Aldatmak dediğimiz şey sadece cinsellik midir? Aldatmak sevgilinin veya eşinin "aldanmasına" sebep olmak demektir. O başkalarıyla samimi konuşmadığını düşünüyor sen bunun farkındaysan veya sen kimseyle konuşmadığını söyleyip söylediğinden farklı bir şey yapıyorsan buda aldatmaktır. Bir insanla konuşmanın bir sorunu olmamalı iki insan normal bir şekilde tabiki sohbet edebilir bence bunda bir sorun olmamalı. Eğer biz diyebilecek kadar birlikteyseniz birbirinizden haberiniz olmalı bunları söylemelisiniz. Ve yazılarınızdan çok yazışırken sizdeki veya karşıdaki duygudur bence önemli olan. Mesela cinsel istekleriniz doğrultusunda konuşuyorsanız bence bu aldatmaktır. Onun bebeğim diye felan samimi konuşmasıysa hoşuna giden bence kişinin kendini tatmini söz konusudur aldatmaktır. Onun niyeti farklı ve siz bunu bilmenize rağmen konuşmaya devam etmek istiyorsanız bu durum hoşunuza gidiyorsa bence aldatmaktır. Bu benim şahsi görüşüm tabi. Yazdıklarınızdan çok hissettiklerinizdir önemli olan bence :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler görüşünü yazdığın için :)
En İyi Cevaplar
Yılın sorusu
51 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle
Şahsen ben sevgilim varken başka erkeklerle konuşmam içim rahat etmez ve tabiki aldatmaya girer her ne kdar arkadaşta desen sen o arkadaş dediğin adama muck falan gibi şeyler dersen ona farklı bir yaklaşımda bulunmuş olursun ve bunları söylerken sen neldar arkadaşın olarak görsende o senle alakalı farklı şeyler düşünür ve bunu sen kendin düşünmesini sağlarsın. Emin ol ki düşlüyodur hayalde ediyodur erkekler böyle erkekten arkadaş olmaz. arkadaşınında sevgilinin olduğunu bildiği halde seninle öyle konuşması da yanlış. Ve sevgilinde bu durumu öğrense söylesen direk ayrılır erkenler nedene değil sonuca bakarlar nedenini anlatsanda onların beyni sonuca yönelik. Kadınlar neden olduğunu ayrıntısına kadar bilmek ister. Erkekler öyle değildir söyledin veya duydu kesinlikle yollarını ayırır. Benim görüşüm bu tabi
03 Yorumla- +1 yıl
Yaşım 20 ve hayatımda bir kişi oldu hala birlikteyim 5 sene oldu o bana herşeyi öğretti yanlışlarımı doğrularımı ve ben hayatın gerçeklerini onunla öğrendim. Senide böyle örnek vererek bir şekilde anlatmaya çalıştım. Yaş 20 ama 30 yaşında ki birinden daha oşgun düşünüyorum hayatın gerçklerini biliyorum yanlışı doğruyu yanımdaki arkadaşların amaçlarını bir bakışla bile anlıyabiliyorum canım. Belki moralini bozdum kusura bakma ama senin doğru yolu bulman için doğruları söyledim. He dinleyip dinlememek sana kalmış ama benim görüşlerime uyarsan kazanan sen olursun. İnşallah ta dikkate alırsın söylediklerimi
+1 yılAldatma falan değil elbetteki ancak bunu aylar sonra anlamanda eminim fark etmen gereken bazı özellikler vardır :)
Analiz konusunu kastediyorum.
Hem bu kelimeler bence oldukça masumane :)50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
577Cevap
şahsi düşüncem sevgiliden habersiz karşı cinsle her yapılanlar aldatmadır. karşı cinsle diyorum bak. ki bu tarz konuşmanda ciddi sıkıntılar var. 2 senelik olsun 10 senelik olsun erkek her zaman erkektir. ne kadar klişe bir söz gibi değelendirilsede tam yerli yerince bir söz. yaratılışları gereği bizim anlamadığımız anda kafalarından binbir türlü şeyler geçebilir. asla aşağılamıyorum. dediğim gibi Allah'ın verdiği birşey o yani sen geyik yapıyor sanırsın o esnada o farklı düşüncelerdedir. bir gün olmazsa bir gün muhakkak yani. bu yüzden aldatmadır. hem karşındaki hem kendini.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ya aldatmaya girmese bile hiç hoş bir şey değil. Sen bir de onu düşün. Bir kız arkadaşına "yavrum, bebeğim..." dese sen ne düşünürsün. Belki de ayrılırsın ondan, değil mi? Bunlar hoş tabirler değil. Erkek arkadaşın olduğunda diğer normal erkek arkadaşlarınla görüşemezsin demiyorum. Görüşürsün hatta daha uzun süreli arkadaşın da olmuş olabilir ama araya belli bir mesafe koyman da gerekir. Sen koymasan bile e görüştüğün erkek arkadaşını yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için koyması gerekir. Bence iki tarafında niyeti iyi ise aldatmaya girmez ama dışarıdan öyle gözükmeyebilir. Hem dediğim gibi aldatmaya girmese bile doğru değil.
10 YorumlaEn iyisi sen kendini biliyorsun. Sınırları çizdiyse, 2 sene aynı seviyede kaldıysa o zaman aldatmaya girmez.
Ne korkunç gizli saklı işler hatunlar çeviriyor fakat sen gibi vicdan azabı çekmiyorlar. Bu konu seni rahatsız ediyorsa demek ki vicdanlı bayansın.
Benim özetim - çok sıkıcı ciddi sevgilin var, seni yeterince eğlendirmiyor, o yüzden ek arkadaşlara ihtiyaç duyuyorsun. Maalesef, bazı erkekler çok iyiler, fakat espri sıfır ve hayattan zevk almaya bilmiyorlar. Seni bu geyikdaş arkadaşa sürükleyen mesajlaşma olayı senin sevgilin sıkıcı olması. Bir sefer onu uzaktan aynı soru sor, fikir alırsın. Cevap negatif ise kes.11 Yorumla- +1 yıl
çok doğru
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Baslarim kankiye.. kanki ayagi... ayagi demisler.. tamam.. yakin arkadasidir , elemanin art niyeti yokturbelki ama , baskasina bebek dedirtecekse , ben yokum arkadas.. allah mesut etsin kankisiyle.. kizla erkek bir noktadan sonra atesle baruttur.. adamgibi konussunlar , flort eden sevgili adaylari gibi degil.. bu ne lakaytlik bu ne sululuk boyle , bebek ! .
10 YorumlaErkek arkadaşın biliyorsa mezhep genişliğidir. Bilmiyorsa öğrenirse öğrenince kızarsa pek tabi ki aldatmaya girer ki bir kızın bir erkekle böyle konuşması zaten ilginç. Ha bir de o erkeğin sevgilisi olduğu halde o kıza mesaj atıyor olması ayrı bir şeref konusudur. En az 2 kişiye Acil müdahale ile karakter nakli yapılması gereken bir vaka bu. Sen erkek arkadaşının başkasıyla öyle konuşmasına mesajlaşmasına misaade eder misin? Bu tip olaylarda genelde ayrılınca o yavş*k iki kişi sevgili oluyorlar. Ama siz şimdi birbirinize kardeş gözüyle bakıyorsunuzdur :)
10 YorumlaEskiden sorun görmezdim, ama tecrübeyle anladim ki, kendi ailen disinda ve tabi bir ensest türü sapkinlik yoksa, akraba, arkadas, evli, coluklu cocuklu kim olursa olsun. Bir süre sonra duygusalda bag kuruluyor. Arada bir sevgili, es var ise, bu durum hakli olarak kiskancliga sebep olabiliyor ve tabi en önemliside sadece kendisine ait olmadigi hissi olusturabiliyor. Bu sonuncu aldatildigi hissine kaptirir ve sorunun cevabida burada saklidir. Bir iliski 3 kisilik olursa, aldatilmak vardir diyorum ben
00 Yorumla
+1 yıl1- sık sık başka erkek ya da erkeklerle konuşman mesajlaşman dogru değil senin hayatını güzelleştiren bir erkek (sevgi-lim) dediğin biri var.
2-Lakayıt kelimeler kullanmanız birbirinize hitap etme şekliniz o erkek arkadaşının senin sevgiline saygı göstermediğini gösterir aynı saygıyı sende göstermiyorsun.
3-Aşkın sevginin gerektirdiklerini yerine getirmedigini gösterir bu..
4-Eger gerçekten sevseydin sen hayatında başka erkeğe ihtiyat duymazdın ne dost ne arkadaş olarak..
5-ego tatmin etmek için birçok kişi tanımaya gerek yok elindekilerin degerini bil arkadaşların arasında seviyeni belirle bu seviyeyi koru...
6- Çok yazdım yorumdum.. :))02 Yorumla- +1 yıl
neden ki?
Şahsen tepki gösterebilirsiniz görüşüme ama; eğer sevgilisine ilgi göstermeyen, gerektiği kadar destek ve yanında olmayan biri aldatılıyorsa önce bir kendine bakmalıı. Eğer sevgilim beni sevgiden, ilgiden mahrum bırakır ya da başka bir tabirle sevgilim varken eksik hissediyorsam. Hatta ve hatta kendimi flört ederken görüyorsam, değil flört eğer bu düşünce aklıma bile gelebiliyorsa bunun suçlusu sevgilimdir ve başka birine yaklaşmama müsade etmiş olur. Seven sevdiği için çabalar mücadele yoksa yürümez. Bu göreceli bir yaklaşım. Ama eğer mücadele ve ilgi varken böyle bir şey oluyorsa elbette affedilebilir değil durum. Fakat eksik bırakıldıysam bu kez karşımdakini asla affetmem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililer birbirine özeldir. aynı durum erkek arkadaşın tarafından başka bir bayanla olsa senin düşünce ve tepkin ne olur?
Demet akalın, ibrahim kutluay, vede ''demet şener'' sözde : arkadaştılar ve güven söz konusuydu demet şenerle İbrahim kutluay ve demet akalınla ... arkadaşça, dostça, vb. vakit geçir beraber, birbirinle muhabbet et, huy, kişilik, anı vb. birbirine anlat derken : demet şenerle İbrahim birbirine aşık oluyor ve demet akalın yalnız kalıyor !!! küsse veya nefret etse ne yazar yalnız kaldı ve en yakın arkadaşıyla aldatıldı.. arkadaş dedi kötü düşünmedi ve kaybetti. Bu vb. konularda başka karşı cins olmaz arkadaş olarak bile olsa.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanların düşünce yapıları ahlak yapıları farklı farklıdır ama ben şu an bunun doğru olmadığını düşünüyorum. En yakın kankalardan biri diğerine aşık olabilirken 2 yıllık arkadaşınla şaka amaçlı öyle konuşmak hiç doğru değil. Arkadaşlığın bir sınırı vardır o zaman insnalar öpüşsünler sadece öpüştük bir şey hissetmedik şaka amaçlıydı desinler demeye girer bu hiç hoş değil benimde yakın arkadaşlarım var duygusal olduğumda konuşabildiğim ama her zaman arada bir seviye vardır koruruz onu bu yaptığın hiç doğru gelmedi Allah'tan da hiç bir zaman böyle olmayı ben istemem
20 YorumlaNiyetine bağlı arkadaşcaysa sorun yok neden aldatmaya girsin ki , e mucuk yazmızşın derler tabi herkese normal gelmeyebilir ama kişinin lisanı ile alakalı bu kelime ve üslubuyla , bence normal , her küfrettiğine o eylemi uyguluyormusun ve uygulamak içinmi söylüyosun onun gibi birşey , mucuk dersin görüşürüz anlamına getirir , mucuk dersin yiyişelim anlamına getirir , bu senin arkadaşınla aranda kişisel münasebetindir , kişiden kişiye durumdan duruma değişir...
10 YorumlaÇok fazla kızacağım söylenemez ama sevgilimin benden başka muhatabı olacaksa ikisinin de belli bir haddi olması kesinlikle şart. Öyle muck falan, bebek falan kabul etmem ben bile söylerken utanırım hafiften bu kadar rahatlık nerden geliyo diye sorarım. O 2 senelik erkek arkadaşlar dediklerinizin görünmeyen bir tarafı vardır muhakkak. Yoksa nerde öyle fanteziler. Öpücük atmalar falan. Yani en fazla kanka naber iyidir kanka senden naber olmalı :) Az ötesi olursa çıldırırım.
Dmi ama? :)) @SıcakAyaz02 Yorumla- +1 yıl
O nasıl bir soru anlamadım şu an bize değil sevgiline sormalisin bence aaldatmaya girer mi diye ha soramiyorsan girer.
Benim arkadaş çevremizde konuşma tarzimi biliyorsun caniçim benim nasıl bir kız olduğumu da biliyorsun ne öyle birşey yaparım ne de bir erkeğin değil iki yıl 10 yıllık dostum da olsa bunları demesine müsade ederim aşık olduğum gonlun rahat olsun :) @BLight
Gec bu isleri. Sana bir tavsiye vereyim, eger aldatmassan aldatilirsin. Bunu sakin unutma ))) aldatmak zeki insanlara ozgu bir davranistir. Cunku karsidaki seni aldatirsa terkederse , ki % 90 bunlar oluyor millet kivraniyor ask acisindan. En azindan bende aldattim hak ettim drr gecersin.. canin yanmamasini istiyodan yedekte birileri olsun. Mesela bwn aldatamayan biriyim cunku kendime saygimdan dolayi cok igrenc geliyor. bu yuzden bende karsimdaki cok sevmiyorum
. Bir gun biter nasilsa diyorum. Gidersede uzulmuyorum :))10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence girer. Bunu düzeltmen gerekir. Her erkek bunu kaldıramaz bu arada unutmayalım ki her şakanın altında yatan bir gerçek vardır ! Ayrıca sevgilin olduğunu bildiği halde o tip mesajları atan erkeği ben adamdan saymam. Bu hareketi adam olan hiç bir erkek kabul etmez. Tabi şu da var sen 2 senelik arkadaşım der geçiştirirsin o da 1 tane kız arkadaş edinir o da öyle konuşur hoş bir durum olur mu? ya da önce ki kız arkadaşıyla bu tip konuşması hiç hoş olmaz.
İlişkide her 2 tarafta saygı göstermek zorundadır. Eğer 1 taraf göstermiyorsa ilişki uzun sürmez kavgalar çıkar. Sana normal gelebilir ama bu kesinlikle aldatmaya girer. Şöyle düşün mesela o erkek arkadaşın yazdı veya o tip konuştuğunuz öğrenildi sevgilin ne kadar kötü duruma düşecek bunu da mı hesaba katmıyorsun? Arkadaş ortamında alay konusu olacak dedikodu yapacaklar. Çoğu kişi adam bile değil sevgilisi başkalarıyla kırıştırıyor kendisi buna hâlâ müsade ediyor vs vs.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkça söylüyorum. Yazıldığın çocuk senin kendisiyle çıkmanı istiyor , sen kankam diyip geçiştiriyorsun , sevgilin ise boynuzlanan ve farkında olmayan birisi. Sevgilin yerinde ben olsam seni bir kaç kez uyarır sonra devam edersen ayrılırdım. Yanlız şunu unutmaki yazıştığın çocuk hatta bebeğim filanda diyorsunuz senin sevgilin olduğunu bildiği halde seninle ilgileniyor sakın darılma ama yazıştığın çocuk tam bir i... Nin teki bunu sakın unutma benden bir abi tavsiyesi sevgiline önem ver çünkü düşüncelerin pek gelişmemiş
00 Yorumla
+1 yılMuck muş bebek miş... Hiç sevmediğim şeyler. Vıcık vıcık. Üstelik sevgilin de olmayan biriyle. Geyiği yok bu işin arkadaşım akıllı olun biraz başlarım muck unuza bebeğinize sizin yüzünden ne ilişkiler bitiyor haberiniz yok. Ne gevşek be geniş insanlarsınız yaa çözemedim arkadaş ben mi geri kafalıyım siz mi genişsiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılgeniş değiliz sadece fazla geyiğiz :)
- +1 yıl
O da gevşeklik oluyor işte canımın içi
Bence aldatmayi ne olarak dusundugunle alakali yani sence aldatmis olmak için illa yatağa mı girmiş olmak gerekir yoksa karsinda ki kişi sana aynisini yapsa normal mi karsilardin aldatmadan saymayip bunu dusunmelisin
birde tabi bu konusmalarda sen cok net kendinden eminde olsan sadece arkadaş oldugunuza (ki soruyu soruş biçiminden pek emin degilsin gibi geldi bana) karsinda ki kişi de senin gibi mi düşünüyor acaba20 YorumlaSaçmalığa bak. Kizsin sen az düzgün dur. Iki senelik degil yirmi senelikte olsa aldatmaktir bu. Benim uc senelik iliskim var gözüm başka bir erkege baktiginda bile vicdanen rahatsız oluyorum. Gerçekten çok genissiniz. Erkek arkadasin sana ne yapsa hakli. Egonu tatmin etmek için hayatindaki erkegi boynuzluyamazsin. Erkek arkadaşına yazik ayril sonra ne b*k yiyosan ye.
30 Yorumla
+1 yılBana ters , sana yorumn? Sen ister misin öyle olmasını , bencillik etme şimdi çifte standartlaşmak yok? yaptığının aynını onun yaptığını düşün? istemezsin niye? ç. çünkü o erkek nolur nolmaz demi? sizi gidi hınızrlar sizi !!! yapmayacaksın tabikide ALDATMAK !
20 Yorumla
+1 yılBen zaten ilişki içindeyken başka erkeklere Yazismaya karşıyım. Yanlız daha onceden tanıdığın arkadaşınsa sorun yok. Ben mesela en yakin arkadasimi 5 senedir taniyorum sonrada sevgilim oldu. Ama boyle bebek muck falan asla yazmiyorum. Konuşmam ve yazismamla dikkatliyim ne olursa olsun benim bir sevdigim var çünkü
10 YorumlaEger sevgilin nisanlin kocan vs istemiyorsa karsi geliyorsa, aldatmakdir!
Aldatmak cinsellik degildir sadece, baska bir erkegi dusunmek onunla vakit gecirmek konusmak hayal etmek dinende yanlisdir eger nikahliysan. Aynisi erkek icinde gecerli. Nikahli degilsende partnerin icin hos karsilanmiyorsa dogru degildir10 Yorumlabir kız için o kelimeleri yazmak da yanlış anlaşılmaz ama öyle elemanlar var ki kızlar selam verince kendinden hoşlandığını düşünüyor. Ve şunu da söyleyim, sizin kanka - kardeş dediğiniz elemanlar neler neler düşünüyor bir bilseniz. Hemcinslerimizi bizden iyi bilen yok. O yüzden ben erkekle mesajlaşmasına bile karşı olurum her zaman.
10 YorumlaAldatmak demeyelim ona ama yinede olmaması gerekir. Eğer sen bir insanı gerçekten seviyor ve ona sadık kalmak istiyorsan. Çerçevenin dışına çıkmamalısın. Çünkü insanları tanımak çok güç sen ona arkadaşım diyorsun ama ne belli onu sana o şekilde bakmadığı? O yüzden dikkatli olmakta fayda var derim.
10 Yorumlaeğer sen karşı tarafta bu davranış biçimini benimsiyorsan bu normaldir...
empati yani.. :)
bu durumda bu anlayış ve hoşgörüye sahip bir partnerin olması gerekir..
genelde erkekler erkek kardeşin dışında kimsenin sana muck, bebek vs.. tarzında cümleler kurmasından asla hoşlanmaz..
hele kadınlar asla tahammül edemez buna...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılMesajın içeriğine ve gizliliğine göre değişir.
Aslında mesajın içeriği ne olursa olsun, saklama gereği duymuyorsan aldatmaya girmez. Yani sevgilini durumdan haber edebiliyorsan, kendi ilişki sınırlarınız içinde sorun yok demektir. Ama saklama gereği duyuyorsan orası ayrı. Aldatmak demek saklamak demektir zaten.10 Yorumla
+1 yılaldatmak değilbu bene
ama
karşılıklı güven 2 lemesi erkek arkadaşın bilmesi lazım bunu
sqana şaka geyik gele bilir ama okarşındakine gerçek geliyor senin sevgilin ama
benimle daha çok konuşuyor oo bak mesajlar oo şamata geyik senin başın yanar yanarki ne yanar10 Yorumlaarkadaş gördüğün kişinin hiçbir zaman tam olarak kafasının içindekini bilemeyeceğin için ne kadar yakın da olsan bir mesafe ayarlayabilmelisin. o, bu görünmez mesafeyi hep hissedebilmeli. muck tarzı kelimeler bir sınırın ötesine geçilebilir izlenimi verebilir karşı kişiye bence. bu belki sana göre safça sevgi dolu bir kelimedir fakat ilettiğin kişi farklı bir frekans yakalayabilir. aynı etki partnerinde de oluşabilir. bu tam olarak bir aldatma değilse bile, kapı aralanır. dikkatli olmak lazım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkarşındaki arkadaşın senin yollu içten kaşar biri olduğunu düşünür ne kadar belli etmesede. erkekler bir kadında her leyi anlarlar. kimin kaşar kimin hanım efendi olduğunu. sen böle yapmayı kes canım. hem senin için hemde sevgilin ve arkadaşın için başına bela gelir.
10 Yorumla Aldatma sayılmaz aslında... Zaten bir ilişkin varda başka biriyle de konuşuyorsan, ilişkin sana beklediklerini verememiş demektir. İki arada bir derede kalma durumun oluyor bir anlamda. Yani bir geçiş dönemi. Karar vermek zorundasın. Bu kadar basit. Ama zor bir karar.
00 Yorumla
+1 yılNasıl ve ne için mesajlaştığına bağlı olmakla birlikte önemli ve mesaj attığı kişi , tanıdık olmadıkça evli ya da sevgilisi olan bir bayan başka bir erkekle mesajlaşmamalı. Bir de üstüne sizin yazdığınız gibi gereksiz samimi hitap kelimeleri , nidaları geçmemeli. Bence bu bir kısmi aldatmadır.
03 Yorumla- +1 yıl
Mesajlaştığı kişinin evli olup olmadığını yazmamış ama dediğim gibi mesajlaşma konusu önemli ve mesajlaşılan kişi tanıdık olmadıkça evli ya da sevgilisi olan bir bayan başka bir erkekle olur olmadık böyle lakayıt bir şekilde mesajlaşmamalı. Mesajlaşmak özel bir diyalog şeklidir zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gerçeği sende çok iyi biliyorsun ve vicdanını 2 senelik arkadaşım diyerek rahatlatmayı bırak.
Aldatıyorsun veya oynaşıyorsun işte belli.271 Yorumla- +1 yıl
Bir insanın arkadaşıyla konuşmak neden aldatmak olsun ki?
Buna aldatma demeyelimde saygisizlik yapmis oluyorsun bence iliskini gözden geçirmelisin bir kadın sevdigi bir erkekle birlikteyken ilgisizlik gibi nedenlerden dolayı icgüdüsel olarak farklı kişilerden ilgi bekler ya seni yeterince tatmin edemiyor sevgi bakımından aç kalmış olmalısın sonuc olarak biseyler terski sende böyle biseye basvuruyorsun aranizdaki eksiklik neyse gider ve o bahsettigin arkadasla arana mesafe koy canım :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbana birini hatırlattın
hanım eşine sormuş , başka birini düşünmek , aldatma sayılırmı demiş, eşide yok demiş aldatma olmaz
kadın almanyadan bana kaçtı daha sonra, eşi onuda aldatma olarak görmemiş olsaki , eşini almaya geldi ,
yani adamına göre değişiyor :)02 Yorumla- +1 yıl
Tanıdık geldi
- +1 yıl
nerden tanıdık
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. girer. kendi tatmin etmektir bu.
aynısını yapsa hoşuna girer mi bunu çöz önce140 YorumlaKonuştuğun kişiyi sevgilinin biliyor ve bunu normal karşılıyorsa aldatmamış sayılırsın fakat bunu gizleyip arkadaşım dediğin kişi ile olan mesajları sevgilinle paylaşmaktan korkuyorsan bu aldatmaktır. Unutma aldatma sadece fiziki değil duygusal bir yönü olan bir eylem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatmak değil ama teoride aldatmanın başlangıcıdır ve seni seven adamın sana olan güveninin sarsılması veya zayıflamasına sebebiyet verecektir. Empati kurup senden onun arkadaşına aynı şeyleri yaptığını düşün sen nasıl bir tepki verir ve nasıl karşılardın?
00 YorumlaAldatmaya girer mi? Niyetim şöyle, niyetim böyle.. Nerde bu feministler, hani şu erkeklerin gözü dışarda hep diye hüngür sümük yırtınan feministler. Bunu bir erkek sorsaydı ne şerefini bırakırlardı, ne adamlığını... Bakıyorum hepsi arazi.. Bu olayda aldatma gerçekleşmiştir, ben kesinlikle kabul etmem mesela böyle bişeyi.
00 YorumlaBöyle saçma sapan cevabını bildiğin soruyu neden soruyorsunuzki tabi yanlış davranıyosun ben olsam senle arkadaşını logara kapak yaparım bağzı gereksiz insanlar dediğine kulak asma neymiş birşey olmazmış bunu erkek arkadaşın yapsa ondan karektersiz gevşeği yoktu kendinize çeki düzen verin biraz kızlar sözüm meclisten dışarı bağzı gevşekler boş boş yorum yapmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılsorunun cevabından emin olduğumu nereden biliyorsun. doğaüstü algısal güçlerin mi var
İkiniz de free olsanız üstüne ama arkadaşız deseniz eyvallah denir. Fakat hayatınızda bir insan olduğunda bazı ifadeler vardır ki sevgiliden başkası kullanmamalıdır. İşte o insan hayatınıza girdiğinde, bahsi geçen ifadeler varlığını sürdürüyorsa o kızla dört duvar arasına zor girerim arkadaş. Sonra sütçü mü tüpçü mü diye sokar şeytan insanın kafasına
00 YorumlaSorunun cevabını açık bir şekilde dile getmiş sanırım Mehmet Çoşkundeniz.
www.uzmantv.com/sanal-arkadasliklar-aldatma-sayilir-mi00 Yorumlabu erkek zaten senin 2 senelik arkadaşın demişsin ama sanki 20 senelik arkadaş gibi söylemişsin. bence herkesin arkadaşı olabilir, erkek-kız fark etmez ama şunu da bilmek gerekir her arkadaş sana arkadaş gözüyle bakmıyor olabilir. ve aldatma derken birinin dediği gibi aldatma sadece bedenen olmaz, düşünceyle ya da başka şekillerde de olur
00 Yorumla
+1 yılben ne arkadslar gordum sevdıgını soleyemeyıp sırf yanyana gelebılmek ıcın arkadas olarak yaklasan , sonucta erkek her ne olursa olsun muck bebek gibi kelımeler umıtlendırme yanı hoslantı sozlerıdır samımıyetı belırtır. kız kıza yazmanız normal ama erkek kız yazısmasında kullanılması yanlıstır ben acıklamamı yaptım mantıklı olarak hangısı dogruysa cevabını sen ver (kendı yasadıgım seylerden aldıgım ders bu)
00 YorumlaAldatma olmasasada o arkadasin sana yuruyodur yani yoksa benimde basima geldi mesela cok yakim arkadaşım vardi canım bebegim li felan konuşuyorduk sevgili yapti onlari kullanmadim mesela cunku cocuk telefonu kurcalasa yanlis anlicak olay felan cikicak kiz zorda kalicak ya da
00 Yorumla
+1 yılBence değildir sen bakma bu arkadaşlara :) Mesajına göre dostça bşr konuşmaysa sorun olmaz :)
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen kedicik
- +1 yıl
Aynen canım ya :)
Abi herkes tatmin oldu girer girmez ne bu fetbamı veriyoruz :)) aldatmak sadece konusmak degildir insan gözüyle bile aldatabilir bence ve bu arada bu zaman da sevgi ve sevgili olmadıgı için bildigin gibi yaşa ama hayatında kim varsa önce boşa :)) yoksa sana göre normal olan birsey bir başakası için anormal olabilir
10 Yorumla
+1 yılTerbiyesizliğe girer. Yok 2 senelik arkadaşım bilmem ne kılıfları bulmaya girer. Allah bilir kavga da çıkarıyorsundur 2 senelik arkadaşım o benim, normal arkadaşım falan filan diyerek. İnşallah adam seni bırakır da görürsün dünyanın kaç bucak olduğunu.
10 Yorumla
+1 yılSevgilin varken bir erkekle konusman bile yanlış birde muck falan diyorsun yani. çok net diyorum sevgilim olucak insan öyle birsey yapsa tekme tokat doverim o cocuguda onuda sonrada herkes yoluna derim. gevşeklik denir buna. K bakma ama adam olan yanında kaşar olsa bile laf ettirmez sahip çıkar korur. kaşarsa benim kaşarım der. ama bu durumda sende zaten soeun oluyor. sevgilin bilmiyorsa yazık biliyorsa oda gevşek diye düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılBana göre doğru bir şey değil, ben de erkek arkadaşlarla konuşuyorum ama naber nasılsın diyorum bitiyor. Öpücük atıp bebeğim desem ya da o dese bence bu aldatmaya girer, belki sen masumane düşünüyorsundur fakat karşındaki sana bunları yazarken haz duyuyordur nerden bilebilirsin? Bence yapma, o kadar samimiyete gerek yok ayrıca erkek arkadaşın görse açıklaması çok zor olur.
20 Yorumla
+1 yılerkek sana yakınlaşmadığı sürece ve sen ona yakınlaşmadığın sürece bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. sevgilinin senin kimlerle konuştuğunu bilmeli. bende konuşuyorum ama mesafe her zaman koyuyorum ve sevgilim kimlerle arkadaş olduğumu biliyor. sen yakın değilsen sıkıntı olmaz. ama sen yinede mesafe koy derim. sonuçta sahiplisin :)
00 Yorumla
+1 yılBence bu muck bebek disinda normal ama senin dedigin bildigin flortlesmeye giriyo. senin aklinda olmasa bile karsidaki bir erkek sonucta seni yanlis anlama olasiligi yuksek veya icinden ben bu kizi beceririm hiisssi olusur cunku sen ona oyle davraniyosun oyle hissettiriyosun bu aldatmak degilde ne?
00 Yorumla
+1 yıleski sevgilimden ayrılma sebebim tam olarak budur en yakın arkadaşıyla mesajlaşıyordum ve bu mesajların içinde bebek muck gibi kelimelerde geçmiyordu napıyorsun neler yapıyorsun gibi bana bir gün dedi ki ona mesaj atma bende dedim ki sana atmam ona atarım sonrası ayrılık iyi ki ayrılmışım şimdi çok iyi arkadaşım kendisi yani demem o ki seviyorsan sevgilini onun arkadaşına mesaj atma
00 Yorumla
+1 yılHer iki kişide kendini biliyorsa sorun yok,
Ancak erkek arkadasin
Bu durumdan rahatsiz olabilir,
Sana ne kadar güvensede karsi tarafa güven sorunu yaşar,
İlerlelen zamanlarda ilişkinize zarar verebilir,
Bazen geyik olarak bildigimiz şeyler gerçege dönüşebilir...00 Yorumlahata sende aldatmaya girer tabiki ne o kelimeler öyle seninkide kızlarla yazışsın kabul edermisin sana yazmöak yerine o kızlara yazdığını bir düşünse ne senin gibi ler aşk sevgi nin nedemek olduğunu bilmeyen insanlardır dün yanın en sadık canlısı köpeklerdir insanlar neden bazen bir köpek kadar sadık olamıyor:)))
00 Yorumlagirer tabi. adam olmasaydı huzursuz olmadan durabileckemiydin? yokluğunda onu arıyormusun? bunlara cevabın evetse basbaya aldatmadır. bunlara cevabın hayırsada iffetsizliktir evli bir kadının başka bir erkekle zaruri konuşmalar dışında ilişkide olmasının altında mutlaka mutsuzluk ve eşinden istediği ilgi sevgi veya seksi alamadığını tatminsizlik yaşadığını gösterir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz kalmış yakında içinede girer sen sevgiline sadakat gösterebilecek olsan o mesafeleri ve haddi kimseye vermezsin zaten. O insana saygın olsun biraz. Hiç bir artniyetin yoksa bile Lakaytlıktır bu. Ne gerek var?
insan gibi konuşup hitap edemiyorsunuz birbirnize?20 Yorumla
+1 yılGirer tabi mucuk ne sevgilim olcak birine mucuklu falan mesaj aricak ikisinide bir operim bir daha dudak gorunce kacarlar
952 Yorumla- +1 yıl
Gorusune katılıyorum_
- +1 yıl
bence eig
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi erkeklerin yorumlarını önemsemessin nolcak erkek milleti dersin ama sana bir kız olarak söylüyorum yapma sonra pişman olucağın şeyleri yapma sakın. benim sevgilimin bn istemiyorum diye 16-17 senelik arkadaşlarını sildi hayatından kız diye sen tutmş 2 senelik arkadaşım diyorsun şimdi düşün yni bn 17 senelik çocukluk arkadaşlarıyla görüşmesini istemiyorum.. kısacası aldatmaya başlıyorsun yavaş yavaş
10 Yorumla
+1 yılBir erkekten bir bayana arkadaş olmaz , koca olur. Bu potansiyel bir tehtittdir ve sen bal gibi karaktersiz birisin kusura bakma bebek gibi kelimeler kullanan koz cok civik kizdir evlenilicek kiz degil skip atilcak kizdir benim gözümde sen tamda bu terim uyuyorsun sana yakisan bu oldugu icin senin acindan sorun yok :) made in o* damgasini vurdum gidebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılsoulması bıle sacma tabıkıde aldatmak degıl geyık amaclıysa :)
14 Yorumla
Soran+1 yılama bir sürü kişi aldatmak diyor nedense
- +1 yıl
onlar sacma ve dar dusuncelı ınsanlar cunku sen sevgilini sevıyorsan baska hıcbısey aldatmaya gırmez
- +1 yıl
Ya bir skt r git
- +1 yıl
sevmeden sevişmeyi sevişme sayanlar bunlar işte istersenız kufredın bu degıl aldatma aldatma gönülden olur ancak
+1 yılbenim de 3 senelik bir arkadaşım vardı onunlar normal olarak konuşuyorduk hiç bir şekilde canım cicim olmamasına rağmen bana çıkma teklifi etti. bacı kardeş diye konuşuyorduk. o bile böyle yaptı yani güvenme derim. ben bu olayın üzerine bir daha hiç bir erkeğe kardeşim demedim...
00 Yorumla- Devamını Gör (848)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat