etmıyor böyle birşeyi hissetmeyide hak etmiyor...
Soran+1 yılO kötü duyguyu sevdiğim adama yaşatmak istemem asla o bana çok guveniyor ve seviyor boyle sıradan insanlar için hayatımın aşkını kaçırmayacağım
Soran+1 yılAsla yapmayacağım teşekkurler yorumlar için
+1 yılBirde sevgili anlamında konuşuyorum demişsin, ben harbi sizin gibi nesilin de, sizin sevginize de ne diyim, ulan yazık değil mi o çocuğa hee, yazık değil mi, sizin gibi nesilin de, sizinle aynı nesil olmaktan acı çekiyorum ne pislik insanlarsınız bee 🤮
00 Yorumla
+1 yılArkadaşça boyutta değilde farklı boyutta konuşuyorsan yaptığının ne olduğu lügatımızda açıkça bellidir. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılO seni canından daha çok severken sen onun canını başka bir erkekle paylaşıyorsan olmaz AİT ol aşk AİT olanlara yakışır.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısım eşeklik ettim
yoo alakası yok sadece konusursun fakat eger konu aska cinselliğe kayarsa kapat konuyu derım ben sevgılımden boyle bısey beklerım yoksa konusmucakmı arkadaslarıyla sacma
00 Yorumla
+1 yılbende onu yapıyorum :Dd hakediyosa yap haketmiyosa yapma :))
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen ona çok kızıyorum beni üzdüğü için o zamanlarda başkasıyla konuşuyorum hakettiğini duşunuyorum ama asla haketmiyor ben kendimi kandırıyorum sadece ve bu şekilde mutlu olamıyorum her ikisiyle de
- +1 yıl
bende öyleyim valla
+1 yılOlmaz normal konuştuğun sürece dostlarımla sevgilim var diye mesajlaşamazmıyım
14 Yorumla
Soran+1 yılNormal konuşma değil bildiğin sevgi anlamında
- +1 yıl
sevgilin varken diğeriyle flörtleşmek mi? arkadaş veya dostsa sıkıntı yok konuşmakta ama farklı şeyler mi konuşuyorsun?
Soran+1 yılFarklı şeyler derken cinselliği kast ediyorsan hayır o şekilde değil sevgi hoşlanmak anlamında
- +1 yıl
Yani sevgi baya sevgilin var ama başkasından mı hoşlanıyorsun?
aldatma oluyomu ney bildiğin aldatma doğru değil kuzucuk.. yapma..
12 Yorumla
Soran+1 yılYapmamalıyım 3 yıllık ilişkim birde
+1 yılbenim kank var sürekli mesajlaşıyor mesajlaşıyor sevgilisi olduğu halde paslaşmasını doğru bulmuyorum -.-
10 Yorumlasen onu oda seni arakdaş olarak göreüyosa problem yoksa sıkıntı olmazda ötekince bence ayrılığa kadar gider :D
00 Yorumlaİnsan zaman zaman evli iken bunu yapıyor , sen daha sevgilisini , bir kimseye aidiyetin yok , rahat ol...
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun yinede sevgilim varken başkasıyla konuşmamam gerekir
+1 yılamaaan çaktırmadan yap dünyaya bir kere geliyorsun taş gibi bir kız çıksa sevgilin gömçürmicek sanki
00 YorumlaPeki sevgilin sen varken baska bir kizla konussaydi empati kur bakam?
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla affetmem onu. Yanlış yaptığımın farkındayım ve hiç mutlu değilim ona söylesem hayatının en büyük hayal kırıklığını yaşar ben bile kendimden beklemem boyle birşeyi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hic dogru bisey degil ama seni buna iten icindeki bir bosluktur
04 Yorumla
Soran+1 yılBu bahane değil işte sonuç olarak aldatıyorum
Soran+1 yılFarkına vardım hata yaptığımın ve konuşmayacağım kimseyle sadece hayatımdaki insan olmalı
niye olsun adam akıllı konuştuktan sonra benim dostumun arkdaşımın çoğu kız ne yapalım yani
00 YorumlaEski arkadaş olabilir ama başka arkadaş edinip konuşmak doğru değil bence
02 Yorumla
Soran+1 yılO erkek arkadaşlarımla konuşmama bile izin vermezken benim yaptığıma bak
- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılAldatma denilemez konuşmanın içeriğini bilmeden ama doğru değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğdirmediğin sürece aldatma olmaz devam et cancan.
10 Yorumla madem boyl bır huyun var neden sevgılı yapıyorsun kı
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir huyum yok ilk defa yapıyorum ve kendimi berbat hissediyorum
+1 yılkesinlikle aldatmaya girer sevgilin varken neden başkasıyla konuşma ihtiyacı duyuyorsun ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılİlgi biraz heyecan bilmiyorum ama kendimi kötü hissettiğim bir gerçek
- +1 yıl
hım... anladım bir yönün yap bir yönün yapma diyor anlayabiliyorum bende aynı durumdayım
Soran+1 yılKötü hissediyorum ve mutlu olamıyorum doğru olanı yapmalıyım ama kendi nefsime söz geçirebilirim
- +1 yıl
geçiremiyosun ama dedim ya bendede aynı durum var kötü hissediyorsun ama bir yandanda zevk alıyorsun
Senin gibi tek eslilige karsiyim birden fazla es olabilmeli bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır fazla eşliliği savunmuyorum kendimi eleştirmek için sordum soruyu beni yargılayın diye
hiç doğru değil. Ben büyük problemler yaşadım senin sevgilin benim kadar da anlayışlı olmayabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıleeee sorduğuna göre yapıyosun sen bunu anlaşılan?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Eee ozaman peki sevgilinle sorunmu yaşıyorsun?
başka erkeklerle konuştuğuna göre seni anlamıyor vs gibimi?
Soran+1 yılSadece uzun suredir birlikteyiz ve sıkıcı bir hal aldı ilişki o eski heyecanı ilgiyi istiyorum o da olmuyor başka biriyle konuşarak kapatçaya çalışıyorum ama yalnış yapıyorum
- +1 yıl
Hımmm evet zamanla bazı şeyler tükeniyor haklısın, bu durumu yaşıyoruz..
uzun süreli ilişkilerde ve evliliklerde oluyor zamanla
ama gel görki ilgi görmeyi sevmeyen kadınlarda var :)
tersine dünya işte isteyene vermiyo
olanda beğenmiyor :)))
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılEmpati kur. En güzel cevap budur.
20 Yorumla
+1 yılkonuşmanın şekline ve içeriğine bağlı..
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgili anlamında bir konuşma hiç aldatmam zannederdim ama yapıyorum buna iten ne bende bilmiyorum
- +1 yıl
bari diğerinden ayrıl onun hakkına daha fazla girme.. vardır seni buna iten bir nedenin.. ama doğru olanı yapmak zorundasın..
Soran+1 yılBen sevgilimi değilde diğerini bırakcam
- +1 yıl
o halde devam edeceğin kişiye yaptığın şeyi söyleyip tercihi ona bırakmalısın... belki o seninle devam etmek istemeyecek bunu bilmeye hakkı var
Soran+1 yılSoylersem beni asla affetmez ilk defa böyle bir hata yaptım insanız ama ona bunu anlatamam
- +1 yıl
senin hayatın senin seçimin..
+1 yılSevgilin baska bir kizla konussa ne kadar dogru
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok canım ne aldatması sadece kenarda yedekte bekletmek seninde hakkın
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil bana göre.
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatma oluyor işte insana çok cazip gelsede iç huzurunu yok ediyor çünkü kendini kötü hissediyorsun
- +1 yıl
O zaman konuşmamak lazım *-*
Soran+1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru tarafı yok ki ne kadar olduğunu soruyon :S
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım
- +1 yıl
O zaman yapma :/
Haberi varsa sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılHaberi yok
+1 yılNe konuştuğuna bağlı.
00 Yorumlasenve doğrum bize sormayı geçç
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç değil..
Doğru değil neden böle bişeye gerek duyuyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sadece eski heyecanı sevgiyi arıyorum
Soran+1 yılOnunla da konuşacağım ama ona bu durumu soylesem anlayış gosterir mi?
Soran+1 yılO evleneceğim adam üç yılımızı verdik hata yaptım ve pişmanım bunu ona soylemeden de yurumez mi
Soran+1 yılBilmiyorum ama mutlu olmasam bile mutluluğu başkalarında aramak çok yanlış
Aynısını o yapsa
Bir de böyle düşün01 Yorumla
Soran+1 yılTahammul edemem oyle bir şeye
Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Olur konuşma uslu kız ol
00 YorumlaAllah sabır versin sevgiline.
00 Yorumla
+1 yılDoğru bir mesele değil
00 Yorumla
+1 yılSevmedigin kadar dogru
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mesajın içeriğine bağlı
00 Yorumlaen kızdığım şey işte bu herkese ümit vermek salak
00 Yorumla
+1 yılsevgilinle kaç yıl oldu berabersin
00 Yorumlaisteyen istediğini yapar
00 YorumlaAldatma oluyor
00 Yorumla
+1 yılSurtukluk yani net..
00 Yorumlaçok yanlış
00 YorumlaHiç doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış.
00 YorumlaAldatiyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldatıyorum demek ki bende aldatabiliyorum yazık. İlişki inin süresi uzadıkça insan ilk heyecanı arıyor hep insanları yargılardım ama bende yapabiliyomuşum şerfszliği.
Soran+1 yılYok ayrılmıcam sadece kendime çeki duzen vercem bunu ona soylemelimiyim?
Çok yanlış bence. #D
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil yaptığın
00 YorumlaDogru değil
00 YorumlaAldatıyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru degil.
00 Yorumla hiç doğru değil
00 Yorumlaelbette aldatma olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. çok kötü bişeyyy
00 Yorumla
+1 yılyok olmaz aslaa
00 Yorumla
+1 yılPek dogru degil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?